A i što se utakmica naprodavo'...Model1964 je napisao/la:Čobo se takvih nakaro za tri života tako da ne pada na sponzoruše.delinjo je napisao/la:Suzi sponzorusa ni manje ni vise nego u Vegasu..
Kad bi ti znao kakve je on komade vodo juce bi se ubiJo![]()
Nadam se da ce ti neko stariji ovo objasniti
Prije manje od 3, ali hajde de..storm_raider je napisao/la:Sada vidjeh da je po zvanicnom izvjestaju na Grbavici sinoc bilo 4000 ljudi. Po meni nesto vise od 3000 i to jedva.. Kako 4000?
Garant pitar bio delegatHadzijalagic je napisao/la:Zvanicno je ono sto klub izbaci a to je oko 2500..
Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 1447 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 10.370 KM. Susretu je prisustvovalo 957 navijača sa godišnjim ulaznicama.Ajzea je napisao/la:Prije manje od 3, ali hajde de..storm_raider je napisao/la:Sada vidjeh da je po zvanicnom izvjestaju na Grbavici sinoc bilo 4000 ljudi. Po meni nesto vise od 3000 i to jedva.. Kako 4000?
Sve je jasno ko dan..Jaozinho22 je napisao/la:Uprava i administracija Kluba koristi priliku da informiše cjelokupnu javnost da je na utakmici prodato 1447 pojedinačnih ulaznica, a gotovinski priliv Kluba je u iznosu od 10.370 KM. Susretu je prisustvovalo 957 navijača sa godišnjim ulaznicama.Ajzea je napisao/la:Prije manje od 3, ali hajde de..storm_raider je napisao/la:Sada vidjeh da je po zvanicnom izvjestaju na Grbavici sinoc bilo 4000 ljudi. Po meni nesto vise od 3000 i to jedva.. Kako 4000?
nemoj tako morao sam propustiti opravdano tekmu protiv Olimpika jos me dusa boliPlava Porodica je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju ni dolaziti na Slobodu poslije pobjede u Listici.
Nabijem ih na *****.
Tebi je sve oprostenodelinjo je napisao/la:nemoj tako morao sam propustiti opravdano tekmu protiv Olimpika jos me dusa boliPlava Porodica je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju ni dolaziti na Slobodu poslije pobjede u Listici.
Nabijem ih na *****.
Miro i ja mozemo svePlava Porodica je napisao/la:Tebi je sve oprostenodelinjo je napisao/la:nemoj tako morao sam propustiti opravdano tekmu protiv Olimpika jos me dusa boliPlava Porodica je napisao/la:Sto se mene tice ne moraju ni dolaziti na Slobodu poslije pobjede u Listici.
Nabijem ih na *****.
Nedelja,16:30Plava Porodica je napisao/la:Je li odredjen datum i vrijeme odigravanja utakmice u Listici da se moze vikend isplanirati??
Hvala.Masinovodja je napisao/la:Nedelja,16:30Plava Porodica je napisao/la:Je li odredjen datum i vrijeme odigravanja utakmice u Listici da se moze vikend isplanirati??
Sta je s Cutahijom? Bio je na posudbi u Velezu ali javise da su ga otpustili jer se nije dobro ponasao, kockao sta vec..Jeli on trenira sa ostatkom ekipa ili? Posto nisam vidio ga na fotkama nekim s treninga, sa ostalim golmanima. Iskreno prije nekoliko godina sam mislio da ce preci Kjosevskog dok napuni 19-20 godina ali izgleda da ce biti samo jedan u nizu..Pinkii je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-s-pos ... uta/22552/
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Ništa. Bude s curom na jugu vidim ga često.sajo10 je napisao/la:Sta je s Cutahijom? Bio je na posudbi u Velezu ali javise da su ga otpustili jer se nije dobro ponasao, kockao sta vec..Jeli on trenira sa ostatkom ekipa ili? Posto nisam vidio ga na fotkama nekim s treninga, sa ostalim golmanima. Iskreno prije nekoliko godina sam mislio da ce preci Kjosevskog dok napuni 19-20 godina ali izgleda da ce biti samo jedan u nizu..Pinkii je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-s-pos ... uta/22552/
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk