Taj kup je ranije dogovoren da nam se ne ponovi slučaj kad smo titulu izgubili u zadnjem kolu baš u Širokom. Dakle, klasični osigurač. E sad što se pokazalo za par kola da nam ne treba to je druga stvar. Ispostovo se dogovor i to je to. Šaban je zezno kladionice, a kup nije bio ugrožen Širokom.storm_raider je napisao/la:A sta smo mi zauzvrat dobili?salemprolic je napisao/la:Revans sam slucajno gledao u kafani gdje je sjedio nas tada "frisko" bivsi predsjednik Sabahudin Zujo sa nekim drustvom i on se potrudio da bude toliko glasan vjerovatno da ga svi cuju i kleo se u djecu i sve da je sve dogovoreno da Siroki uzme.storm_raider je napisao/la:Sta mislite, jesmo li pustili Kup tada? Uvijek me je interesovalo sta obicna raja misle.
Pa dovoljno je bilo cuti prve recenice Slavke kada je rekao nesto u stilu, "kad sam dosao u prostorije kluba, i imao sastanak sa Misimovicem, osjecao sam se ko da sam u Njemackoj a ne na nasim prostorima". A u onom prvom intervju sa 1921 kada je rekao isto da je zatecen promjenama na stadionu i infrastrukturi, i koliko su se stvari promjenile za godinu dana samo.Brkoo je napisao/la:Ja sam misljenja da je klub vec izasao iz mahale, govorim o unutrasnjoj organizaciji, sve je na mnogo mnogo profesionalnijem nivou nego sto je bilo u proslosti ali ima jos prostora za napredak. To sto je oko nas, mislim na sfere drustva, prisutna velika doza mahale i neprofesionalizma je druga stvar i dalo bi se o tome diskutovati..
godrina je napisao/la:Dje zapelo sa tim menadzerom, obraduj nas Miro sviju ti.
to rade anamo onipsihopata je napisao/la:godrina je napisao/la:Dje zapelo sa tim menadzerom, obraduj nas Miro sviju ti.
možda je već produžio,samo naši čuvaju u tajnosti,pa će u slučaju nekog kiksa objaviti da smire raju.
Sedmica, tjedan ili nedjelja (ijek.), odn. tedan ili nedelja (ek.), jedinica za vreme duža od dana, a kraća od meseca. U većini modernih kalendara, uključujući gregorijanski kalendar, sedmica je period od sedam dana, kao i najduža konvencionalno korišćena jedinica za vreme koja sadrži fiksni broj dana. Iako nema direktne astronomske veze, u širokoj je upotrebi kao jedinica za vreme.exbabilon je napisao/la:Bilo najavljenih boomova ove sedmice, dan drugi, nista se nije desilo. Mozda je boom ako prodjemo Gorazde? hmm
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Haha, meni je sasvim simpatnicno nekada kada se prica ovdje o tim boomovima ali naravno kada se nesto desi, a ne da se deset stranica pise o nekim budalastinjama, to ikako podigne atmosferu i raspolozenju na forumu. Neznam ni sam koliko sam se puta bas lijepo nasmijao kada je bio u kontekstu taj "boom" i koliko je bilo fino citati postove koji doduse su bili dosta relaksirani. Ne kontam kakve veze ima forum i ono sto se ovdje pise sa fudbalskom institucijom Zeljeznicar.Tryg je napisao/la:Dok bude boomova mi cemo biti mahalski klub, a kad se to iskorijeni onda mozemo pricati drugacije.
Znaci bit ce heheHurmasica je napisao/la:Sedmica, tjedan ili nedjelja (ijek.), odn. tedan ili nedelja (ek.), jedinica za vreme duža od dana, a kraća od meseca. U većini modernih kalendara, uključujući gregorijanski kalendar, sedmica je period od sedam dana, kao i najduža konvencionalno korišćena jedinica za vreme koja sadrži fiksni broj dana. Iako nema direktne astronomske veze, u širokoj je upotrebi kao jedinica za vreme.exbabilon je napisao/la:Bilo najavljenih boomova ove sedmice, dan drugi, nista se nije desilo. Mozda je boom ako prodjemo Gorazde? hmm
Sent from my LG-K430 using Tapatalk