Imam ja ovaj drugi I ostali su kod druga (3 imam)postavicu kad on procita. Kakva izdanja zaista I kakav Jug ovo je bio mentalitet I drugarstvo.Kad dvjesto ljudi ode na gostovanje I zna da cemo primit tri komada.Bilo je pedeset pravih.Grupa sa najvecim potencijalom poslije Delija I valjda jednog dana bude JUG najjaci dio Zelje kakav je bio ove dvije godine.I sad je bolje,ali ni blizu kako se moze.Southboy je napisao/la:Pitanje za sve starije,da li neko ima u sehari TM magazine koji su izlazili oko 2007/08?
Ja sam svoja dva nasao pa ako neko ima jos koji za prodati nek javi..ovi moji su broj 2 i broj 6..Mislim da je konacan broj 9 al nisam siguran.Ovo je inace prvi navijacki magazin u BiH,tada je nasa grupa bila najorganizovanija(slavio se 20 godina grupe u Holideyu,tada nekad se i otvorio nas pub,bilo je raznih akcija i koreografija itd.) ali je nedostajao rezultat na zelenom terenu..
i evo malo slika na brzinu iz ovih mojih,malo da pogleda raja koja nije imala priliku...Spoiler:
Icu ja akoBogda ako uhvatim konekcije I ako bude manjak informacija sarnut cu ponesto.Plava Porodica je napisao/la:Hoce li ko ici u Gorazde da nas pomalo obavjestava o desavanjima?
Makar na poluvremenu koju recenicu napisi,dovoljnodimitrijevic je napisao/la:Icu ja akoBogda ako uhvatim konekcije I ako bude manjak informacija sarnut cu ponesto.Plava Porodica je napisao/la:Hoce li ko ici u Gorazde da nas pomalo obavjestava o desavanjima?
Kakve je on prodore imao...IgracinaOmar500 je napisao/la:Legendarni Bosko Jankovic u dresu Middlesbrougha
Kako je to jaka pjesmarodrigo87 je napisao/la:Ako me sutra ne bude, ako se oči se zatvore, ti znaj da još ti se radujem! Svi u grad heroja!!!
Imam i ja 2 ili 3 broja. Provjeriću kada dođem kući, pa nekad ako uspijem i skenirati ako nisu ovi isti. Mada mi se čini da su brojevi 1 i 2.Southboy je napisao/la:Pitanje za sve starije,da li neko ima u sehari TM magazine koji su izlazili oko 2007/08?
Ja sam svoja dva nasao pa ako neko ima jos koji za prodati nek javi..ovi moji su broj 2 i broj 6..Mislim da je konacan broj 9 al nisam siguran.Ovo je inace prvi navijacki magazin u BiH,tada je nasa grupa bila najorganizovanija(slavio se 20 godina grupe u Holideyu,tada nekad se i otvorio nas pub,bilo je raznih akcija i koreografija itd.) ali je nedostajao rezultat na zelenom terenu..
i evo malo slika na brzinu iz ovih mojih,malo da pogleda raja koja nije imala priliku...Spoiler:
Kakva tribina? Pa hocemo li ikad ista nauciti?Vrag je napisao/la:Razvuko Kodro. Šteta da onakav igrac zavrsi na tribinu
a lijepog dresaOmar500 je napisao/la:Legendarni Bosko Jankovic u dresu Middlesbrougha