Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 24, 2016 10:12 pm

Joj sto ih Kusturica jebe.. :rofl1: :rofl1: ...A kako su se bili ponadali anamo ahahaha :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Jaozinho22

pon okt 24, 2016 10:13 pm

Pričao sam o Refikovom malom već ali mora jos da doradi fiziku...Jusufi isto ne ističe se nesto ni u juniorima osim što ima fin dribling i zna past...fizika nula...e o ovom Kurtovicu bi se moglo pričat....Dobar je.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:14 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Pričao sam o Refikovom malom već ali mora jos da doradi fiziku...Jusufi isto ne ističe se nesto ni u juniorima osim što ima fin dribling i zna past...fizika nula...e o ovom Kurtovicu bi se moglo pričat....Dobar je.
eh to nam treba :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSON
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:14 pm

hajde dosta ste razglabali o kiticama imamo važnijih tema

Hadzijalagic
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:16 pm

Kako ce se sad na sjever ulaziti? Razrovise oni citav plato..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:16 pm

rodrigo87 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Kako bih volio da Refikov mali debituje.
Mlad je zaista, ali samo zamislite koliko bi to njemu znacilo i ostalim omladincima kada sa 15, 16 godina imaju priliku da debituju za seniorski tim. Motivacija za daljni rad ne bi mogla biti veca.
Kakvih bolan 15 :D Mali je '99 godište koliko znam, to je 17 nazdravlje :D
Ma eto tu je to.
Jos bolje. Donaruma sa 16 brani,onaj sa 18 potopi Juve, vala moze i ovaj nas sa 17 igrat se fudbala sa Gorazdom :ganja:

P.s. vala iskreno bas smoriste o konama.Ko ih yebe
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:17 pm

Nista od streama za Gorazde. Na stadionu interneta nema ni za lijeka.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:18 pm

Hurmasica je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Pričao sam o Refikovom malom već ali mora jos da doradi fiziku...Jusufi isto ne ističe se nesto ni u juniorima osim što ima fin dribling i zna past...fizika nula...e o ovom Kurtovicu bi se moglo pričat....Dobar je.
eh to nam treba :D
Nama ni Neymar pomogao nebi sa svojim skokovima, dok nam je Boro strucni konsultant
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSON
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:20 pm

storm_raider je napisao/la:Nista od streama za Gorazde. Na stadionu interneta nema ni za lijeka.
Ima li bar signala, poslat ćemo im kredita za 3g :rofl:

GoodisonPark
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:27 pm

Izvesti sasvim rezervnu postavu u Goraždu i odmoriti većinu jer su nam potrebni svježi i rastrčani igrači u nedelju. Široki je u krizi svakako a još su im dodatni teret ove tri teške utakmice sa tuzlacima u 7 dana, bit ćemo odmorniji od njih a u njihovoj ekipi nema nekih velikih trkača već su to pretežno igrači sa većim iskustvom ali dosta slabijom motorikom, pogotovo im je spora i troma zadnja linija. Razbiti ih tempom i trkom i ne dozvoliti da dišu na terenu, naše šanse će doći i zato biti koncentrisan u završnici i neće biti problema.

Pred ovu utakmicu se sjetim one na Grbavici prije 2-3 godine kad su nas uzeli 3:0, mi tad u problemima sve se okrenulo protiv nas ali bodovi odoše, e tako i sad, nije nas briga za njihove muke već im natrpati ako je ikako moguće što veći broj golova. Može to naš Željo, kad najviše treba tad smo najjači! Svi na Pecaru!

Ova utakmica je bila prekretnica za titulu i nakon toga se prednost vodećeg istopila jako brzo, nadam se da će tako biti i ovog puta.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=4Pe__Fg2aOE[/video]
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

damirfile
Kontakt:

pon okt 24, 2016 10:29 pm

Pobjeda bi bila extra bice jako tesko.

psihopata
Kontakt:

pon okt 24, 2016 11:23 pm

1921.ba je napisao/la:@Omar

Muzika je od našeg čovjeka iz Udruženja... Amer :D Arronax, ima svoj web pa možeš naći

ne mijenjajte ništa,zika je vrh kao i izvještaji uostalom.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

1921.ba
Kontakt:

pon okt 24, 2016 11:23 pm

psihopata je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:@Omar

Muzika je od našeg čovjeka iz Udruženja... Amer :D Arronax, ima svoj web pa možeš naći

ne mijenjajte ništa,zika je vrh kao i izvještaji uoštalom.
:palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

rodrigo87
Kontakt:

pon okt 24, 2016 11:40 pm

Srce na teren, a bod(ovi) će doći.

exbabilon
Kontakt:

pon okt 24, 2016 11:40 pm

Ponavljam se ko papagaj, ali moram jos jednom. U Gorazde ne slati igrace koji ce konkurisati protiv Sirokog. Ne treba izazivati sudbinu pa izgubiti nekog bitnog igraca, kao sto se pitarima desilo s Delacem u prijateljskoj. Poslati ove juniore, nek im pomognu Bogicevic, Beganovic i taman.. Mogu se valjda Zera, Mujaga, Osmankovic i ostali nositi sa Gorazdem.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Valter
Kontakt:

pon okt 24, 2016 11:56 pm

exbabilon je napisao/la:Ponavljam se ko papagaj, ali moram jos jednom. U Gorazde ne slati igrace koji ce konkurisati protiv Sirokog. Ne treba izazivati sudbinu pa izgubiti nekog bitnog igraca, kao sto se pitarima desilo s Delacem u prijateljskoj. Poslati ove juniore, nek im pomognu Bogicevic, Beganovic i taman.. Mogu se valjda Zera, Mujaga, Osmankovic i ostali nositi sa Gorazdem.

Kakav je Slavko ne bi me cudilo da protiv Gorazda izvede prvih jedanaest sa Mirom na celu, one koji ce igrati i protiv Sirokog, da osigura prolazak dalje. I ja se iskreno nadam da ce u srijedu izaci drugi tim Zelje, a glavne igrace ostaviti u SA da sa pomocnim trenerom treniraju na Grbavici.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Grbavica
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:01 am

pa što ne pustiste čovjeka u Šalke :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

1921.ba
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:03 am

reko ti je :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:05 am

Valter je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Ponavljam se ko papagaj, ali moram jos jednom. U Gorazde ne slati igrace koji ce konkurisati protiv Sirokog. Ne treba izazivati sudbinu pa izgubiti nekog bitnog igraca, kao sto se pitarima desilo s Delacem u prijateljskoj. Poslati ove juniore, nek im pomognu Bogicevic, Beganovic i taman.. Mogu se valjda Zera, Mujaga, Osmankovic i ostali nositi sa Gorazdem.

Kakav je Slavko ne bi me cudilo da protiv Gorazda izvede prvih jedanaest sa Mirom na celu, one koji ce igrati i protiv Sirokog, da osigura prolazak dalje. I ja se iskreno nadam da ce u srijedu izaci drugi tim Zelje, a glavne igrace ostaviti u SA da sa pomocnim trenerom treniraju na Grbavici.
Fejzic, Sehic, Besirevic, Bogicevic, Osmankovic, Secerovic, Stanic, Beganovic, Zeric, Mujagic, Bekric. Nabacah ja igraca, ali vecinu ovih bi ja bacio u prvih 11. I Memiju i Sinisu bi odmarao, zato sam npr stavio Sehica, znam da jedan igra desnog beka. Ali i ja nesto sumnjam da ce bas ovoliko igraca biti baceno u vatru, mada iskreno bi se moglo. Samo neka se postede Lendric, M. Stevanovic, Sinisa i Memija. Trebaju nam oni maksimalno spremni za Sirokog. Blagojevic, Markovic, Radinovic, ako budu i igrali, neko od njih, sigurno se nece previse umarati i trositi za ovu tekmu. Krizman 99% nece igrati, treba mu sigurno da napuni baterije. Uglavnom nestrpljivo cekam sastav i nadam se da me Petrovic nece razocarati. Sam je rekao da je u prvoj utakmici htio rijesiti prolaz da bi u drugoj nekima dao sansu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

sajo10
Kontakt:

uto okt 25, 2016 12:07 am

Ja mislim da je bas bila poenta u prvom mecu da se izvuce rezultat koji ce vec posle prvih 90 minuta "garantovati" prolazak dalje, i da je zbog te cinjenica Slavko isao na sigurnost i igrao sa malte ne najboljim sastavom skoro, osim neki igraca koji nisu imali pravo. Bas zbog ove cinjenica da moze u revansu poslati B-sastav s juniorima, da bi sve najvaznije igrace ostavio za Siroki Brijeg i da nebi morali nastupati tri dana prije toga na sigurno jos jednom losem terenu i tako nebi bili spremni za okrsaj u nedjelju. Neznam koliko ta teorija pije vode, ali mi nekako logicno sada izgleda. A u slucaju da je tako, onda vracam nazad onu kritiku pred prvi mec s Gorazdom gdje sam malo ismijavao nasu pricu oko omladiskog pogona a nigdje omladinskog igraca.

Kako god u srijedu bi mogli na teren zajedno istrcati pola juniora i to me raduje puno. Osmankovic, Zeric, Mujagic, Besirevic, Beganovic, Memija... Mozda jos neko se nadje iz juniora na spisku za mec ali sumnjam. Ja bi iskreno volio vidjeti nekog desnog beka iz omladinskog pogona, a ako se dobro sjecam bas je onaj desni bek iz juniora ovdje dobio dosta pohvala. Takodjer bi volio vidjeti Sabanadzovica malog barem da otputuje u Gorazde pa ako udje, udje. Medjutim mislim da ce potrajati dok on bude (i ako bude) bio u opticaju za ozbiljan seniorski fudbal jer mora dosta raditi na sebi i misicnu masu nabaciti. Kao i da ne kazem vecina omladinaca, koji igraju te neke "ozbiljnije" pozicije. Idol mu je De Rossi, pa eto nemamo mi nista protiv da postane Zeljin Danielle u buducnosti :D

Fejzic
Stanic, Bogicevic, Osmankovic, Besirevic
Secerovic, Bekric(C)
Zeric, Beganovic, Lazic
Mujagic

Mozda...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava