Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 26, 2016 5:38 pm

LARS1921 je napisao/la:slika

sigurica
Uskoro ide novi mićin ugovor, a istok bi se trebao ubrzo počet gradit, legla lova od 5+

1921.ba
Kontakt:

sri okt 26, 2016 5:39 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Bravo djeco.. Malci zasluzuju poneku minutu i u ostalim tekmama koje rijesimo dvadesetak minuta prije kraja.. Njihovom razvoju bi te minute zlata vrijedile..

@1921.ba Kako su odigrali Osmankovic i Besirovic?
od mladih zeric i saban obecavaju... besko nako nako, bice bolje.. kemo je gromada :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

avlami97
Kontakt:
Status: Online

sri okt 26, 2016 5:42 pm

1921.ba je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Bravo djeco.. Malci zasluzuju poneku minutu i u ostalim tekmama koje rijesimo dvadesetak minuta prije kraja.. Njihovom razvoju bi te minute zlata vrijedile..

@1921.ba Kako su odigrali Osmankovic i Besirovic?
od mladih zeric i saban obecavaju... besko nako nako, bice bolje.. kemo je gromada :D
al' samo gromada :D ?
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

1921.ba
Kontakt:

sri okt 26, 2016 5:51 pm

superman :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri okt 26, 2016 5:53 pm

LARS1921 je napisao/la:“Razgovarao sam sa ljudima iz Željezničara. Trebamo uskoro da sjedemo i da vidimo šta mogu ponuditi igraču. Miroslav je odličan igrač koji nije imao sreće u posljednjih nekoliko godina. Neko sazrije prije, neko poslije. On je sjajan momak i pravi igrač i sigurno zaslužuje još jednu priliku u Evropi” kaže Kodro.

Stevanoviću ugovor sa Željezničarom ističe u junu 2017. godine.

“Sigurno da mu igre u Želji vratile samopouzdanje. Na Grbavici se preporodio i počeo da igra kao nekad kada je nosio dres Vojvodine i reprezentacije. Ne želim da prejuduciram šta će biti. Kao njegov menadžer sigurno ću gledati šta je najbolje za njega” kazao je Menaf Kodro, menadžer iz Španije.

http://www.spor.tske.ba/menaf-kodro-zva ... evanovica/

Obradović danas 4 gola
Lijepo bi bilo uzeti para za njega koliko god i plus imali smo uzivanje gledati ga na Grbavici, a sigurno je da ce i njemu ostati u prelijepom sjecanju pa mozda da se opet nekad i vrati. A ovo sto kazem da bi bilo lijepo uzeti sta za njeg je iz razloga sto nismo igrali evropu i ostali bez dobrih para. Ja bih najsretniji bio kad bi za njega i lendrica uzeli lovu i onda lagano bez rasipanja jer vidjeli smo da to nigdje ne vodi.

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

sri okt 26, 2016 5:55 pm

znaci opet sklapaj ekipi jovo nanovo ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

sajo10
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:14 pm

Joj jel ovo Anelu dodijeljen broj 14... Ne svidjami se to zbog historije.. :rofl1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:15 pm

sajo10 je napisao/la:Joj jel ovo Anelu dodijeljen broj 14... Ne svidjami se to zbog historije.. :rofl1:
Ma to da uroke skinemo sa njim :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

exbabilon
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:19 pm

Kako krajprice napisa.. Miro ce produziti, s tim sto uz NEKU naknadu moze otici kad dobije NEKU ponudu.

Meni ovo govori da od potpisa ugovora imas igraca koji je pola tvoj, pola svaciji. Igrac koji je mozda svaki drugi dan na telefonu s menadzerom i pita ima li sta. Pet kola pred kraj polusezone, ove, iduce.. On mozda cuva noge jer mu je menadzer rekao da u prelaznom roku ima siguran angazman, samo da ostane zdrav.. Miro jeste profesionalac i nekako ne sumnjam da ce dok igra za Zelju davati sve od sebe, ali jos uvijek je samo covjek i ja se bojim iskreno ovih stvari. Taman da sve to bude okej, ostaje to da se radi o nekoj naknadi koja je mozda tek toliko da se pokriju neki troskovi, da se ne bude u minusu i tako dalje.. Miru bih volio ostaviti kod nas taman dzaba otisao, ali ovo navodi na zakljucak da mi samo mozemo prodati igraca od 18-19 godina koji je ekstra talenat i u top formi. Cim predje 25 mi to pustamo da rijesi egzistenciju i nama dosta minimalan baksis, pa taman da je i najbolji igrac lige.

Tuzno mi je sve ovo, pogotovo kad znamo da mi zivimo i moramo zivjeti od prodaje igraca.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:25 pm

Rece covjek svoje misljenje, jasno i decidno tako da ne znam sta ti nije jasno..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:28 pm

sajo10 je napisao/la:Joj jel ovo Anelu dodijeljen broj 14... Ne svidjami se to zbog historije.. :rofl1:
Davno sam ja rekao da taj broj treba povući iz upotrebe :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:32 pm

Hurmasica je napisao/la:
Davno sam ja rekao da taj broj treba povući iz upotrebe :rofl1:
spahic, fejzic, stokic, djermanovic i bevab... niko nije imao duze od jedne polusezone ovaj broj na ledjima...
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:33 pm

Jovane, haj se zarovi malo i skontaj taj broj. :)

Inace, za danas bravo. Lijepo je ovo Slavko odradio sa djecacima. Bice snimak, pa nakon snimka i anketa. Red je da se ispostuje procedura.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:43 pm

Gorazde cijelo plavo-bijelo!!!

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri okt 26, 2016 6:43 pm

1921.ba je napisao/la:superman :D
Moze li veceras biti izvjestaj ?

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:54 pm

storm_raider je napisao/la:Jovane, haj se zarovi malo i skontaj taj broj. :)

Inace, za danas bravo. Lijepo je ovo Slavko odradio sa djecacima. Bice snimak, pa nakon snimka i anketa. Red je da se ispostuje procedura.
sta da skontam za taj broj :D vidis i sam listu igraca koji su je nosili u zadnjih 7 godina... dovoljno receno
100/94/37/34 - i to je to!

DerekDuval
Kontakt:

sri okt 26, 2016 6:58 pm

@1921.ba mislim da su zute kartone dobili Stanic i Beganovic. Stanic sigurno zbog igranja rukom koje je u najmanju ruku diskutabilno.
Sabanadzovic je nosio broj 4

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri okt 26, 2016 7:07 pm

Dobra brojka Manijaka i još bolja poruka :palacgore:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri okt 26, 2016 7:31 pm

@Jovane, Stanić je dobio žuti karton kod naših. Vidim pitao si par stranica unazad.

Sto se tice doceka navijaca, kluba i svega sto se veze sa ovim klubom, fantasticno. Vidjelo se koliki je Željo.
Škole mislim da su bile puste danas od 15:00-17:00h. Opravdace se casovi djeci, kud ce bolje opravdanje nego "Isao gledati Zelju".
Nazalost mnoga ta djeca nemaju priliku cesto da uzivo gledaju Želju i slusaju MANIJAKE, danas kada manijaci 'otpjevaju' nesto i stanu na momenat, cujes aplauz upucen njima. Odusevljenje medju mališanima, a i medju starijom rajom.
Dosta raje se na promasaj Zelje trzalo kao da igraju protiv recimo Sarajeva a ne protiv njihovog kluba. I Zaista uzivanje je bilo prisustvovati danas.
Citav zivot sam zivio u Goraždu, sad sam na relaciji Goražde-Sarajevo i danasnji dan mi je poseban, eto na oko nebitna utakmica al je samo ime Željo predstavljalo nesto posebno. Ne pamtim više policije i zastite na jendoj utakmici u Goraždu, to nije iz straha od belaja ili od ne daj boze manijaka, nego iz razloga da sve prodje dobro, da dobro ugostimo i manijake i klub. I mislim da je Goražde položilo ispit, i da su svi zadovoljni otisli u Sarajevo. Od Gosp. Šiljka, do zadnjeg navijača.
Hvala i za parolu na pocetku utakmice.
To bi bilo to otpriliek sto se tice desavanja prije utakmice i do pocetka, sada malo o igri.

FEJZIC-nije imao mnogo posla, ali odradio je sta se trazi od njega, galamio je sto mi se svidja. I on se nakon nekog vremena vratio u Goražde, tu je branio jedno vrijeme, kada je spiker govorio njegovo ime, cuo se neki 'stidni' aplauz, to je znak da se publika sjeca i to je fino.
OSMANKOVIC- nisam imao priliku da ga pratim ranije, nisam toliko upoznat njegovim kvalitetima. Ono sto mogu reci za danas, da nije imao puno konkretnog posla, moje licno misljenje da nije jos blizu prvog sastava. Građom možda i jeste, ali psihom i igrom nije. Par puta mu je pobjegao igrač kod prekida, dosta nabijanja lopte, dosta nesigurnosti kad je lopta u nogama. ( Treba biti iskren i reci da je teren bio tezak). Ako mu je to opravdanje. Daleko od toga da nema talenta, ali mislim da nije jos uvijek za uže konkurencije.
BOGIČEVIĆ- Pratio sam ga posebno danas jer me interesovalo kako ce izgledati. Jako dobro i jako sigurno i autoritativno. Goražde nije kapacitet da bi na osnovu toga ocjenjivali i Bogija, ali moram istaci da je icjelu utakmicu bio "drugi kapiten" i par puta vrisnuo na Dzenisa i na Stanica. Sve sa razlogom. Fali mu fizicke spreme, kad se napuca moze pomoci, definitivno. Iskustva ima i to se vidi iz aviona.
STANIĆ- Po meni najlošiji pojedinac danas, nista cime bih bio zadovoljan. Par puta je ispao nazad, naprijed nista nije uradio. Slabo.
BEŠIREVIĆ-Kad je krenula utakmica, proleti ko GIGGS kroz trojicu. Rek'o ovo je munja. Odradio solidno, imao par ubacaja, jedan jako loš u drugom poluvremenu. Nazad solidan. Uglavnom dobro ce mu doci i vidi se da mu dosta znaci nastup. Samo neka nastavi raditi.
ŠEČEROVIĆ- necu njegovu igru puno komentarisati, opet cu reci bio je jako loš teren i shvatim kada nekad lopta odskoci, ali ne razumijem da on svaki put pri primanju lopte nju nekako odigne pa je smiruje pa dodaje. Ne svidja mi se nikako, baš me razocarao od pocetka sezone pa do danas. Sto se mene tice daleko mu kuca od Grbavice, daj Boze da me demantuje.
BEKRIĆ- Ne znam, tesko mi je biti objektivan, volim ga pravo, ali bojim se da je njegovo proslo. Nekako sticem dojam da je u glavi jos uvijek onaj stari Bekrić i ima viziju sta treba uraditi, ali fizicki to ne moze da uradi i onda sliejde greske. Kada bi mogao promjeniti nacin svoje igre i prilagoditi je svom "tijelu" mislim da bi mogao pomoci. Par neozibljnih stvarij e uradio danas i Slavku sam pratio, odmahivao je ruakma i mahao glavom. Nije bio sretan.
BEGANOVIĆ- On je danas poceo utakmicu iza napadaca, pa je onda dobrih 70 minuta "glumio" Blagojevića, samo u dosta losijem izdanju. Ne treba kuditi momka, nije njegova pozicija, ali nista specijalno. Polagao sam velike nade u njega, od onog debija na Grbavici pa do unazad nekog vremena, ali mislim ako nastavi ovako raditi da nema od njega nista.
LAZIĆ- Nista specijalno nije uradio, imao je jedan dobaar sut i to je to.
ZERIC- Kad dotakne loptu vidiš da zna. DRAGULJ. Pokusavao je, radio, vracao se pomagao odbrani. Sve u svemu, za njegove godine, dosta dobra partija, pravi Dragulj, dozirati mu minutazu, napucati ga jos malo i samo je nebo granica.
NIKOLIC- Jako, jako dobra partija. Borio se dole protiv dva veća stopera, izvalio po loptu, odigravao duple pasove. Imao finu sansu, nije pogodio. Uglavnom prolazna ocjena.
MUJAGIĆ- Nista posebno, vidi se da nije spreman za prve ekipe, treba jos snage pa bi se mogao nadati necemu.
SABANADZOVIC- Gledam neki decko se sprema, prisao mu SLAVKO prica prica, na kraju kad je zavrsio blagi "samar" mu udari, ono kao "hajde mali". Mali udje, 10ak sekundi kasnije primi loptu, prodje jednog, na trenutak mi se ucini izgubice je , probi se nekako do golmana i gol. Klupa skocila, svima drago. Meni drago. Aplauz citavih tribina. Ljepota.

Sto se tice HIROSA u timu Gorazda, viid se da zna lopte, nikad to nije bilo upitno, upitna je glava. Zaboravi da je na utakmici pa ga nema nikako, onda se probudi sa par dobrih poteza i onda opet nestane. Napucao je slucajno Bekrića i ovaj facu napravio kao da je ljut, i onda se nasmijao i zagrlio ga. Lijepo od Samira. Ovome je puno znacilo vidjelo se.

Eto to bi bilo to, izvinjavam se na dugom postu.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Blueworld21
Kontakt:

sri okt 26, 2016 7:37 pm

Ja se sjećam da je broj 14 jedno vrijeme nosio Almir Rascic i nesto mi u glavi da je i Stilic nekad isto nosio ako me sjećanje služi

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: avlami97, Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava