Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 05, 2016 8:22 pm

larssone, samo ti pravi streamove na youtube, ne mogu ti ovi iz bh telecoma nista... sve je po zakonu sto radis ;) samo pazi kome dijelis link...
100/94/37/34 - i to je to!

BHDragons
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:23 pm

Ma samo na pp
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

mirsadmekic je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Eh ybg.. izvukose se pitari zahvljajuci arbitrima. Kakva kradja.. Najvise mi zao jer bi bila samo dva boda izmedju nas posle ovog kola da je ostalo 1-1. :evil: :evil: :evil:
itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha ha
Izvini drug al evo otkako smo presli na ovaj forum niko ih ne spominje pa ziv bio nemoj ni ti. Toliko se lijepih stvari u zadnje vrijeme desava u i oko naseg Zelje da me fkt ne interesuju ni sekunde, a pretpostavljam i vecinu na ovom forumu. Jos danas kad procitah ovo oko stadiona, a znao sam da je odma nakon Sirokog se pristupilo razgovorima u vezi stadiona znaci bukvalno u ponedjeljak, srce mi ko trebevic, pa makar i kad ne bi uspjeli svejedno vidi se PROFESIONALIZAM.

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSONN
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:larssone, samo ti pravi streamove na youtube, ne mogu ti ovi iz bh telecoma nista... sve je po zakonu sto radis ;) samo pazi kome dijelis link...

Jest po nasem haha, u normalnim zemljama nije. Ne moze youtube, suspenduju. Nasao sam drugu stranicu pa cemo vidjeti kako ce ici

Sutra cemo slobodu, da vidimo taj strašni sud :ganja:

ChWilla
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:26 pm

Model1964 je napisao/la:
Valter je napisao/la:Ova transparentnost uprave je za svaku pohvalu jer i nama navijačima daje osječaj da će se u budučnosti raditi na tome da se klub izdigne na jedan viši level i da polako postajemo jedan ozbiljan klub u širim okvirima.

Koristim priliku da u ime navijača pozovem ovu upravu da nam iznese podatke koliko je klub na ime kazni od strane nas oštečen u zadnjih 10 sezona i to za svaku sezonu posebno bilo da su te kazne plaćene ili kompenzirane. Vjerujem da protiv ovoga neće biti ni jedan pravi navijač i da tako možemo pratiti kako se i mi sami popravljamo i još više doprinosimo voljenome Želji.
Zanimljivo mi je kako ovaj post nije imao više komentara :) . Sve što je ova uprava napravila do sada je hvale vrijedno :klanjase2: . Kada bi objavili i ove podatke onda bih bio siguran da se stvarno gradi svjetski Željo. Cifra bi možda opametila kojeg piromana :)
Kažu da iz uprave čitaju ovo na forumu :) , zato:

UPRAVO DAJ NAM TE PODATKE! KOLIKO SMO OŠTETILI ŽELJU?
kazne je uvijek savez službeno objavljiivao na svojoj stranici. ne znam imaju li sad arhivu za sve godine da se sad pregleda, ali nikad nije bilo tajna.
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:30 pm

Nego braco Velez je prosao pobjeda legla sto je najbitnije. Tragom ovih informacija o mogucim radovima na stadionu sta bi ti nama jos trebalo da dostignemo tu licencu al konkretno sta nam fali. Da li bi morali pojacavati i reflektore

storm_raider
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:31 pm

MrRiccoli je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:Eh ybg.. izvukose se pitari zahvljajuci arbitrima. Kakva kradja.. Najvise mi zao jer bi bila samo dva boda izmedju nas posle ovog kola da je ostalo 1-1. :evil: :evil: :evil:
itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha ha
Izvini drug al evo otkako smo presli na ovaj forum niko ih ne spominje pa ziv bio nemoj ni ti. Toliko se lijepih stvari u zadnje vrijeme desava u i oko naseg Zelje da me fkt ne interesuju ni sekunde, a pretpostavljam i vecinu na ovom forumu. Jos danas kad procitah ovo oko stadiona, a znao sam da je odma nakon Sirokog se pristupilo razgovorima u vezi stadiona znaci bukvalno u ponedjeljak, srce mi ko trebevic, pa makar i kad ne bi uspjeli svejedno vidi se PROFESIONALIZAM.

Bas tako, ovdje mnogo zdravije okruzenje. Boccaccio, ebem ga tebe cekaju svi evo danima da bacis neki komentar. Ako si bolje naravno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:32 pm

Postoji li mogucnost da se juzna tribina naseg stadiona koristi u evropi ako uspijemo realizirati te poduhvate koje uprava ima u planu??

Jos na istok instalirati kakvu montaznu poput ove i ljepota :zeljeznicar1:
slika
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

blueheart
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:33 pm

ne znam dal ste primjetili da su nasi omaldinci izgubili od radnika, nikako mi to nije leglo juniorima je drugi u nizu, a kadeti bi mogli izgubiti prvu poziciju...
DRZAVA ZELJO

MrRiccoli
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:34 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Postoji li mogucnost da se juzna tribina naseg stadiona koristi u evropi ako uspijemo realizirati te poduhvate koje uprava ima u planu??

Jos na istok instalirati kakvu montaznu poput ove i ljepota :zeljeznicar1:
slika
Pa vjerovatno da bi jer i ove stepenice dodatne sto su uradjene su sigurno iz razloga bezbjednosti i lakse protoka ljudi e sad nezz u vezi wc-a znam da ce se raditi nesto al sad kako i sta. Koliko li bi kostala ovakva jedna tribina koja bi se sutra mogla prrnijeti na pomocni stadion kad bi se Grbavica pravilaa

Zadnja izmjena: MrRiccoli, dana/u sub mar 05, 2016 8:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Whisperer

sub mar 05, 2016 8:35 pm

storm_raider je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
mirsadmekic je napisao/la: itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha ha

Bas tako, ovdje mnogo zdravije okruzenje. Boccaccio, ebem ga tebe cekaju svi evo danima da bacis neki komentar. Ako si bolje naravno.
nece se ponovitt vise izvinjajem se svima na forumu kao adminima i moderatorima
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:35 pm

eh prodje i ovo hvala Bogu...teska tekma ocekivao sam iskreno laksu pobjedu ali kad sam vidio teren samo sam molio Boga da se neko ne povrijedi...mrs u drugu ligu i nikda se ne vratili...isto i celiku zelim...sto se tice terena nema se tu sta komentarisati...samo jedna stvar cast i sav respekt Zoloticu ali on ne smije vise igrati ispred Zahe...nas je momak svi ga volimo ali ne postoji ni jedna prednost koju ovaj ima u odnosu na Zahu...kakav igrac u pm :D :D :D ....iako je i Zola danas bio ok nemam zamjerku...ocjenjvati igrace je glupo u ovom blatu ...svi su polozili idemo dalje :D :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:37 pm

Lijepo provrden dan uz mog Želju.Šta mi više treba?! :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:38 pm

Ma sve ok druze, nema potrebe za izvinjavanjem nikakvim. Zivio. :palacgore:

BHDragons
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:40 pm

Zaha izgleda u prvu, žao mi Zole ali je Zaha klasa
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Whisperer

sub mar 05, 2016 8:42 pm

storm_raider je napisao/la:
Ma sve ok druze, nema potrebe za izvinjavanjem nikakvim. Zivio. :palacgore:
hvalaa brate punooo , zivio i ti meni svi mi manijaci da docekamo sa nasim zeljom dugo uspjeha titulaa :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:44 pm

Fanzi, javi mi se u pp da nesto dogovorimo. :ganja:

FKZ1921
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:47 pm

Osim tri boda,jedino vrijedno price su nasi navijaci. Broj koji je dosao u Mostar,navijanje...Velicanstveno. Samo da nastavimo.

damirfile
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:47 pm

Sta mislite kad bi se preko istoka i donjeg dijela juzne tribine beton iznova salio kao sto se radilo na jugu prije par godina i preko toga psotavili stolice. Moglo bi stati bar 3-4 000 stolica. Tad bi imali sasvim dovoljan kapacitet. A ako bi dosli do treceg onda nam svakako treba veci stadion i mogli bi gore preci.

MrRiccoli
Kontakt:

sub mar 05, 2016 8:53 pm

damirfile je napisao/la:Sta mislite kad bi se preko istoka i donjeg dijela juzne tribine beton iznova salio kao sto se radilo na jugu prije par godina i preko toga psotavili stolice. Moglo bi stati bar 3-4 000 stolica. Tad bi imali sasvim dovoljan kapacitet. A ako bi dosli do treceg onda nam svakako treba veci stadion i mogli bi gore preci.
Ma montazna tribina na istoku je najbolje rijesenje jer je sutra ako Bog da mozes prenijeti na neki pomocni gdje ce junioru i kadeti igrati svoje tekme pa odes ko dingospo sjednes i gledas juniore

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava