eh to nam trebaJaozinho22 je napisao/la:Pričao sam o Refikovom malom već ali mora jos da doradi fiziku...Jusufi isto ne ističe se nesto ni u juniorima osim što ima fin dribling i zna past...fizika nula...e o ovom Kurtovicu bi se moglo pričat....Dobar je.
Ma eto tu je to.rodrigo87 je napisao/la:Kakvih bolan 15Plava Porodica je napisao/la:Kako bih volio da Refikov mali debituje.
Mlad je zaista, ali samo zamislite koliko bi to njemu znacilo i ostalim omladincima kada sa 15, 16 godina imaju priliku da debituju za seniorski tim. Motivacija za daljni rad ne bi mogla biti veca.Mali je '99 godište koliko znam, to je 17 nazdravlje
Nama ni Neymar pomogao nebi sa svojim skokovima, dok nam je Boro strucni konsultantHurmasica je napisao/la:eh to nam trebaJaozinho22 je napisao/la:Pričao sam o Refikovom malom već ali mora jos da doradi fiziku...Jusufi isto ne ističe se nesto ni u juniorima osim što ima fin dribling i zna past...fizika nula...e o ovom Kurtovicu bi se moglo pričat....Dobar je.
Ima li bar signala, poslat ćemo im kredita za 3gstorm_raider je napisao/la:Nista od streama za Gorazde. Na stadionu interneta nema ni za lijeka.
1921.ba je napisao/la:@Omar
Muzika je od našeg čovjeka iz Udruženja... AmerArronax, ima svoj web pa možeš naći
psihopata je napisao/la:1921.ba je napisao/la:@Omar
Muzika je od našeg čovjeka iz Udruženja... AmerArronax, ima svoj web pa možeš naći
ne mijenjajte ništa,zika je vrh kao i izvještaji uoštalom.
Kakav je Slavko ne bi me cudilo da protiv Gorazda izvede prvih jedanaest sa Mirom na celu, one koji ce igrati i protiv Sirokog, da osigura prolazak dalje. I ja se iskreno nadam da ce u srijedu izaci drugi tim Zelje, a glavne igrace ostaviti u SA da sa pomocnim trenerom treniraju na Grbavici.exbabilon je napisao/la:Ponavljam se ko papagaj, ali moram jos jednom. U Gorazde ne slati igrace koji ce konkurisati protiv Sirokog. Ne treba izazivati sudbinu pa izgubiti nekog bitnog igraca, kao sto se pitarima desilo s Delacem u prijateljskoj. Poslati ove juniore, nek im pomognu Bogicevic, Beganovic i taman.. Mogu se valjda Zera, Mujaga, Osmankovic i ostali nositi sa Gorazdem.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Fejzic, Sehic, Besirevic, Bogicevic, Osmankovic, Secerovic, Stanic, Beganovic, Zeric, Mujagic, Bekric. Nabacah ja igraca, ali vecinu ovih bi ja bacio u prvih 11. I Memiju i Sinisu bi odmarao, zato sam npr stavio Sehica, znam da jedan igra desnog beka. Ali i ja nesto sumnjam da ce bas ovoliko igraca biti baceno u vatru, mada iskreno bi se moglo. Samo neka se postede Lendric, M. Stevanovic, Sinisa i Memija. Trebaju nam oni maksimalno spremni za Sirokog. Blagojevic, Markovic, Radinovic, ako budu i igrali, neko od njih, sigurno se nece previse umarati i trositi za ovu tekmu. Krizman 99% nece igrati, treba mu sigurno da napuni baterije. Uglavnom nestrpljivo cekam sastav i nadam se da me Petrovic nece razocarati. Sam je rekao da je u prvoj utakmici htio rijesiti prolaz da bi u drugoj nekima dao sansu.Valter je napisao/la:Kakav je Slavko ne bi me cudilo da protiv Gorazda izvede prvih jedanaest sa Mirom na celu, one koji ce igrati i protiv Sirokog, da osigura prolazak dalje. I ja se iskreno nadam da ce u srijedu izaci drugi tim Zelje, a glavne igrace ostaviti u SA da sa pomocnim trenerom treniraju na Grbavici.exbabilon je napisao/la:Ponavljam se ko papagaj, ali moram jos jednom. U Gorazde ne slati igrace koji ce konkurisati protiv Sirokog. Ne treba izazivati sudbinu pa izgubiti nekog bitnog igraca, kao sto se pitarima desilo s Delacem u prijateljskoj. Poslati ove juniore, nek im pomognu Bogicevic, Beganovic i taman.. Mogu se valjda Zera, Mujaga, Osmankovic i ostali nositi sa Gorazdem.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk