Izvini drug al evo otkako smo presli na ovaj forum niko ih ne spominje pa ziv bio nemoj ni ti. Toliko se lijepih stvari u zadnje vrijeme desava u i oko naseg Zelje da me fkt ne interesuju ni sekunde, a pretpostavljam i vecinu na ovom forumu. Jos danas kad procitah ovo oko stadiona, a znao sam da je odma nakon Sirokog se pristupilo razgovorima u vezi stadiona znaci bukvalno u ponedjeljak, srce mi ko trebevic, pa makar i kad ne bi uspjeli svejedno vidi se PROFESIONALIZAM.mirsadmekic je napisao/la:itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha hasajo10 je napisao/la:Eh ybg.. izvukose se pitari zahvljajuci arbitrima. Kakva kradja.. Najvise mi zao jer bi bila samo dva boda izmedju nas posle ovog kola da je ostalo 1-1.![]()
![]()
jovanmaksimovic je napisao/la:larssone, samo ti pravi streamove na youtube, ne mogu ti ovi iz bh telecoma nista... sve je po zakonu sto radissamo pazi kome dijelis link...
kazne je uvijek savez službeno objavljiivao na svojoj stranici. ne znam imaju li sad arhivu za sve godine da se sad pregleda, ali nikad nije bilo tajna.Model1964 je napisao/la:Zanimljivo mi je kako ovaj post nije imao više komentaraValter je napisao/la:Ova transparentnost uprave je za svaku pohvalu jer i nama navijačima daje osječaj da će se u budučnosti raditi na tome da se klub izdigne na jedan viši level i da polako postajemo jedan ozbiljan klub u širim okvirima.
Koristim priliku da u ime navijača pozovem ovu upravu da nam iznese podatke koliko je klub na ime kazni od strane nas oštečen u zadnjih 10 sezona i to za svaku sezonu posebno bilo da su te kazne plaćene ili kompenzirane. Vjerujem da protiv ovoga neće biti ni jedan pravi navijač i da tako možemo pratiti kako se i mi sami popravljamo i još više doprinosimo voljenome Želji.. Sve što je ova uprava napravila do sada je hvale vrijedno
. Kada bi objavili i ove podatke onda bih bio siguran da se stvarno gradi svjetski Željo. Cifra bi možda opametila kojeg piromana
![]()
Kažu da iz uprave čitaju ovo na forumu, zato:
UPRAVO DAJ NAM TE PODATKE! KOLIKO SMO OŠTETILI ŽELJU?
Bas tako, ovdje mnogo zdravije okruzenje. Boccaccio, ebem ga tebe cekaju svi evo danima da bacis neki komentar. Ako si bolje naravno.MrRiccoli je napisao/la:Izvini drug al evo otkako smo presli na ovaj forum niko ih ne spominje pa ziv bio nemoj ni ti. Toliko se lijepih stvari u zadnje vrijeme desava u i oko naseg Zelje da me fkt ne interesuju ni sekunde, a pretpostavljam i vecinu na ovom forumu. Jos danas kad procitah ovo oko stadiona, a znao sam da je odma nakon Sirokog se pristupilo razgovorima u vezi stadiona znaci bukvalno u ponedjeljak, srce mi ko trebevic, pa makar i kad ne bi uspjeli svejedno vidi se PROFESIONALIZAM.mirsadmekic je napisao/la:itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha hasajo10 je napisao/la:Eh ybg.. izvukose se pitari zahvljajuci arbitrima. Kakva kradja.. Najvise mi zao jer bi bila samo dva boda izmedju nas posle ovog kola da je ostalo 1-1.![]()
![]()
Sent from my C5303 using Tapatalk
Pa vjerovatno da bi jer i ove stepenice dodatne sto su uradjene su sigurno iz razloga bezbjednosti i lakse protoka ljudi e sad nezz u vezi wc-a znam da ce se raditi nesto al sad kako i sta. Koliko li bi kostala ovakva jedna tribina koja bi se sutra mogla prrnijeti na pomocni stadion kad bi se Grbavica pravilaaHadzijalagic je napisao/la:Postoji li mogucnost da se juzna tribina naseg stadiona koristi u evropi ako uspijemo realizirati te poduhvate koje uprava ima u planu??
Jos na istok instalirati kakvu montaznu poput ove i ljepota![]()
nece se ponovitt vise izvinjajem se svima na forumu kao adminima i moderatorimastorm_raider je napisao/la:Bas tako, ovdje mnogo zdravije okruzenje. Boccaccio, ebem ga tebe cekaju svi evo danima da bacis neki komentar. Ako si bolje naravno.MrRiccoli je napisao/la:Izvini drug al evo otkako smo presli na ovaj forum niko ih ne spominje pa ziv bio nemoj ni ti. Toliko se lijepih stvari u zadnje vrijeme desava u i oko naseg Zelje da me fkt ne interesuju ni sekunde, a pretpostavljam i vecinu na ovom forumu. Jos danas kad procitah ovo oko stadiona, a znao sam da je odma nakon Sirokog se pristupilo razgovorima u vezi stadiona znaci bukvalno u ponedjeljak, srce mi ko trebevic, pa makar i kad ne bi uspjeli svejedno vidi se PROFESIONALIZAM.mirsadmekic je napisao/la: itekakva kradjaaaa lopta citavim obimom nije presla zna se da je bjelica njihov sudija , 94 ga dali igralo se dok ga nezabiju , kazu sudjenje se popravilo ha ha
Sent from my C5303 using Tapatalk
Ma sve ok druze, nema potrebe za izvinjavanjem nikakvim. Zivio.mirsadmekic je napisao/la:
nece se ponovitt vise izvinjajem se svima na forumu kao adminima i moderatorima
hvalaa brate punooo , zivio i ti meni svi mi manijaci da docekamo sa nasim zeljom dugo uspjeha titulaastorm_raider je napisao/la:Ma sve ok druze, nema potrebe za izvinjavanjem nikakvim. Zivio.mirsadmekic je napisao/la:
nece se ponovitt vise izvinjajem se svima na forumu kao adminima i moderatorima
Ma montazna tribina na istoku je najbolje rijesenje jer je sutra ako Bog da mozes prenijeti na neki pomocni gdje ce junioru i kadeti igrati svoje tekme pa odes ko dingospo sjednes i gledas junioredamirfile je napisao/la:Sta mislite kad bi se preko istoka i donjeg dijela juzne tribine beton iznova salio kao sto se radilo na jugu prije par godina i preko toga psotavili stolice. Moglo bi stati bar 3-4 000 stolica. Tad bi imali sasvim dovoljan kapacitet. A ako bi dosli do treceg onda nam svakako treba veci stadion i mogli bi gore preci.