Možda je protiv pravila foruma ali je super, skoro ko guzit
1. Šta je plan i cilj našeg kluba?
Sta je to cilj? Plan? pa plan nam je da ne igramo na ovim njivama i nedodjijama a cilj nam je da dovedemo sto vise igraca i sto vise otpustimo. To je u stvari i cilj fudbala, da svi rade i zarade... i mi isto tako... jel?
u buducnosti zelimo da neki akademac dobije koji minut da igra ako Bog da.
MortemHz je napisao/la:
2. Zbog čega nikad niko nije odgovarao za rezultatski sunovrat zadnje 2 sezone?
Za sta da odgovara? Imamo kamp. imamo plan i cilj imamo singeriju u klubu, zna se tacno ko vodu nosi ko kosi a ko uzzima pare.
Zadnje dvije sezone.? Gospod prosle sezone smo do 5 kola prije kraja bili u borbi za titulu a 2 kola do kraja smo tek izgubili sase za evropu. Ja ne znam sta je tu sunovrat?
Ove sezone jos uvijek smo u igri i za titulu i za kup. Da malo ohladite?
MortemHz je napisao/la:
3. Koliki je budžet našeg kluba?
Tih 7 miliona maraka neka ostane poslovna tajna.
MortemHz je napisao/la:
4. Koje reference ima Faruk Ihtijarević da se pita za sportski segment kluba, dovodi igrače, selektuje?
Po zakonu.
Pa kako?
Pa po zakonu.
MortemHz je napisao/la:
5. Zbog čega se usporilo sa radovima u kampu?
Ne znam o cemu pricate. Svima je jasno da mi imamo svoj komad zemlje. Drrugo, tri faze, i to tako ... gradi se, radi se, vremenski uslovi, papirologija, opstina, NLO
MortemHz je napisao/la:
6. Ako kojim slučajem izborimo Evropu, a to isto uradi i Kortrijk, hoćemo li mi igrati Evropu uopšte?
Molim Vas , necemo o teorijama... mislim, kako msilite AKO izborimo?
I ako oni izbore?
NARAVNO DA CEMO IGRATI evropu ako kotrjik ne izbori istu
MortemHz je napisao/la:
7. Zbog kojeg razloga su Benko, Velkoski i ostali otjerani iz kluba iako su 3 puta kvalitetniji igrači od sadašnjih?
Benko je pivo pio... mislim da dalje nije potreban komentar... cuj pije pivu
Velkoski nije kvalitet a ostali su ostali i zato nisu ostali, sto je paralelno determinanti u disfunkcionalnoj stvarnosti itd
MortemHz je napisao/la:
8. Od dolaska Tana, kroz izjave u medijima, TV gostovanjima, portalima, svaki put naglašavate važnost akademije, funkcionisanje kluba na račun tih mlađih igrača iz vlastitog kadra a u prvom timu nemamo nijedan produkt akademije. Radovac nije akademac, Mihojević je došao iz Leotara i sa jednom seniorskom sezonom u Leotaru. Šanse su dobijali, Brazilci, Kramari, Simeunovići a Rastoderi, Hadžici, Veladžići nisu dobijali priliku?
nE ZNAM otkud vam da smo to mi izjavili, Cilj jeste akadmija, i mi je gradimo, dakle, akademci treniraju, to je njihov posao da treniraju i cekaju. Evo dobio je Kadusic sansu, mislim da je to dovoljno za jednu sezonu, cak i previse. Na zalost, u nasoj ekipi je previse dobrih igraca kao cetkovic, rustemovic, a i a bekic... itd. pa nemaju kada da igraju ... ali bit ce sanse cujem da su pioniri ovi nadolazeci dobri, pa eto....
MortemHz je napisao/la:
9.Kako mislite prodati igrača iz kluba koji je 6. na ligaškoj tabeli 100. lige svijeta?
Prodali smo cimirota i duljevica zamalo 3 puta.
Mi jesmo 6- na tabeli, alo to ne znaci da necemo biti i 7. a 7 je sretan broj pa sta onda ako prodamo? sta ce onda biti? Opet mi ne valjamo?
MortemHz je napisao/la:
10. Kada ste dolazili pričali ste o važnosti navijača, dijalogu s njima i važnosti pozitivne atmosfere za funkcionisanje kluba, zbog čega ignorišete želje navijaža za vašim otkazom?
zasto da slusam 2000 navijaca, prisjtit cu se izjave jednog velikana:" kada nas podrzava 100 000 navijaca" (mr.dr. Varesanovic)
MortemHz je napisao/la:
11. Smatrate li se odgovornim da je nekad više raje dolazilo na treninge Sarajeva nego što sad dolazi na premijerligaške utakmice?
To je zato sto su treninzi bili na kosevu a ne u butmiru, butmir je ruralni dio grada i logicno je da ih sada nema... ja vam pitanja..
MortemHz je napisao/la:
12. Zbog čega se ne oglašavate a prije godinu ste izlazili iz paštete?
Vidite, to je nas plan i cilj, da ne izlazimo previse u javnost i da se ne eksponiramo. Prije par godina sve je dobro islo pa je bilo lijepo, sada je bespotrebno da se eksponiramo jer nam znaju imena zena, majki, punica napamet. A pastetu volim jesti, mozda je to zbog toga
MortemHz je napisao/la:
13. Fudbal je sport, stoga je razumljivo da rezultatska kriza može trajati 4-5 utakmica, ali koji je razlog da Sarajevo zadnjih 40-ak utakmica nije uvezalo 3 dobre utakmice?
Mozet li ponoviti pitanje
ne razumijem
MortemHz je napisao/la:
14. Da li ste svjesni da vaša novonastala organizacija kluba ne funkcioniše i ima li naznaka nove reorganizacije?
Koja reorganizacija?
Poslije svake reorganzacije mora doci REreorganizacija reorganizacije. Logicno
MortemHz je napisao/la:
15. Smatrate li se najodgovornijom osobom za možda najneuspješniju i najturbulentniju sezonu, kada klub slavi 70 godina postojanja?
sedamdeseti rodjendan? Masallah cuj 70. Moglo bi se to i pojesti i proslaviti. Hvala za informaciju.
MA nemam ja sta biti odgovoran, klub ima svoj komad zemlje i mislim da tu treba da prestane svaka ozbiljna diskusija.
Cuj 70-ti rodjendan... e svasta