sajo10 je napisao/la:Haha, meni je sasvim simpatnicno nekada kada se prica ovdje o tim boomovima ali naravno kada se nesto desi, a ne da se deset stranica pise o nekim budalastinjama, to ikako podigne atmosferu i raspolozenju na forumu. Neznam ni sam koliko sam se puta bas lijepo nasmijao kada je bio u kontekstu taj "boom" i koliko je bilo fino citati postove koji doduse su bili dosta relaksirani. Ne kontam kakve veze ima forum i ono sto se ovdje pise sa fudbalskom institucijom Zeljeznicar.Tryg je napisao/la:Dok bude boomova mi cemo biti mahalski klub, a kad se to iskorijeni onda mozemo pricati drugacije.Onaj ko ne vidi velike pomake u nasem klubu (van sportskog segmenta), ja neznam stvarno onda kakve on ima misli i vizije ima.. Ono sto je se uradilo na stadionu samo i u infrastrukturi zadnji godinu-dvije je svemir za 80 % klubova u drzavi, da ne idem vise. To je mozda malo i sramno kada tako kazem, jer onda shvatis u kakvom nam je situaciji fudbal haha, ali opet ja ovdje prvo gledam dobrobit naseg kluba, a za ostale me boli qurac.
Eto kad spomunu tu tekmu u Sirokom bila je prica da su trazili torbu sa parama.Mi ili tadasnji sef struke bili ubjedjeni da mozemo dobiti i po......Ne kazem da je trebalo slati tu lovu....gluho bilo,Ili cuvenu pricu o lovi koja je pala u Bugarskoj u isto tako cuvenoj protiv Liteksa.Rodom s mejtaša je napisao/la:Taj kup je ranije dogovoren da nam se ne ponovi slučaj kad smo titulu izgubili u zadnjem kolu baš u Širokom. Dakle, klasični osigurač. E sad što se pokazalo za par kola da nam ne treba to je druga stvar. Ispostovo se dogovor i to je to. Šaban je zezno kladionice, a kup nije bio ugrožen Širokom.storm_raider je napisao/la:A sta smo mi zauzvrat dobili?salemprolic je napisao/la:
Revans sam slucajno gledao u kafani gdje je sjedio nas tada "frisko" bivsi predsjednik Sabahudin Zujo sa nekim drustvom i on se potrudio da bude toliko glasan vjerovatno da ga svi cuju i kleo se u djecu i sve da je sve dogovoreno da Siroki uzme.
storm_raider je napisao/la:Nista od streama za Gorazde. Na stadionu interneta nema ni za lijeka.
Ali zato imamo radijski prenosGrbavica je napisao/la:pošto obraz Bekto zašto interneta nema?
onda čekati @1921.ba i izvještaj, valjda bude do naveče gotovoLARS1921 je napisao/la:Ali zato imamo radijski prenosGrbavica je napisao/la:pošto obraz Bekto zašto interneta nema?![]()
Brat moj lijepi ako si iz Sa i ako nadjem vremena rado bi ti kopirao negdje u kopirnici ako te zanima kad nekad nadjem vremena...ovo je vjeruj uspomena prava,ja ova sad 2 ne bi za stoju dao a krivo mi sto tada nisam kupio jer je bilo 2,3 km..i volio bi jos koji da nadjem za kolekcije ako neko ima..fk1921 je napisao/la:Southboykako bih volio procitati ova 2 magazina a i ostale ako neko ima.
ma ni za hiljadu ih ja ne bi dao, to vrijedi itekako. Cut cemo se prije utakmice protiv Slobode da mi kopiras i dadnes. HvalaSouthboy je napisao/la:Brat moj lijepi ako si iz Sa i ako nadjem vremena rado bi ti kopirao negdje u kopirnici ako te zanima kad nekad nadjem vremena...ovo je vjeruj uspomena prava,ja ova sad 2 ne bi za stoju dao a krivo mi sto tada nisam kupio jer je bilo 2,3 km..i volio bi jos koji da nadjem za kolekcije ako neko ima..fk1921 je napisao/la:Southboykako bih volio procitati ova 2 magazina a i ostale ako neko ima.
https://www.youtube.com/watch?v=tEVyDmcF7u0Okolele je napisao/la:Ima li tih bumova na vidiku..