Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2016 12:23 pm

mirzza je napisao/la:Aco je puno bolje djelovao u paru sa Jasminom. Ovaj eksperiment sa Bogicevicem nije uspio i Jadranka treba maknuti iz kluba cim prije.
Eto ima Olimpic pa nek tamo igra, ne znam koji smo ga klinac i vracali, bolje Kemu gurati, njegove greske se mogu trpiti a Bogiju je vakat da ide u trenere.
Zao mi je sto smo unistili odlican stoperski tandem Jasko-Aco, u evropi su se odlicno nadopunjavali. Jos da su ispred imali Zahu ili Dinu Hasanovica to bi bilo puno bolje u odbrani.
Ocekujem da se ili raskine ugovor sa Bekricem ili da mu se plata smanji a samim tim i uloga u ekipi, po potrebni ga ubacivati pred kraj tekme kada nam treba daj potez viska.
Sinisu cim prije otjerati jer nicim ne zasuluzuje onoliko forsiranje na desnom beku naustrb Memije koji je u derbiju bio odlican na svom mjestu.
Kramaric nit smrdi nit mirise, ne znam koliko kosta ali ako je medju placenijim i njega otjerati, imamo Husica pa i Stanica kao alternativu na tom mjestu.
Ovo meni nije jasno cijelu polusezonu iako sam vecinom podrzavao Edisa, ali Sinisa je realno samo u jednoj utakmici pokazao puno a to je Siroki, strpo Crnova u padze i ona vrh asistencija Lendricu za 1-0, ali od te utakmice forma je u silaznoj putanji, a Memija udje na derbiju na desnog beka i odigra kao u najboljim danima na toj poziciji, a ako je vec odnos 50-50 i ne znas ko je bolji logicno da ces svoje dijete gurnut i dat mu prednost , ali mislim da je Edis podlegao pritisku, gurao je ove zvjezdice jer je on odgovoran za njihovo dovodjenje i vjerovatno imaju svi jake ugovore, nije bilo onog sto je najavljivao "da se na treningu zasluzuje minutaza i da prezime nije bitno", nama 13 igraca iznijelo polusezonu..

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:28 pm

Ako gledamo neki prosjek ekipe Sinisa je iznad tog prosjeka gledajuci citavu polusezonu.. Ispod prosjeka su uglavnom bili Kramaric, Stanic, Bekric.. Zahirovic je tu negdje oko prosjeka dok su iznad pored Sinise bili Lendric, Stevanovic, Blagojevic i Vedran koji je u onim prvim utakmicama bio najzasluzniji sto smo bi bili u onom pobjednickom nizu....
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u pon maj 16, 2016 12:33 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:29 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ako gledamo neki prosjek ekipe Sinisa je iznad tog prosjeka gledajuci citavu polusezonu.. Ispod prosjeka su uglavnom bili Kramaric, Stanic, Bekric..
Svakako, al mi je zao da Memija mora truhnut na lijevoj strani i to na krilu, napravicemo novog Stanica od momka..

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:32 pm

cikazubo je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Ako gledamo neki prosjek ekipe Sinisa je iznad tog prosjeka gledajuci citavu polusezonu.. Ispod prosjeka su uglavnom bili Kramaric, Stanic, Bekric..
Svakako, al mi je zao da Memija mora truhnut na lijevoj strani i to na krilu, napravicemo novog Stanica od momka..
I meni je zao Memije..

cala
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:33 pm

Zasto je Kramaric ispod prosjeka? Momak je sasvim korektno svoje odradio. Vise mi je Sinisa precijenjen.

fk1921

pon maj 16, 2016 12:36 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
I meni je zao Memije..
Ako memija ostane kod nas, iduce sezone ce se mjenjati sa sinisom, naravno na njemu je da se dobro potrudi da bi negdje otisao na zimu :D
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:37 pm

cala je napisao/la:Zasto je Kramaric ispod prosjeka? Momak je sasvim korektno svoje odradio. Vise mi je Sinisa precijenjen.
Pa ko je po tebi bolje odigrao polusezonu Sinisa ili Kramaric?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

srceee ludooo volii teee
Željezničar ante portas !

diego1921
Kontakt:

Ja se nadam da cemo Memiju prodati,mislim da bi to najbolje bilo za klub ! Postoji li kakva sansa da mi uzmemo neke akademce, kao sto je nama Olimpic uzeo Gojaka i Hajradinovica ?

avlami97
Kontakt:

Poslije bitke je lako biti general. Matematika je egzaktna nauka. U proljetnom dijelu smo morali od 12 pobijediti 11 utakmica i na taj način osvojiti 61 bod, te dijeliti treće mjesto sa Širokim (imamo bolji međusobni skor) i obezbjediti Evropu. U našoj Ligi bi i malo kom evropskom gigantu to pošlo za rukom. Garant bi negdje zijanio.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

cala
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:40 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
cala je napisao/la:Zasto je Kramaric ispod prosjeka? Momak je sasvim korektno svoje odradio. Vise mi je Sinisa precijenjen.
Pa ko je po tebi bolje odigrao polusezonu Sinisa ili Kramaric?
Sinisa, ali ne toliko bolje koliko se prikazuje.

Ajzea
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:42 pm

Sinisa i Kramaric?
Bare-bare :)

Elegant
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:44 pm

Šta mislite hocemo li konacno docekati GS-a ovog ljeta sa ovom upravom ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:45 pm

Pa dobro, svi drugacije vidimo ali moje misljenje je da je nekim slucajem Sinisa lijevi bek da mi ne bi trazili boljeg na toj poziciji..

mirzza
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:52 pm

cikazubo je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Aco je puno bolje djelovao u paru sa Jasminom. Ovaj eksperiment sa Bogicevicem nije uspio i Jadranka treba maknuti iz kluba cim prije.
Eto ima Olimpic pa nek tamo igra, ne znam koji smo ga klinac i vracali, bolje Kemu gurati, njegove greske se mogu trpiti a Bogiju je vakat da ide u trenere.
Zao mi je sto smo unistili odlican stoperski tandem Jasko-Aco, u evropi su se odlicno nadopunjavali. Jos da su ispred imali Zahu ili Dinu Hasanovica to bi bilo puno bolje u odbrani.
Ocekujem da se ili raskine ugovor sa Bekricem ili da mu se plata smanji a samim tim i uloga u ekipi, po potrebni ga ubacivati pred kraj tekme kada nam treba daj potez viska.
Sinisu cim prije otjerati jer nicim ne zasuluzuje onoliko forsiranje na desnom beku naustrb Memije koji je u derbiju bio odlican na svom mjestu.
Kramaric nit smrdi nit mirise, ne znam koliko kosta ali ako je medju placenijim i njega otjerati, imamo Husica pa i Stanica kao alternativu na tom mjestu.
Ovo meni nije jasno cijelu polusezonu iako sam vecinom podrzavao Edisa, ali Sinisa je realno samo u jednoj utakmici pokazao puno a to je Siroki, strpo Crnova u padze i ona vrh asistencija Lendricu za 1-0, ali od te utakmice forma je u silaznoj putanji, a Memija udje na derbiju na desnog beka i odigra kao u najboljim danima na toj poziciji, a ako je vec odnos 50-50 i ne znas ko je bolji logicno da ces svoje dijete gurnut i dat mu prednost , ali mislim da je Edis podlegao pritisku, gurao je ove zvjezdice jer je on odgovoran za njihovo dovodjenje i vjerovatno imaju svi jake ugovore, nije bilo onog sto je najavljivao "da se na treningu zasluzuje minutaza i da prezime nije bitno", nama 13 igraca iznijelo polusezonu..
Kako ce ti biti jasno, Sinisa u formi igra ispred Kerima, Sinisa nije u formi ne ide na klupu. Isto kao i Bogicevic.
@pile, mozes ti to bolje majstore, htio ne htio priznati navedeni igraci za pare koje primaju ne pruzaju nista spektakulrano, posebno Bekric, Bogicevic pa i Kramaric.
Dakle rekao sam, imamo Husica i Stanica ko zamjenu. Kramaric moze ici.

pile87
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:54 pm

Ma dobro svi imamo pravo na misljenje kakvo god bilo taman i pogresno, ali mi je apsurd pricati o nekom tjeranju igraca jer mi je to pitarluk mrtvi. Po meni je jasno da nam treba trener umjesto da budemo bolji svi su bili u padu forme a pri tom nista od uigranosti se nije dogodilo.
Koristen premali fond igraca, pogresne pozicije, pogresna taktika ali po meni ima i uprava dio odgovornosti njihova je procjena da je Edis sposoban da vodi prvi tim iskreno se nadam da ce je ispraviti kao i sve do sada. O mogucnostima igraca bi pricao nakon novog trenera i onoga sto pokazu pod njegom palicom.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Neandertalac

pon maj 16, 2016 12:57 pm

Mislim da je prica o igrackom kadru suvisna u ovom trenutku gdje jos uvijek nemamo strucni stab. Koliko god sam pristalica nazovi ultimatuma da je za iducu sezonu imperativ titula, toliko sam sklon oprrezu da se sa ovim stvarima ne zuri, potrebna je hladna glava i strateski zdravo dugorocno razmisljanje. Zadatak jeste tezak ali ne i neizvodiv.

Koga za trenera, pitanje je sad...

Edit, slazem se sa piletom@ tu smo negdje sa razmisljanjem.
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u pon maj 16, 2016 12:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli!

pile87
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:57 pm

mirzza je napisao/la: Kako ce ti biti jasno, Sinisa u formi igra ispred Kerima, Sinisa nije u formi ne ide na klupu. Isto kao i Bogicevic.
@pile, mozes ti to bolje majstore, htio ne htio priznati navedeni igraci za pare koje primaju ne pruzaju nista spektakulrano, posebno Bekric, Bogicevic pa i Kramaric.
Dakle rekao sam, imamo Husica i Stanica ko zamjenu. Kramaric moze ici.
Ma malo smo o tome naglabali ja prvi. Edisu sam zamjerio forsiranje nekih igraca pod svaku cijenu i to su vecinom igraci na kojima je on isistirao, Bekric, Bogicevic, Stanic. Ali mi je glupo forsirati na nevidjeno igraca koji nije sutnuo loptu u nasem dresu i proglasiti ga boljim u odnosu na neke, meni je ako ces iskreno Kramaric izgledao bolje od Stane u svim utakmicama osim u onoj protiv Sirokog.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

avlami97
Kontakt:

pon maj 16, 2016 12:58 pm

pile87 je napisao/la:Ma dobro svi imamo pravo na misljenje kakvo god bilo taman i pogresno, ali mi je apsurd pricati o nekom tjeranju igraca jer mi je to pitarluk mrtvi. Po meni je jasno da nam treba trener umjesto da budemo bolji svi su bili u padu forme a pri tom nista od uigranosti se nije dogodilo.
Koristen premali fond igraca, pogresne pozicije, pogresna taktika ali po meni ima i uprava dio odgovornosti njihova je procjena da je Edis sposoban da vodi prvi tim iskreno se nadam da ce je ispraviti kao i sve do sada. O mogucnostima igraca bi pricao nakon novog trenera i onoga sto pokazu pod njegom palicom.
Upravo tako.
I meni su Aco+Bogdanović djelovali bolje, ali su primili 12 golova u prvih 14 kola, a Aco+ostali 8 u zadnjih 16 kola. Sve je relativno moj Alberte.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pon maj 16, 2016 1:01 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

damirfile
Kontakt:

pon maj 16, 2016 1:00 pm

avlami97 je napisao/la:Poslije bitke je lako biti general. Matematika je egzaktna nauka. U proljetnom dijelu smo morali od 12 pobijediti 11 utakmica i na taj način osvojiti 61 bod, te dijeliti treće mjesto sa Širokim (imamo bolji međusobni skor) i obezbjediti Evropu. U našoj Ligi bi i malo kom evropskom gigantu to pošlo za rukom. Garant bi negdje zijanio.
Tako je, nas je kostao prvi dio sezone.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava