Svastika je zensko i meni je to normalno, onaj ko je ljubitelj šure taj se nama pravo nazivati ljubiteljem Zeljeznicara!!!irfo je napisao/la:ko je ljubitelj svastike nema se pravom nazvati i navijacem zeljeznicara....pile87 je napisao/la:blueheart je napisao/la:
A joj pa ima i medju nama ljubitelja svastikesto ne znaci da ih dolje ne teba rasturiti...
![]()
![]()
Grbavica u potpunosti se slazem.Još ako svastika nema zagondjiju to se onda trpiti ne moze.Grbavica je napisao/la:Ja ne volim svastiku, a ni punicu vala, sve je to ista bagra...irfo je napisao/la:ko je ljubitelj svastike nema se pravom nazvati i navijacem zeljeznicara....pile87 je napisao/la:![]()
![]()
LARS1921 je napisao/la:Još su naši mladi imali par kikseva i opet su tu, prvi.
Anthony 19,5 preko
NYK
zeljo x2
sad idemo pare za juga
Provukao si se s Mellom i Knicksima, valjda Željo prođe glatLARS1921 je napisao/la:LARS1921 je napisao/la:Još su naši mladi imali par kikseva i opet su tu, prvi.
Anthony 19,5 preko
NYK
zeljo x2
sad idemo pare za juga
ne gubimo šta vam je
Otkud u Wienu, zar se ne igra u Listicipile87 je napisao/la:
Varadero na Čvili sigurno, a nije daleko od Otoke npr.Vrag je napisao/la:Ima li gdje na Otoci kafic sa MojaTV
LARS1921 je napisao/la:Kjosevski, S. Stevanović, Kosorić, Boccaccini, Memija, Blagojević, Marković, Radinović, Križman, M. Stevanović, Lendrić.
Fejzić, Jahić, Bekrić, Stanić, Beganović, Nikolić, Lazić.
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/uziv ... icar/70369