Ja sam te malo ubo

Piši slobodno, dobrodošao si
Samo se nauci na sarajevsko podyebavanje

Ipak, kao i ti, vise volim pratiti kretnju kakvu ima rijetko ko u ligi nego napadaca koji ce da razgrce odbranu. Vratimo Lazara ukoliko nam je neophodan jedan takav.ChWilla je napisao/la:sa druge strane obradović je više "amarovski" (a vjerovatno i slavkin) tip napadača i sigurno korisniji kad se ne može uspostaviti igra na sredini i mora nabijati lopta.
a ni generalnog nemaLARS1921 je napisao/la:daj boze da se istok krene radit i u 2017 godini
Treba da objave u cemu je problem pare ili dozvola. Pa valjda je rijeseno to sto je kocilo.LARS1921 je napisao/la:daj boze da se istok krene radit i u 2017 godini
Pa Lendric da je izasao sa onom frizurom prije rata, onakvog stava, nafuran, pa smijali bi mu se svi, mozda bi i batine popio, ne bi mu vise nikad palo na pametModel1964 je napisao/la:U ovoj ligi je sve u pet deka. Fazon je u voljnom momentu. Kada to popravimo možemo ocekivati trofeje.
Dok god okivamo amatere u zvijezde,nema nas niđe.
Sarajevo nije nekada smatralo zvijezdama ni Andrica ni Osima ni Bregovica
Sada je zvijezda svako ko šutne triput loptu ili jednom zapjeva
Gluho biloKeepTheBlueFlag je napisao/la:Pitanje br.6 " Ako kojim slučajem izborimo Evropu, a to isto uradi i Kortrijk, hoćemo li mi igrati Evropu uopšte? "![]()
Mislim da te prcaju da izvines!damirfile je napisao/la:Treba da objave u cemu je problem pare ili dozvola. Pa valjda je rijeseno to sto je kocilo.LARS1921 je napisao/la:daj boze da se istok krene radit i u 2017 godini
Ne gledam na tv i nekad ako je kamera daleko ne vidim najbolje a više sam puta vracao snimak da vidim ko je ono bio i nisam mogao skontati.Veteran je napisao/la:Pogledaj ga onda i kod drugog gola Olimpika kako mu se čovjek iza leđa provuče i asistira za gol....ne pretjerujmo.....Plavi orkestar je napisao/la:Gledam sinoc pred kraj utakmice krenu Olimpik u kontru,mali Zera stize igraca,ukliza,izbi loptu,malo je i zakacio igraca i sudija svira faul.On se ono još djecacki,stidljivo pravda sudiji.Da bilo ko od ovih starih lelemudana uradi ovo što uradi Zera kod njihova ona dva napada nebi primili one golove.Zbog tog starta on bi meni u Sirokom bio medju prvih 11.
![]()
![]()
Sreca po ostale klubove u PLBiH pa je uprava Sarajeva nesposobna i kriminalna, da su tu neki strucni ljudi koji znaju posao sad bi Sarajevo bilo strasan klub, obzirom koliko je novca Tan dan.Model1964 je napisao/la:Gluho biloKeepTheBlueFlag je napisao/la:Pitanje br.6 " Ako kojim slučajem izborimo Evropu, a to isto uradi i Kortrijk, hoćemo li mi igrati Evropu uopšte? "![]()
![]()
Kada neko ili ti netko hoce da kenja o upravi neka zaviri malo kod tepsija. Situacija gora nego u Siriji, ne znaš ko na koga kidiše, ko je u vecem behutu, depra kakva nije viđena od rata na ovim prostorima