Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 23, 2016 11:02 pm

Elegant je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Pitanje br.6 " Ako kojim slučajem izborimo Evropu, a to isto uradi i Kortrijk, hoćemo li mi igrati Evropu uopšte? " :rofl1: :rofl1:
Gluho bilo :D
Kada neko ili ti netko hoce da kenja o upravi neka zaviri malo kod tepsija. Situacija gora nego u Siriji, ne znaš ko na koga kidiše, ko je u vecem behutu, depra kakva nije viđena od rata na ovim prostorima :)
Sreca po ostale klubove u PLBiH pa je uprava Sarajeva nesposobna i kriminalna, da su tu neki strucni ljudi koji znaju posao sad bi Sarajevo bilo strasan klub, obzirom koliko je novca Tan dan.
:D Pa zato i jesu tepsije
A neJma punca od ilađa :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:06 pm

Eno na onom forumu kazu Tuzlaci mi im stara musterija. 100% kazu pobijedjuju na Grbavici.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:07 pm

Kakav izvjestaj iz Doboja kod Kaknja..
"Golman Hadzic je u 50. minuti ispucao loptu daleko od gola"
"Stoper Isakovic je odnio jednu neugodnu loptu ispred napadaca Viteza"
PA DOKLE :lol:

Grbavica
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:08 pm

Brkoo je napisao/la:Mislim da je klub slabo organizovao ovu tekmu sa Olimpicom, trebali su napisati da ce na tekmi biti i Halid Muslimovic. Pa zamislite samo , puna Grbavica, prije pocetka tekme se gase reflektori, velika graja na tribinama, Halid u medjuvremenu izasao na centar, reflektori se pale i svi upereni prema Halidu, navijaci ga mobitelima snimaju, a on umjesto Grbavice raspalio onu svoju 'Hej, ljubavi u dalekom gradu' i svi u jedan glas zagrljeni pjevamo . Tako bi umjesto 10 milja od tekme zaradili 100 milja al jbg kad ne znamo.. :ganja: :D
:rofl1: :klanjase2: :klanjase2:
"Hej kafano neću više drug mi nisi bila" :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Model1964

ned okt 23, 2016 11:10 pm

Možda je protiv pravila foruma ali je super, skoro ko guzit :-)

1. Šta je plan i cilj našeg kluba?

Sta je to cilj? Plan? pa plan nam je da ne igramo na ovim njivama i nedodjijama a cilj nam je da dovedemo sto vise igraca i sto vise otpustimo. To je u stvari i cilj fudbala, da svi rade i zarade... i mi isto tako... jel?
u buducnosti zelimo da neki akademac dobije koji minut da igra ako Bog da.

MortemHz je napisao/la:

2. Zbog čega nikad niko nije odgovarao za rezultatski sunovrat zadnje 2 sezone?

Za sta da odgovara? Imamo kamp. imamo plan i cilj imamo singeriju u klubu, zna se tacno ko vodu nosi ko kosi a ko uzzima pare.
Zadnje dvije sezone.? Gospod prosle sezone smo do 5 kola prije kraja bili u borbi za titulu a 2 kola do kraja smo tek izgubili sase za evropu. Ja ne znam sta je tu sunovrat?
Ove sezone jos uvijek smo u igri i za titulu i za kup. Da malo ohladite?

MortemHz je napisao/la:

3. Koliki je budžet našeg kluba?

Tih 7 miliona maraka neka ostane poslovna tajna.

MortemHz je napisao/la:

4. Koje reference ima Faruk Ihtijarević da se pita za sportski segment kluba, dovodi igrače, selektuje?

Po zakonu.
Pa kako?
Pa po zakonu.

MortemHz je napisao/la:

5. Zbog čega se usporilo sa radovima u kampu?

Ne znam o cemu pricate. Svima je jasno da mi imamo svoj komad zemlje. Drrugo, tri faze, i to tako ... gradi se, radi se, vremenski uslovi, papirologija, opstina, NLO

MortemHz je napisao/la:

6. Ako kojim slučajem izborimo Evropu, a to isto uradi i Kortrijk, hoćemo li mi igrati Evropu uopšte?

Molim Vas , necemo o teorijama... mislim, kako msilite AKO izborimo?
I ako oni izbore?
NARAVNO DA CEMO IGRATI evropu ako kotrjik ne izbori istu
MortemHz je napisao/la:

7. Zbog kojeg razloga su Benko, Velkoski i ostali otjerani iz kluba iako su 3 puta kvalitetniji igrači od sadašnjih?

Benko je pivo pio... mislim da dalje nije potreban komentar... cuj pije pivu
Velkoski nije kvalitet a ostali su ostali i zato nisu ostali, sto je paralelno determinanti u disfunkcionalnoj stvarnosti itd

MortemHz je napisao/la:

8. Od dolaska Tana, kroz izjave u medijima, TV gostovanjima, portalima, svaki put naglašavate važnost akademije, funkcionisanje kluba na račun tih mlađih igrača iz vlastitog kadra a u prvom timu nemamo nijedan produkt akademije. Radovac nije akademac, Mihojević je došao iz Leotara i sa jednom seniorskom sezonom u Leotaru. Šanse su dobijali, Brazilci, Kramari, Simeunovići a Rastoderi, Hadžici, Veladžići nisu dobijali priliku?

nE ZNAM otkud vam da smo to mi izjavili, Cilj jeste akadmija, i mi je gradimo, dakle, akademci treniraju, to je njihov posao da treniraju i cekaju. Evo dobio je Kadusic sansu, mislim da je to dovoljno za jednu sezonu, cak i previse. Na zalost, u nasoj ekipi je previse dobrih igraca kao cetkovic, rustemovic, a i a bekic... itd. pa nemaju kada da igraju ... ali bit ce sanse cujem da su pioniri ovi nadolazeci dobri, pa eto....

MortemHz je napisao/la:

9.Kako mislite prodati igrača iz kluba koji je 6. na ligaškoj tabeli 100. lige svijeta?

Prodali smo cimirota i duljevica zamalo 3 puta.
Mi jesmo 6- na tabeli, alo to ne znaci da necemo biti i 7. a 7 je sretan broj pa sta onda ako prodamo? sta ce onda biti? Opet mi ne valjamo?

MortemHz je napisao/la:

10. Kada ste dolazili pričali ste o važnosti navijača, dijalogu s njima i važnosti pozitivne atmosfere za funkcionisanje kluba, zbog čega ignorišete želje navijaža za vašim otkazom?

zasto da slusam 2000 navijaca, prisjtit cu se izjave jednog velikana:" kada nas podrzava 100 000 navijaca" (mr.dr. Varesanovic)

MortemHz je napisao/la:

11. Smatrate li se odgovornim da je nekad više raje dolazilo na treninge Sarajeva nego što sad dolazi na premijerligaške utakmice?

To je zato sto su treninzi bili na kosevu a ne u butmiru, butmir je ruralni dio grada i logicno je da ih sada nema... ja vam pitanja..

MortemHz je napisao/la:

12. Zbog čega se ne oglašavate a prije godinu ste izlazili iz paštete?

Vidite, to je nas plan i cilj, da ne izlazimo previse u javnost i da se ne eksponiramo. Prije par godina sve je dobro islo pa je bilo lijepo, sada je bespotrebno da se eksponiramo jer nam znaju imena zena, majki, punica napamet. A pastetu volim jesti, mozda je to zbog toga

MortemHz je napisao/la:

13. Fudbal je sport, stoga je razumljivo da rezultatska kriza može trajati 4-5 utakmica, ali koji je razlog da Sarajevo zadnjih 40-ak utakmica nije uvezalo 3 dobre utakmice?

Mozet li ponoviti pitanje
ne razumijem

MortemHz je napisao/la:

14. Da li ste svjesni da vaša novonastala organizacija kluba ne funkcioniše i ima li naznaka nove reorganizacije?

Koja reorganizacija?
Poslije svake reorganzacije mora doci REreorganizacija reorganizacije. Logicno

MortemHz je napisao/la:

15. Smatrate li se najodgovornijom osobom za možda najneuspješniju i najturbulentniju sezonu, kada klub slavi 70 godina postojanja?

sedamdeseti rodjendan? Masallah cuj 70. Moglo bi se to i pojesti i proslaviti. Hvala za informaciju.
MA nemam ja sta biti odgovoran, klub ima svoj komad zemlje i mislim da tu treba da prestane svaka ozbiljna diskusija.
Cuj 70-ti rodjendan... e svasta
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

storm_raider
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:17 pm

Protiv Gorazda ce igrati Osmankovic. Mujagic i Zeric naravno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

blueheart
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:22 pm

Model1964 je napisao/la:Možda je protiv pravila foruma ali je super, skoro ko guzit :-)

1. Šta je plan i cilj našeg kluba?

Sta je to cilj? Plan? pa plan nam je da ne igramo na ovim njivama i nedodjijama a cilj nam je da dovedemo sto vise igraca i sto vise otpustimo. To je u stvari i cilj fudbala, da svi rade i zarade... i mi isto tako... jel?
u buducnosti zelimo da neki akademac dobije koji minut da igra ako Bog da.

MortemHz je napisao/la:

2. Zbog čega nikad niko nije odgovarao za rezultatski sunovrat zadnje 2 sezone?

Za sta da odgovara? Imamo kamp. imamo plan i cilj imamo singeriju u klubu, zna se tacno ko vodu nosi ko kosi a ko uzzima pare.
Zadnje dvije sezone.? Gospod prosle sezone smo do 5 kola prije kraja bili u borbi za titulu a 2 kola do kraja smo tek izgubili sase za evropu. Ja ne znam sta je tu sunovrat?
Ove sezone jos uvijek smo u igri i za titulu i za kup. Da malo ohladite?

MortemHz je napisao/la:

3. Koliki je budžet našeg kluba?

Tih 7 miliona maraka neka ostane poslovna tajna.

MortemHz je napisao/la:

4. Koje reference ima Faruk Ihtijarević da se pita za sportski segment kluba, dovodi igrače, selektuje?

Po zakonu.
Pa kako?
Pa po zakonu.

MortemHz je napisao/la:

5. Zbog čega se usporilo sa radovima u kampu?

Ne znam o cemu pricate. Svima je jasno da mi imamo svoj komad zemlje. Drrugo, tri faze, i to tako ... gradi se, radi se, vremenski uslovi, papirologija, opstina, NLO

MortemHz je napisao/la:

6. Ako kojim slučajem izborimo Evropu, a to isto uradi i Kortrijk, hoćemo li mi igrati Evropu uopšte?

Molim Vas , necemo o teorijama... mislim, kako msilite AKO izborimo?
I ako oni izbore?
NARAVNO DA CEMO IGRATI evropu ako kotrjik ne izbori istu
MortemHz je napisao/la:

7. Zbog kojeg razloga su Benko, Velkoski i ostali otjerani iz kluba iako su 3 puta kvalitetniji igrači od sadašnjih?

Benko je pivo pio... mislim da dalje nije potreban komentar... cuj pije pivu
Velkoski nije kvalitet a ostali su ostali i zato nisu ostali, sto je paralelno determinanti u disfunkcionalnoj stvarnosti itd

MortemHz je napisao/la:

8. Od dolaska Tana, kroz izjave u medijima, TV gostovanjima, portalima, svaki put naglašavate važnost akademije, funkcionisanje kluba na račun tih mlađih igrača iz vlastitog kadra a u prvom timu nemamo nijedan produkt akademije. Radovac nije akademac, Mihojević je došao iz Leotara i sa jednom seniorskom sezonom u Leotaru. Šanse su dobijali, Brazilci, Kramari, Simeunovići a Rastoderi, Hadžici, Veladžići nisu dobijali priliku?

nE ZNAM otkud vam da smo to mi izjavili, Cilj jeste akadmija, i mi je gradimo, dakle, akademci treniraju, to je njihov posao da treniraju i cekaju. Evo dobio je Kadusic sansu, mislim da je to dovoljno za jednu sezonu, cak i previse. Na zalost, u nasoj ekipi je previse dobrih igraca kao cetkovic, rustemovic, a i a bekic... itd. pa nemaju kada da igraju ... ali bit ce sanse cujem da su pioniri ovi nadolazeci dobri, pa eto....

MortemHz je napisao/la:

9.Kako mislite prodati igrača iz kluba koji je 6. na ligaškoj tabeli 100. lige svijeta?

Prodali smo cimirota i duljevica zamalo 3 puta.
Mi jesmo 6- na tabeli, alo to ne znaci da necemo biti i 7. a 7 je sretan broj pa sta onda ako prodamo? sta ce onda biti? Opet mi ne valjamo?

MortemHz je napisao/la:

10. Kada ste dolazili pričali ste o važnosti navijača, dijalogu s njima i važnosti pozitivne atmosfere za funkcionisanje kluba, zbog čega ignorišete želje navijaža za vašim otkazom?

zasto da slusam 2000 navijaca, prisjtit cu se izjave jednog velikana:" kada nas podrzava 100 000 navijaca" (mr.dr. Varesanovic)

MortemHz je napisao/la:

11. Smatrate li se odgovornim da je nekad više raje dolazilo na treninge Sarajeva nego što sad dolazi na premijerligaške utakmice?

To je zato sto su treninzi bili na kosevu a ne u butmiru, butmir je ruralni dio grada i logicno je da ih sada nema... ja vam pitanja..

MortemHz je napisao/la:

12. Zbog čega se ne oglašavate a prije godinu ste izlazili iz paštete?

Vidite, to je nas plan i cilj, da ne izlazimo previse u javnost i da se ne eksponiramo. Prije par godina sve je dobro islo pa je bilo lijepo, sada je bespotrebno da se eksponiramo jer nam znaju imena zena, majki, punica napamet. A pastetu volim jesti, mozda je to zbog toga

MortemHz je napisao/la:

13. Fudbal je sport, stoga je razumljivo da rezultatska kriza može trajati 4-5 utakmica, ali koji je razlog da Sarajevo zadnjih 40-ak utakmica nije uvezalo 3 dobre utakmice?

Mozet li ponoviti pitanje
ne razumijem

MortemHz je napisao/la:

14. Da li ste svjesni da vaša novonastala organizacija kluba ne funkcioniše i ima li naznaka nove reorganizacije?

Koja reorganizacija?
Poslije svake reorganzacije mora doci REreorganizacija reorganizacije. Logicno

MortemHz je napisao/la:

15. Smatrate li se najodgovornijom osobom za možda najneuspješniju i najturbulentniju sezonu, kada klub slavi 70 godina postojanja?

sedamdeseti rodjendan? Masallah cuj 70. Moglo bi se to i pojesti i proslaviti. Hvala za informaciju.
MA nemam ja sta biti odgovoran, klub ima svoj komad zemlje i mislim da tu treba da prestane svaka ozbiljna diskusija.
Cuj 70-ti rodjendan... e svasta

Nagovoriti ljudima :'(
DRZAVA ZELJO

dell21
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:23 pm

**** onaj forum.

Brkoo
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:27 pm

Grbavica je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Mislim da je klub slabo organizovao ovu tekmu sa Olimpicom, trebali su napisati da ce na tekmi biti i Halid Muslimovic. Pa zamislite samo , puna Grbavica, prije pocetka tekme se gase reflektori, velika graja na tribinama, Halid u medjuvremenu izasao na centar, reflektori se pale i svi upereni prema Halidu, navijaci ga mobitelima snimaju, a on umjesto Grbavice raspalio onu svoju 'Hej, ljubavi u dalekom gradu' i svi u jedan glas zagrljeni pjevamo . Tako bi umjesto 10 milja od tekme zaradili 100 milja al jbg kad ne znamo.. :ganja: :D
:rofl1: :klanjase2: :klanjase2:
"Hej kafano neću više drug mi nisi bila" :D
Ta ide nakon tekme, necemo odmah na pocetku da izginemo, ko bi onda navijao.. :D :ganja:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:29 pm

storm_raider je napisao/la:Protiv Gorazda ce igrati Osmankovic. Mujagic i Zeric naravno.
Nadam se da hoce. Pa da vidimo da li Kemo vrijedi toliko koliko se prica.
Zera ce ga opet dati siguran sam.
Treba i Besirevica povest, pa dati i njemu sansu nekad tokom igre ako ne moze odmah.

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:30 pm

Je li odredjen datum i vrijeme odigravanja utakmice u Listici da se moze vikend isplanirati??
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:30 pm

Samo da je Siroki pobjediti, koliko bi nam to samo znacilo... Wagner znaci ima pravo nastupa?

@Leon, mislim da ce i Besirovic biti tu, zaboravih na njega.
U koliko protiv Sirokog, moglo bi se otici.

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:33 pm

storm_raider je napisao/la:Protiv Gorazda ce igrati Osmankovic. Mujagic i Zeric naravno.
Ja bi i Besirevica ubacio u drugom poluvremenu :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:33 pm

https://m.youtube.com/watch?v=dJZcpd_sqUg

Ova je bila u planu da se otpjeva za Sinisu,ali raskide zaruke pa nam propao kompletan plan.

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:40 pm

slika

Dzenis na instagramu!

Lijepo je vidjeti da ga saigraci toliko postuju i cijene. Nadam se da ce im on biti primjer i uzor. NEk uce od njega. Pogotovo ovi mladji igraci, Zera nek spava s Micom!
Odvesti ga u omladinski pogon i reci, zivite zivot kao ovaj decko i bit ce nesto od vas.

Micoo legendo, obraduj nas ove sedmice! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Laku noc :D

storm_raider
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:41 pm

Mico, parafiraj, vrijeme je!

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:48 pm

http://fkzeljeznicar.ba/izvjestaj-s-pos ... uta/22552/

Plavi orkestar
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:50 pm

Citam ovo i kontam da na osnovu onoga što vidim po rezultatu rada u Zelji za ovo kratko vrijeme i po njegovim pres koferencijama i intervjuima Slavko ima karakter uspješnog trenera.
MODEL KARAKTERA USPJEŠNOG TRENERA
1. stručnost,
2. sposobnost komunikacije, spretnost, pristupačnost,
3. sposobnost motivacije, karizmatična osoba,
4. školovanost, uzorno ponašanje,
5. sposobnost rješavanja problema, donošenje pravilnih odluka pod pritiskom,
6. razvijeno ophođenje sa stresom, pozitivna osjećajnost i mobilizacije energije,
7. menađerske sposobnosti - organizacija, dobri odnosi i kontakti unutar grupe, »zdrava
klima« u momčadi, dobri odnosi između momčadi i trenera i trenera i uprave, dobro izgrađen kontakt i suvereno ophođenje s predstavnicima medija.
Stručno kompetentan trener može biti uspješan s pozitivnim pedagoškim
optimizmom, jakom voljom, željom za pobjedom, borbenošću, čvrstim uvjerenjem i kreativnim, otvorenim karakterom.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

storm_raider
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:51 pm

Kako bi bilo dobro da Dado proigra... a nije da ne zna, svi smo od njega ocekivali mnogo. Mozda i previse...

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:56 pm

Mojne o Dadi ljubim vas Hogar ce nam se nenadano prikaciti na konverzaciju :ganja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava