Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 28, 2016 8:45 pm

Alipasino je napisao/la:Mojne se ljutit kakvih 6 boba kontas zijanit 2 u gostima a 2 kuci uzet ili sta.Uzimamo 10 boba u ova 4 kola.
Ma ne ljutim se, svako ko navija za Zelju nada se 10-12 boba iz ove 4 tekme!
Igramo 1 kod kuce, a tri u gostima, pa sam razmisljao da cemo dobiti Slobodu ovdje ili Viteza u gostima a ostale 3 remizirati. :D
U dusi se nadam svim bodovima, tj.12, ali ne treba to da bude primarno, da se ne bi raja razocarala. Realno ulazimo u tezak raspored.
Ja u Listici ipak mislim da mozemo dobiti uz pravu igru, mozda igra iz Bijeljine bude dovoljna, ali u Vitezu ce biti teren prelos, a oni ako se zatvore tesko ce ici jer na takvom terenu ne mozes nista, pa mi je bliza solucija da Slobodu ovdje trehnemo I sve im naplatimo.

Hajmo dernut Listicu pa nek sve moje racunice padnu u vodu slika slika slika

Sent from my ALE-L21

Pinkii
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pet okt 28, 2016 9:07 pm

Samo se nadam da u odbrani se nece ponasati ko turisti pa da stoje i razgledaju okolo kako su radili protiv Olimpika. Sacuvao nas Bog vise od takve odbrane i nikad vise da se ponovi aBd.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Model1964

pet okt 28, 2016 9:15 pm

Đaba serendamo o protestima pred NSBIH :) Znate i sami da nismo sposobni za takvo nešto :lol: :lol: . Kada nismo skocili na noge istog momenta kada je Načetnik počeo opstruirati izgradnju stadiona necemo ni sada. Tada se pricalo da nema potrebe za neredima, da su nekim na forumu životi u opasnosti, da treba....
DOZVOLE JOŠ NEMA!
Uprava mora diplomatski da odrađuje prljave poslove, to im je opisu padnog mjesta. Navijaci, ako su pravi navijaci, na sve nacine moraju pomoci klubu.
Dolazimo do pitanja kako mi pomažemo klubu, ŽELJI?
Psujemo pred ekranom svima redom. Ako dođemo na tekmu palimo baklje i bacamo lovu ovim lešinarima iz saveza. Uvodimo red i disciplinu na treninzima, cuvamo nase sponzore od samovolje trenera.... Kada je potrebno pokazati navijacki stav i isprsiti se za klub mi ko Gndi :r .
Mene su neki prozivali da ja iz SLO dižem pobune. Nije mi namjera da daljinskim vodim pobune vec želim pokazati realnu sliku naših navijaca.
Ovakvu sliku ima i Načetnik kao i gamad u savezu, zato mogu šta hoce ;) ;) ;)
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 28, 2016 9:30 pm

Leon_Professional je napisao/la:Sramota, stvarno jest!

Nego gledam raspored tekmi I razmisljam da bi bio prezadovoljan sa 6 bodova iz 4 tekmi.
Onako realno gledano po meni ce biti 4 boda iz 4 tekme. Doduse tekme su izrazito neizvjesne, pa moze ici I preko 6, ali I manje od 4...
Trebat ce nam srece vise nego ikad. Valjalo bi zauzeti sto bolju poziciju do odlaska na pauzu zimsku.

Sent from my ALE-L21
ma uzeti 14 od mogućih 12 :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

godrina
Kontakt:

pet okt 28, 2016 9:39 pm

kako covjek biranim rijecima prica o Zelji, o navijacima.. svugdje je dobro ali Zeljo ima ono nesto...bravo majstore,..
moja prognoza 10 bodova i volio bi da mlatnemo zrinjski
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

dimitrijevic

pet okt 28, 2016 10:18 pm

Strah me mafije u nedjelju,satrase nas, radimo posteno I evropski,a to njima ne odgovara.Klub suti jer gleda klub,nije dobro biti zavadjen sa savezom,gradi se I Grbavica, sada je tu mlada repka,a poslije I seniori,a ako se zakuha onda necemo biti nigdje.Sudijska mafija nas potopi.Postalo je preocito,a klub se hitno mora oglasiti bez obzira na sve. OVAJ STO SUDI U SIROKOM JE NEZNALICA I RADI PO DIRIGENCIJAMA OD HASANBEGOVICA I PILAVA,a oni nas unistise.
Mirza Rascic !

cikazubo
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:21 pm

On svoju priliku za igru čeka na klupi. Time nije zadovoljan, ali se uvijek ponaša kao profesionalac.
"Kao igrač ne mogu biti zadovoljan minutažom, no, to se nikad neće vidjeti u mom odnosu prema treneru, ekipi, klubu i navijačima, ponašam se profesionalno. Da li će mi šef dati šansu, ne znam, ja sam spreman da pomognem ekipi. Ne sjećam se kad sam izgubio na Pecari", završio je Nikolić.

Nikolić Stevo pravi profesionalac.

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:32 pm

Ma Stevo je gromada od covjeka.Upoznao sam ga licno nedavno, bas fin momak.Kulturan, zna pricati pred kamerama, odradjuje ono za sta je placen, a ima fudbalskog umijeca.Po meni bolji igrac za rotaciju ne treba.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sz21
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:37 pm

Ja bi samo pokušao dovesti na zimu Lelića iz Olimpica, mali je zvijer
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:49 pm

Volkov i Lelic za ubojitu lijevu stranu, i stopera kao Bogdanovica, i samo nam je nebo granica :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

teteac8684
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:54 pm

sz21 je napisao/la:Ja bi samo pokušao dovesti na zimu Lelića iz Olimpica, mali je zvijer
Pored Mire i Krizmana...hmmmm...jedino za rotacije...

Pinkii
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:55 pm

Sad nesto razmisljam pa sad ce ubrzo pauza. Kako je sve ovo brzo proslo. Prvo kolo protiv Sarajeva kao da je jucer bilo. Vrijeme leti. Neki od ovih igraca igraju zadnjih mjesec dana u Zelji. Volio bih da znam otprilike koga Slavko ne vidi u dresu Zelje. Mislim da ce biti 2-3 odlaska sto je sasvim okej. Strah me i da pomislim da Miro igra zadnje tekme za mog Zelju. Novembar,a mene tuga ufatila jer ce sad decembar sto znaci ona dosadna duga pauza bez plave boje.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:55 pm

Plava Porodica je napisao/la:Volkov i Lelic za ubojitu lijevu stranu, i stopera kao Bogdanovica, i samo nam je nebo granica :kafa:
Posljednja molba, ako može da ne gurate te vaše yutu igrače

Format
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:56 pm

Momcic ima 19 godina,sto da ne!?

Uzet i koju paru na njemu.

teteac8684
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:58 pm

Besirevica maksimalno isforsirati, momak ima strasan potencijal

dimitrijevic

pet okt 28, 2016 10:59 pm

Meni se Krizman ubio za zadnjih pola sata, a lijevo brzo krilo bi pravo dobro doslo.
Mirza Rascic !

Leon_Professional
Kontakt:

pet okt 28, 2016 10:59 pm

Ma najlakse je na postene!
Oni su svi u talovima s savezom pa se ne smiju odavati I kaznjavati.
Kako protiv ovog, tesko je reci. Koga u Evropi je briga za ovu ligu, zato I mogu raditi kako im se cefne.

Nek nam je Bog na pomoci!

Sent from my ALE-L21

LARSSON
Kontakt:

pet okt 28, 2016 11:05 pm

viewtopic.php?f=64&t=388

Da ispoštujemo anketu

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet okt 28, 2016 11:06 pm

Meni je Križman otkako je došao najbolji igrač pored Mire, još zamislite kad prođe pripreme :)
Željezničar ante portas !

cikazubo
Kontakt:

pet okt 28, 2016 11:13 pm

AsharaK je napisao/la:Meni je Križman otkako je došao najbolji igrač pored Mire, još zamislite kad prođe pripreme :)
Meni djeluje kao krhak igrac s oscilacijama u igri, zna potpuno nestati, al zna i eksplodirati, nekako skolovanija verzija Tiaga, samo da ga povrede zaobidju.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava