Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 24, 2016 6:52 pm

dell21 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Slavko dao 20 intervjua, a niko da nafata Miru pa makar minut da mu cujem umiljati glasic :cry: :cry:
Dva je intervjua dao otkad je dosao u Zelju. Jedan za OBN,jedan za 1921 i cini mi se da nece nijedan vise. I ja bi volio da cujem neko njegovo misljenje,ali nece mi se zelja ispuniti ocigledno. :(

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Jel to ide pa nece davati vise ?
Nece on nidje. :D

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 24, 2016 6:53 pm

dell21 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Slavko dao 20 intervjua, a niko da nafata Miru pa makar minut da mu cujem umiljati glasic :cry: :cry:
Dva je intervjua dao otkad je dosao u Zelju. Jedan za OBN,jedan za 1921 i cini mi se da nece nijedan vise. I ja bi volio da cujem neko njegovo misljenje,ali nece mi se zelja ispuniti ocigledno. :(

Jel to ide pa nece davati vise ?
Ja krivim @1921.ba sto ga ne zakljuca u svlacionicu dok bar minutu nesto ne kaze
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon okt 24, 2016 6:54 pm

Adise Hadzicu, znam da citas; pozovi Miru u goste!

@Plava Porodica, gdje ces onakvo celjade zakljucati. Meni se srce slomi i od same pomisli.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Southboy
Kontakt:

pon okt 24, 2016 6:58 pm

Lendric igrac utakmice po meni protiv Olimpica..
Konacno je nagradjen za svoj trud i trcanje kada je zabio 3. pogodak..
Trebali smo jos dva zabiti pocetkom poluvremena ali nema veze ja zadovoljan(mozda bi se opustili pred široki da smo ih nakantali,ovako ce ih Slavko "pričepiti")...
U Gž po pobjedu sa izmjenama,cuvat noge od povreda..

Sinisa je u Bg na svadbi,nadam se da nece pretjerati,treba nam odlicna partija svih igraca u širokom..

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 24, 2016 6:58 pm

storm_raider je napisao/la:Adise Hadzicu, znam da citas; pozovi Miru u goste!

@Plava Porodica, gdje ces onakvo celjade zakljucati. Meni se srce slomi i od same pomisli.
A kako drugacije ga nagovoriti da prozbori koju. :cry:
Adise reaguj :!: :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 24, 2016 7:10 pm

Bajic na klupi protiv Fenera, a Amir u prvih 11.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

pon okt 24, 2016 7:16 pm

Southboy je napisao/la:Lendric igrac utakmice po meni protiv Olimpica..
Konacno je nagradjen za svoj trud i trcanje kada je zabio 3. pogodak..
Trebali smo jos dva zabiti pocetkom poluvremena ali nema veze ja zadovoljan(mozda bi se opustili pred široki da smo ih nakantali,ovako ce ih Slavko "pričepiti")...
U Gž po pobjedu sa izmjenama,cuvat noge od povreda..

Sinisa je u Bg na svadbi,nadam se da nece pretjerati,treba nam odlicna partija svih igraca u širokom..
Dobro je reko da nisu i njega kerovi napali se odlucio na iznenadni odlazak...

Leon_Professional
Kontakt:

pon okt 24, 2016 7:25 pm

Zrinji za dvije tekme manja kazna nego nama za jednu I to jos bakljada nije ni blizu bila bakljadama koje su uobicajene za derbi.
Jesu li njihove baklje nesto blaze od nasih? Gdje ih nabavljaju?

P.S Valter da navija za Zrinjski do sad bi ga srce izdalo, ljudi svaku tekmu pale baklje..

P.S.S Ma ne treba se smijati konama, karma je kucka. Gledat u svoju avliju, imamo mi I svojih problema. Kod njih ako se dese promjene I budu radili bar priblizno kako trebaju bit ce ispred konkurencije.

cikazubo
Kontakt:

pon okt 24, 2016 7:29 pm

Leon_Professional je napisao/la:Zrinji za dvije tekme manja kazna nego nama za jednu I to jos bakljada nije ni blizu bila bakljadama koje su uobicajene za derbi.
Jesu li njihove baklje nesto blaze od nasih? Gdje ih nabavljaju?

P.S Valter da navija za Zrinjski do sad bi ga srce izdalo, ljudi svaku tekmu pale baklje..

P.S.S Ma ne treba se smijati konama, karma je kucka. Gledat u svoju avliju, imamo mi I svojih problema. Kod njih ako se dese promjene I budu radili bar priblizno kako trebaju bit ce ispred konkurencije.
U hercegovini je sve blaze (doduse samo za jedan klub), pocnes od poreza, kazni, pozicije u gradu, savezu itd itd.. A to za kone se slazem u potpunosti, 100 puta nam se obostrano obilo od glavu pretjerano podyebavanje i smijanje tudjoj muci, gledajmo svoja posla i bice dobro.

ChWilla
Kontakt:

pon okt 24, 2016 7:32 pm

ja mislim da su ipak oni ti kojima se obija o glavu, al' eto. tražila se slika s "amidžom" više, padalo pijan s mikrofonom i slično, nije prije sto godina, nego manje od godinu i po...

i ne mogu to zaboraviti, to će mi ostati forumski pet peeve, pisalo kako dulja, cimi i radovac vrijede kao stadion sa zemljom... :D
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

pon okt 24, 2016 7:48 pm

Valter je napisao/la:U prvih XII kola 13.500 KM kazni.

13.500 KM : 35 KM (sezonska za jug) = 385 poništenih sezonskih za jug. Za poništiti preostalo još samo 207 sezonskih (jug). Uskoro prelazimo na one za sjever.

Sta nas briga, može nam se. A eto do kraja prvenstva mogli smo klub pogurati sa kojom platom za Miru.
Meni je gore kad vidim koliko subraskidi ugovora sa onom petoricom ponistili desetogodisnjih ulaznica za istok, a sto se tice ovog s o zirom da su u tome i dva derbija napredak je veliki.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:00 pm

Ja bi ove juniore sto su potpisali odmah protiv Gorazda stavio da igraju. Mozda ne bi Sabanadzovica i ovoj sa J jer su sitni polomili bi ih oni krkani,ali ovog Hrvanovica,Mujagu,Zerica,Osmankovica,Besirevica,ovog desnog beka Harisa(bar 15 minuta nek zamijeni Memiju) i mozda Durakovica. Da vidimo kakvo je stanje sa njima. Od prve minute Mujaga,Hrvanovic,Zeric i Osmankovic jer su pokrupni za razliku od ostalih.

incident
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:04 pm

krajisnik87 je napisao/la:Sasvim drukčiji, bez velikih obećanja i čvrsto na zemlji, iznimne discipline i rada na duge staze u Dolini ćupova, "Nijemac od glave do pete". U nedjelju, 30. oktobra 2016. godine u 20 sati, u vašem "As exkluzivu" "bez dlake na jeziku" Slavko Petrović, šef stručnog štaba FK Željezničar!!!

slika
Pa naravno da sve ekipe koje je vodio ili vodi Petrovic izgledaju pod njegovom palicom kao njemacke,ALI NE KAO BAJERN ILI DORTMUN VEC
KAO DARMSTAD 98, gol daju svake prestupne godine. :D

ChWilla
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:07 pm

pa kad je i materijal bio u tom nivou... :D
gradi željo boli te *****

Pinkii
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:09 pm

incident je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:Sasvim drukčiji, bez velikih obećanja i čvrsto na zemlji, iznimne discipline i rada na duge staze u Dolini ćupova, "Nijemac od glave do pete". U nedjelju, 30. oktobra 2016. godine u 20 sati, u vašem "As exkluzivu" "bez dlake na jeziku" Slavko Petrović, šef stručnog štaba FK Željezničar!!!

slika
Pa naravno da sve ekipe koje je vodio ili vodi Petrovic izgledaju pod njegovom palicom kao njemacke,ALI NE KAO BAJERN ILI DORTMUN VEC
Nije vas vodio Kostic zato shhh.Ne znate vi tu radost kad nakon 3 tekme zabijete gol ili osutate na gol slika slika slika slika slika

Brkoo
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:09 pm

incident je napisao/la:

slika
:rofl1: :rofl1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:17 pm

Ma kakav incident bijeljina, ovo je neki uhljup sa lavora sto prati 75.godina svoj klub,koji jos ne moze prezalit Salku :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

1921.ba
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:24 pm

hocete li Upitnik ? :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

incident
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:30 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma kakav incident bijeljina, ovo je neki uhljup sa lavora sto prati 75.godina svoj klub,koji jos ne moze prezalit Salku :D
Neka ba,drzite se vi za sada germanskog igranja fudbala,pa kada dosadi vi opet kod nas u BN,po novog sefa strucnog staba,i umjesto germanskog stila mi sada furamo slovenacko-kinesku filozofiju fudbala,za gol vise i za sada to ide. :titula:

LARSSON
Kontakt:

pon okt 24, 2016 8:31 pm

Dosadio si više. Imaš opšte diskusije

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.

Prijava