blueheart je napisao/la:A joj pa ima i medju nama ljubitelja svastikeAjzea je napisao/la:Zgazite Vatikan i pristalice Treceg rajha !sto ne znaci da ih dolje ne teba rasturiti...
Dobro, onda neka samo Vatikan zgaze.pile87 je napisao/la:blueheart je napisao/la:A joj pa ima i medju nama ljubitelja svastikeAjzea je napisao/la:Zgazite Vatikan i pristalice Treceg rajha !sto ne znaci da ih dolje ne teba rasturiti...
![]()
![]()
Mojatvneda_TM87 je napisao/la:Na cemu je tekma danas?
Okej, hvalaLARS1921 je napisao/la:Mojatvneda_TM87 je napisao/la:Na cemu je tekma danas?
Bas suprotno. Ivan ce ga 4x okružiti dok on jedan korak napravi. Samo neka mu niske lopte pruzaju.exbabilon je napisao/la:Nesto mi pade na pamet, od svih savjeta koje bi dao igracima, prvo bih rekao da ne nabijaju lopte na Lendrica. Pandza ce izgledati pored njega ko Ramos ako tako budemo igrali.
ko je ljubitelj svastike nema se pravom nazvati i navijacem zeljeznicara....pile87 je napisao/la:blueheart je napisao/la:A joj pa ima i medju nama ljubitelja svastikeAjzea je napisao/la:Zgazite Vatikan i pristalice Treceg rajha !sto ne znaci da ih dolje ne teba rasturiti...
![]()
![]()
Mislio sam na duge lopte i zracne duele. Zato kazem nek ne nabijaju, nek igraju na njega u prostor, po zemlji..Vrag je napisao/la:Bas suprotno. Ivan ce ga 4x okružiti dok on jedan korak napravi. Samo neka mu niske lopte pruzaju.exbabilon je napisao/la:Nesto mi pade na pamet, od svih savjeta koje bi dao igracima, prvo bih rekao da ne nabijaju lopte na Lendrica. Pandza ce izgledati pored njega ko Ramos ako tako budemo igrali.
Nas mogu jebati sudije ili mi sami. Da nasi kontaju Siroki je umoran lahko cemo. Od utakmice 4 dana
Ja ne volim svastiku, a ni punicu vala, sve je to ista bagra...irfo je napisao/la:ko je ljubitelj svastike nema se pravom nazvati i navijacem zeljeznicara....pile87 je napisao/la:blueheart je napisao/la:
A joj pa ima i medju nama ljubitelja svastikesto ne znaci da ih dolje ne teba rasturiti...
![]()
![]()
Imam jarana neda na svastiku ni prstom, a mala dobra goriirfo je napisao/la:ko je ljubitelj svastike nema se pravom nazvati i navijacem zeljeznicara....pile87 je napisao/la:blueheart je napisao/la:
A joj pa ima i medju nama ljubitelja svastikesto ne znaci da ih dolje ne teba rasturiti...
![]()
![]()