Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 1:03 pm

pile87 je napisao/la:
mirzza je napisao/la: Kako ce ti biti jasno, Sinisa u formi igra ispred Kerima, Sinisa nije u formi ne ide na klupu. Isto kao i Bogicevic.
@pile, mozes ti to bolje majstore, htio ne htio priznati navedeni igraci za pare koje primaju ne pruzaju nista spektakulrano, posebno Bekric, Bogicevic pa i Kramaric.
Dakle rekao sam, imamo Husica i Stanica ko zamjenu. Kramaric moze ici.
Ma malo smo o tome naglabali ja prvi. Edisu sam zamjerio forsiranje nekih igraca pod svaku cijenu i to su vecinom igraci na kojima je on isistirao, Bekric, Bogicevic, Stanic. Ali mi je glupo forsirati na nevidjeno igraca koji nije sutnuo loptu u nasem dresu i proglasiti ga boljim u odnosu na neke, meni je ako ces iskreno Kramaric izgledao bolje od Stane u svim utakmicama osim u onoj protiv Sirokog.
On je doveo ovu trojku i forsirao ih do maksimuma. Kramaric je za Stanica doktor na lijevom beku, ali je u odnosu na Kvesica nivo ispod, spor je i lose se postavlja, evo ovaj gol jucer je od njega krenuo.
Stanica bih ostavio jer krpi dosta pozicija a svakako smo doveli Husica na lijevog beka.
Bogicevica treba u trenere a Bekricu smanjiti i platu i ulogu u ekipi.
Sinisa ni po cemu nije pokazao da je bolji od Kerima, posebno u bitnijim tekmama, protiv Slobode jedan od gorih ,u derbiju izgorio ko sibica.

terabajt
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:08 pm

Kaće ta vijest na zvaničnoj :zeljeznicar1:

vrbanjusa
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:12 pm

Prva zadaća novom treneru će biti da svim igračima koje imamo odredi poziciju. I da bar 2 igrača u prvih 11 igraju lijevom nogom. Znači desni bek igra desnom nogom, lijevi bek lijevom nogom, jednostavno :mrgreen:
Stanića i Memiju forsirati na lijevom boku je kriminalna odluka. U utakmici protiv Zrinjskog niti jednog igrača nismo imali koji igra lijevom nogom.
Također moramo u prvih 25 igrača vratiti par naših juniora, Mujagića, Žerića, Osmankovića, Hasanovića kao i obratiti pažnju na minutažu Memije, Dade. Ovi momci su naša budućnost i moramo ponovo obratiti pažnju na njih. Edis ih je neopravdano isključio iz kombinacija. Vrlo je jednostavno postaviti te stvari. Trebaš na svakoj poziciji imati 2 igrača s tim da par igrača mogu igrati i više pozicija. To je 20 igrača + 3 golmana i dodamo još 5-6 juniora imamo roster koji može izdražati borbu na 2 fronta. Samo pravilno rasporediti snage, to je bit. Uvjek se 1 igrač može "švercovati" ako su ostali dobri i na nivou. Zato treba svima minutaža da bude usklađena.
21 10 4

Petrović Slavko

Neandertalac

pon maj 16, 2016 1:16 pm

damirfile je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Poslije bitke je lako biti general. Matematika je egzaktna nauka. U proljetnom dijelu smo morali od 12 pobijediti 11 utakmica i na taj način osvojiti 61 bod, te dijeliti treće mjesto sa Širokim (imamo bolji međusobni skor) i obezbjediti Evropu. U našoj Ligi bi i malo kom evropskom gigantu to pošlo za rukom. Garant bi negdje zijanio.
Tako je, nas je kostao prvi dio sezone.
Isti hepek.
I ova ekipa ima poraze protiv Slobode u kupu i Celika u ligi, te remije protiv, mrtvih, otpisanih Rudara i Slavije. Strasno, zalosno.
Željeznicar za život cijeli!

mirzza
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:18 pm

Edis da je rotirao igrace, dobili bi i Prijedor i nebi zijanili od Celika.
Pa jedan Dzenis protiv Prijedora napravi vise nego Bekric u 6 tekmi, Dino je isto mogao igrati glat posebno sada protiv Slavije na onakvom terenu. Lendric je slomljen i jedva hoda, a Djermanovic malu minutazu, Halvadzic nikako ne igra...
Doveo si bruku igraca a ne igraju tu, svjezinu si ubio...

sofronije
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:22 pm

Milion pitanja milion odgovora, da sam neki strucnjak bio bih u sportu ali onako laicki se nadam da je vecina igraca kolateralna steta postavke trenera. Nadam se da vecina igraca za koje mislimo da su kvalitet za Zelju i da smo u pravu. Moja zelja je da ovi igraci docekaju novog trenera , jer ko zna , mozda ovi sto su bili blago receno katastrofalni proigraju pod palicom novog trenera, nikad se ne zna. Donosili smo sud o igracima nakon svake druge utakmice a jedini koji su imali kontinuitet su 3-4 igraca. Nadam se najboljem kao i svi mi ovdje...
:zeljeznicar1:

sergejevic

pon maj 16, 2016 1:23 pm

Zanimljiva i sadrzajna sezona je iza nas. Prosli smo kroz mnogo toga, od sjaja u Evropi, do ocaja u ovim zadnjim utakmicama. Mijenjalo se raspolozenje kroz sezonu, iz kola u kolo, pa i na samoj utakmici smo znali liciti na strasnu ekipu, da bi se mijenjalo u neke amatere koji ne znaju sta rade. Zanimljivo je da smo ove derbi utakmice odigrali fantasticno, uglavnom pobjedjivali ili nadigrali protivnike, a ove male utakmice nismo mogli dobiti, i kada smo uspjevali to je bilo jedva uz dosta patnje. U prvom djelu nam je nedostajalo motiva, svjezine, sirine u igrackom kadru. Mnogo smo se potrosli u Evropi i onda nismo imali nikoga da povuce s klupe, da se malo odmore glavni igraci(Blagojevic, Djelmic, Kokot, Memija, Amir). Nazalost Joco Stokic je podbacio, Dijata, Livaja, Mladenovic se nisu pokazali kao kvalitetni igraci koji ce donjeti nesto nasoj igri, pa smo bili osudjeni da gledamo patnju onih koji nisu imali adektvatne zamjene. Jasno je bilo da kvalitet imamo, pokazala je to Evropa, pokazale su velike utakmice, ali nismo imali sansu za predah. U nekim utakmicama nam je i sreca okrenula ledja, uvukla se nervoza, losa atmosfera, smjena Odovica, dolazak Capljica na kratko upoznavanje s ekipom i na kraju imenovanje Edisa.

Nastavila se ista igra, isti pristup, iste mane i iste vrline. Opet dobre derbi utakmice, lose ove "manje." Onda smo dozivjeli mnogo lijepih stvari van terena. Poznata oznaka u raji:"boom." Napravili smo ogroman posao, doveli neke izuzetne igrace i jasno istakli kandidaturu za osvajanje kupa. Imali smo gotovo idealnu situaciju: u ligi gotovo nemoguce doci do prve tri pozicije, tesko doci u situaciju da ispadnes, protivnik Borac kojem je kup na kraju pameti. Sve je bilo jasno. Iskoristiti ligu da uigras neke kombinacije, da isprobas vecinu igrac, napravis jasan plan za kup. Prvih dvadeset minuta protiv Borca u gostima su pokazali da ova ekipa moze i da se naziru neke kombinacije, lagano rijesavas tu utakmicu i pravis ogromnu prednost pred revans. Tada se Edis poceo gubiti. Ista ekipa je nastavila igrati i u ligi, pa i revans protiv Borca, pa sljedeca, pa sljedeca i tako do samog kraja. Ostali smo na jednom sistemu, na jednom planu za igru, s otprilike istim igracima, njih 12 i to je sve. Pokusaj neke sablonske igre, drzanje potentnih igraca u kalupu i tezak poraz od Slobode. Pokusalo se nesto u revansu s nekim promjenama, ali tesko je ocekivati da ce ti donjeti nesto dobro kombinacija koju nikad ranije nisi probao. Sve je ostalo isto, igra bez igre, gusenje vaznih igraca, nesposobnost da iskoristi svoje prednosti, i opet iste mane i iste vrline. Nije moglo tako do kraja, bilo je jasno protiv Mladosti na Grbavici da mnogo toga ne stima i da sve to ne izgleda tako dobro. Kostale su nas lose odluke trenera, los pristup i uzasna priprema vaznih utakmica. Moras nekoga i nadigrati, a kada ti trazis od igraca da poginu protiv Sarajeva, Veleza, Sirokog, Olimpika, Drine jednostavno se potrose i ta fraza izgubi smisao. Ostali smo bez snage i svjezine u odlucujucim utakmicama, prije svih u kupu sa Slobodom, a onda i ove posljednje u ligi kada su igraci izgubili vjeru u sebe jer su i sami bili svjesni da nisu ubjedljivi i da ne izgledaju tako dobro na terenu.

Ovako smo ostali na jako lose odradjenoj sezoni, negdje na pola puta, nismo napravili rezultat, nismo isprobali sve igrace, nismo dali sansu mladim igracima da pokazu sta znaju. Neuspjesna sezona po svim parametrima. Ipak, u onom drugom segmentu, koji nije sportski, smo napravili ogromne pomake i doveli klub na jednu vecu razinu. Pokrenuli pricu u stadionu, poceli raditi, dakle nije ostalo samo na rijecima. Rijesili mnoge finansijske stvari, poslovanje kluba izuzetno transparentno, dobili jednu stabilnost koja je veoma vazna za klub. Uspjeli smo vratiti ljude na stadion, dovesiti neka zvucna imena, bivse reprezentativce, napraviti izuzetnu atmosferu oko kluba koja je opet preduslov za uspjeh. Postavili smo cvrste temelje za buducnost, imamo najpotentniju ekipu u ligi, a i sam klub ima lijepu buducnost pred sobom. Prostor za napredak je stvoren i sada slijedi veoma vazan period za nas.

Dolazimo da izbora sefa strunog staba. Jasno je da ne postoji neko ko je savrsen, ili neko ko je los, niko ne moze garantovati rezultat i pehare, ali imamo sve preduslove da to postignemo. Dakle, ljudi ocekuju titulu, i sada dolazimo do nekog sumiranja stvari. Ljudi znaju da je vrijeme, imas sve uslove, sve si obezbjedio i sada je do trenera i samih igraca. Pritisak nam ne treba, posebno ne za ljude u upravi, jer kako sam vec nekoliko puta napisao oni su sve obezbjedili da imamo priliku da napravimo rezultat, ne mogu oni igrati ili voditi ekipu pored terena. Treba postaviti taj cilj novom treneru i igracima, ali se dobro naoruzati strpljenjem jer mi vec odavno nemamo jasan sistem na terenu, a za to je potrebno neko vrijeme. Ja se nadam treneru s vizijom, nekom ko ce postaviti jasne temelje, uspostaviti sistem igre, uvezati omladinski pogon s prvim timom i napraviti jaku bazu igraca. Siguran sam da ce biti finansijski stabilan i da nece ostati bez pet igraca za koje kaze da mu trebaju, mozda bez jednog ili dva, ali ce imati priliku da nadoknadi nekim drugim igracima, ili s velikim talentima iz omladinskog pogona. Nadam se da uprava nece podleci pritisku koji se vac stvara i da nece posegnuti za nekim rijesenjem koje ce donjeti rezutat sad i odmah, nego da ce naci trenera na duge staze koji ce uspostaviti sistem i dugorocni uspjeh, pa i taj iskorak u Evropi. Mi nismo dovoljno jaki da dovedemo toliko dobre igrace koji ce napraviti razliku i donjeti nam iskorak, mi moramo napraviti pravi sistem, napraviti bazu igraca koje cemo zadrzati nesto duze na okupu i koji ce donjeti rezultat u Evropi. Drugacije ne mozemo i trebamo gledati malo dalje od titule, poslije koje cemo onda ostati bez glavnih igraca, ispasti veoma brzo, i onda Jovo na novo.

Pisao sam neki dan o Amaru, kada su mnogi pogresno shvatili, ali nisam zelio ulaziti u neke dublje diskusije. Ostala je pustos poslije Amara, tada sam napisao. Nigdje nisam rekao da je bas on to uradio, jer naravno da nije. Covjek je bukvalno sinonim za Zelju i mnogo toga je donio, radio i sto je trebao i sto nije, ali radio odlicno. Osvojili smo nekoliko trofeja i onda gotovo propali, dosli pred stecaj, jedva se izvukli. Osovojio si toliko titula i dosao u takvu situaciju. Onda se stvar promjenila nisi nista osvojio, nisi imao izbora nego da gurnes djecu u prvi tim, oni nam vratili na najbolji moguci nacin, napravili rezultat, neki se prodali i doveli nas u situaciju gdje imamo bivse igrace Sevilje, bivse reprezentativce u ekipi. Dakle dobijes kratkorocni uspjeh-dugorocni neuspjeh ili ovo drugo trenutni neuspjeh, ali veliku mogucnost da napravis uspjeh na duze staze. Sada je do svakog od nas da izabere sta mu je draze i sta zeli. Naravno da je moguce da se poklope stvari i da osvojis titulu i imas zagarantovan uspjeh u budocnosti i to bilo najbolje, ali ako se ne desi titula odmah treba pogledati malo dalje i uociti potencijal koji imamo kao klub.

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:36 pm

dok god željo bude ovisio o jednom čovjeku, ili o jednoj manjoj grupi ljudi, neće biti stvarno veliki. sistem se mora napraviti u svakom dijelu i svakom pogledu, koji će moći ostati i funkcionisati bez bilo kojeg pojedinca iz priče. kako poslovni tako i sportski.

dok god to ne bude, mi smo mali. iako je i to malo dosad bilo dovoljno da budemo najveći kod nas i vjerovatno bi bilo i ubuduće. da krenemo u neke šire okvire - važnije je od svakog rezultata za godinu-dvije da se ovo napravi. da ne bude - poslije mene potop.

ovo se ne kosi nužno npr. sa uzimanjem titule dogodine. najvažnija stvar sada je izbor nove struke. on ako bude dobar, to će biti dobro i kratkoročno i dugoročno, a ako ne bude dobar može pokopati sve što je dobro napravljeno. igrački kadar je po meni već odličan za našu ligu, biće vjerovatno još i odlazaka i dolazaka, ali ni blizu kao zimus. dovešće se šta bude trebalo i šta bude moglo, a neke sad ekstravagancije i bacanja para ne bi bilo ni da jesmo izborili evropu. po meni nije ni potrebna sa ovima koji su već dovedeni.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u pon maj 16, 2016 1:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:37 pm

Nema para sve se rastalilo
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Neandertalac

pon maj 16, 2016 1:38 pm

Samo da se nadovezem na Sergejevica@
Ne kazem da ne stoji prica o umoru ali evo da povucemo paralelu sa nasom ligom i ligama petice, vrhunskim klubovima. Ti klubovi, neki od njih igraju i preko 50 utakmica u sezoni, plus okupljanja reprezentacije. U vecini njih roster je isti sa doduse kvalitetnijim igracima za rotaciju ali vecina igraca iz prve postave igra u kontinuitetu, skoro da ne odmaraju. Znaci za polusezonu oko 30_ak utakmica. I grme, zvone, trce svaku utakmicu 10+ km u tempu kakav je za nas sf.
Nasi odigraju manje od 15 utakmica, pretrce po utakmici slabasnih 6_8 km i mi pricamo o nekakvom umoru, polomljenim, iscrpljenim igracima.
Zasto ovo govorim. Pa nije rijec o umoru vec o nespremnoscu ili da budem jos precizniji, nekvalitetnom kondicionom treneru i strucnom stabu. Mi ako hocemo bilo kakav iskorak, ovo malo jada od utakmica koje odigramo, nasi igraci moraju preletiti, da se fizicki poigravaju sa protivnikom, a ne da nam je igra bez lopte jad i cemer, u oba pravca, izbi nabi, i onda kaze ja umoran, premoren. Dva mjeseca utakmica, premoreni. Pih...
Željeznicar za život cijeli!

MrRiccoli
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:39 pm

Ma Edis je zaista tjerao igrace da daju maksimum i na treninzima i na utakmicama ali je u tome pretjerao i premorio igrace pogotovo jer su mu konstantno igrali jedni te isti izuzev ako neko ima kartone ili je povrijedjen. Od novog trenera ocekujem da poslije dvije sedmice kaze upravi na koje igrace ne racuna i sta je to sto mu treba da mu se po mogucnosti dovede prije priprema.

Sent from my C5303 using Tapatalk

dell21
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:39 pm

jedan kolega je napisao prije par stranica da je izgradnja i renoviranje stadiona bolje od titule i evrope.
Ja se slažem sa tim ako uprava ovo izgura u vezi stadiona i planova istok ove god a jug sljedeće ne moramo vidjeti evropu i titulu ni naredne godine.
Dječački san će mi se ostvariti sa novom grbavicom, zamislite istok i jug u rangu ovog sjevera kako sada izgleda :shock: :o
Zadnja izmjena: dell21, dana/u pon maj 16, 2016 1:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.

fk1921

pon maj 16, 2016 1:40 pm

Grbavica je napisao/la:Nema para sve se rastalilo
Ne zajebaji raju, shvatit ce te ozb :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Ajzea
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:41 pm

dell21 je napisao/la:jedan kolega je napisao prije par stranica da je izgradnja i renoviranje stadiona bolje od titule i evrope.
Ja se slažem sa tim ako uprava ovo izgura u vezi stadiona i planova istok ove god a jug sljedeće ne moramo vidjeti evropu i titulu ni naredne godine.
Dječački san će mi se ostvariti sa novom grbavicom, zamislite istok i jug u rangu ovog sjevera kako sada izgleda :shock: :o
Zašto ne bi napredovali u oba segmenta, te imali oboje?

ChWilla
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:41 pm

nije ni kondicioni smijenjen kao kolateralna šteta, nego upravo zato što smo i mi na forumu vidjeli da ekipa nije dovoljno spremna. u derbijima se to nadoknađivalo adrenalinom, a u običnim tekmama je jednostavno štrčalo. ali i posljedice toga su se mogle bar ublažiti da se koristilo više igrača, za šta je objektivno bilo izbora i kvaliteta.
gradi željo boli te *****

Josip Bukal
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:44 pm

sergejevic je napisao/la: Nadam se da uprava nece podleci pritisku koji se vac stvara i da nece posegnuti za nekim rijesenjem koje ce donjeti rezutat sad i odmah, nego da ce naci trenera na duge staze koji ce uspostaviti sistem i dugorocni uspjeh, pa i taj iskorak u Evropi. Mi nismo dovoljno jaki da dovedemo toliko dobre igrace koji ce napraviti razliku i donjeti nam iskorak, mi moramo napraviti pravi sistem
Ovo je u ovom trenutku najvažnije. Odličan osvrt sergejevića. Samo hladna glava nam treba u ovom trenutku jer se nalazimo na raskrsnici. Ovo je period kada će se donijeti najvažnije odluke vezane za budućnost kluba. Jedna od tih odluka je i izbor ambicioznog trenera kojem će se dati vremena da uspostavi sistem i koji će uz podršku ove uprave stvoriti evropski Željezničar.

sergejevic

Neandertalac je napisao/la:Samo da se nadovezem na Sergejevica@
Ne kazem da ne stoji prica o umoru ali evo da povucemo paralelu sa nasom ligom i ligama petice, vrhunskim klubovima. Ti klubovi, neki od njih igraju i preko 50 utakmica u sezoni, plus okupljanja reprezentacije. U vecini njih roster je isti sa doduse kvalitetnijim igracima za rotaciju ali vecina igraca iz prve postave igra u kontinuitetu, skoro da ne odmaraju. Znaci za polusezonu oko 30_ak utakmica. I grme, zvone, trce svaku utakmicu 10+ km u tempu kakav je za nas sf.
Nasi odigraju manje od 15 utakmica, pretrce po utakmici slabasnih 6_8 km i mi pricamo o nekakvom umoru, polomljenim, iscrpljenim igracima.
Zasto ovo govorim. Pa nije rijec o umoru vec o nespremnoscu ili da budem jos precizniji, nekvalitetnom kondicionom treneru i strucnom stabu. Mi ako hocemo bilo kakav iskorak, ovo malo jada od utakmica koje odigramo, nasi igraci moraju preletiti, da se fizicki poigravaju sa protivnikom, a ne da nam je igra bez lopte jad i cemer, u oba pravca, izbi nabi, i onda kaze ja umoran, premoren. Dva mjeseca utakmica, premoreni. Pih...
Cesto mi ovdje procitamo famoznu rijec:"dominacija." E, ko prvi shvati i primjeni to o cemu pises ce zaista dominirati u ovoj ligi. Jasno je u Evropi protiv ozbiljnih timova gdje smo sto se toga tice, svaki duel izgubis, svaka nicija lopta je njihova, ubise ljudi trkom. Kod nas se i dalje prica o nekom talentu, "mali zna lopte nek drugi trce za njega" a u ozbiljnim klubovima i ti sto znaju lopte trce poput ostalih. Nista tebi ne znaci sto proturis loptu nekome kroz noge kad te za dva koraka opet stigne i odnese u duelu. Nista nisi dobio svojim potezom.

Grbavica
Kontakt:

"Ko ne može da trči, ne može ni da igra. Pada i taktika, pada sve u vodu." Reče jednom jedan genije. A mi smo bez lopte bili odron.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

mali plavisa
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:45 pm

mirzza je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
mirzza je napisao/la: Kako ce ti biti jasno, Sinisa u formi igra ispred Kerima, Sinisa nije u formi ne ide na klupu. Isto kao i Bogicevic.
@pile, mozes ti to bolje majstore, htio ne htio priznati navedeni igraci za pare koje primaju ne pruzaju nista spektakulrano, posebno Bekric, Bogicevic pa i Kramaric.
Dakle rekao sam, imamo Husica i Stanica ko zamjenu. Kramaric moze ici.
Ma malo smo o tome naglabali ja prvi. Edisu sam zamjerio forsiranje nekih igraca pod svaku cijenu i to su vecinom igraci na kojima je on isistirao, Bekric, Bogicevic, Stanic. Ali mi je glupo forsirati na nevidjeno igraca koji nije sutnuo loptu u nasem dresu i proglasiti ga boljim u odnosu na neke, meni je ako ces iskreno Kramaric izgledao bolje od Stane u svim utakmicama osim u onoj protiv Sirokog.
On je doveo ovu trojku i forsirao ih do maksimuma. Kramaric je za Stanica doktor na lijevom beku, ali je u odnosu na Kvesica nivo ispod, spor je i lose se postavlja, evo ovaj gol jucer je od njega krenuo.
Stanica bih ostavio jer krpi dosta pozicija a svakako smo doveli Husica na lijevog beka.
Bogicevica treba u trenere a Bekricu smanjiti i platu i ulogu u ekipi.
Sinisa ni po cemu nije pokazao da je bolji od Kerima, posebno u bitnijim tekmama, protiv Slobode jedan od gorih ,u derbiju izgorio ko sibica.
Ti si upucen vidim i u plate,znas ko koliku platu dobija,de sapni i nama!***** te zivote vise,navijac je tu da podrzi klub,igrace a ne da se jebeno uplice u stvari o kojima veze nema!

dell21
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:45 pm

Ajzea je napisao/la:
dell21 je napisao/la:jedan kolega je napisao prije par stranica da je izgradnja i renoviranje stadiona bolje od titule i evrope.
Zašto ne bi napredovali u oba segmenta, te imali oboje?
To je bolje naravno, ali to zavisi i od konkurenata kako ce odraditi prelazni rok. Zavisi od trenera tu se može omašiti, omašiti se može sa igračima npr. imena smo doveli ove god ali fali tu još nešto... Ako ispune ovaj segment kojeg čekamo stoljeće imaće moju bezrezervnu podršku. Ovaj segment nam je bio naučna fantastika i čekali smo nekoga da dođe i pljune lovu ali sada se iznalaze sredstva malo mi malo oni i tu je renoviran zapad i sjever i sredstva za istok.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava