Ja sam napisao za trenutno stanje. I tvoja replika je na mjestu. Sto se tice omladinskih kategorija nikad se ne zna ko ce postati igrac a ko nece. Kad je Memija bio kadet, da mi je tad neko rekao da ce biti u seniorima ja bih se na to samo nasmijao. Sto se tice Zelje, ja bih izdvojio trenutno jednog igraca koji me svaki put kad ga gledam kako igra odusevi, to je Anel Sabanadzovic, mali od Refika. Sa kakvom lakocom igra uzivanje ga je gledati, najvise volim igrace koji koriste mozak da se tako izrazim, protivnik odigra pas a Anel je vec na lopti i oduzima je, i tako bukvalno citavu utakmicu, pored toga bodri saigrace i ima karakteristike pravog kapitena. Nadam se da ce nastaviti da se razvija pravilno, ima i nedostataka naravno ali ima vremena da se to popravi..
Sto se tice Sarajeva, sta je sa onim Resicem?Jednom sam ga gledao i tad mi se ucinio kao bas dobar igrac..[/quote]
Da citiram sam sebe u vezi malog Sabanadzovica i onoga sto sam pisao o njemu. Malo je narcisoidno sam sebe citirati ali mi je neopisivo drago da su i oni koji ne prate puno omladinske kategorije danas vidjeli o kakvom potencijalu se radi, gol je samo slag na tortu. Cim napuni 18 odmah ga vezati petogodisnjim ugovorom, pravi dragulj..