Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 23, 2016 8:54 am

barbarez je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
bez namjere da glumim advokata kosoricu, ali, gdje su igraci sredine i ostatak odbrane? kad se nekome naklatimo na kosti, nema kraja.
bez namjere da ispadam pljuvac Kosorica konstantno jer upravu si ali svaki put kad ispadne sredina ili zakasni mi cemo primati gol ? ovdje da se bolje postavio sprijecio bi gol b ez obzira na taj hendikep koji si spomenuo i za koji si upravu 100 %
10 sekundi prije ove akcije, Kosoric je po ko zna koji put izigravao Spahica, krenuo je naprijed i nakon sto je napustio svoje mjesto , prepoznatljivo njemu trazio Lendrica, ljudi su presijekli , ostala je rupa , i mi primamo gol. Oni sto radi Spahic kad krene organizovat i nabijat na Dzeku, to kod nas radi ovaj kloc.
Mozda ne bi ni glumio Spahica da je imao kome dati loptu u vezi. Kazem mozda
5. - 7. Okt 1992.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 23, 2016 9:07 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Nećemo biti ozbiljna ekipa dokle nam god Stana, Memija, Bekrić, Jaha (čovjek ljudi šepa) i Kosorić imaju dodira sa prvom ekipom. Eto da ne dužim. Ovo je dobro da Slavko vidi sa kakvim diletantima i veteranima ima posla. Čovjek blok ispisa na Staninim i Memijinim užasima na utakmici na kojoj je trebao da ne ustane sa klupe. Zaista je tužno na šta su pojedinci spali. Nekad se je bolje dostojanstveno povući.
Jaha sepa na obje noge :mrgreen:.. Frajer fakat ostavlja dojam kao da ga svaka kost boli..

Ne znam sto ste na Memiju toliki kivni.. Osim centarsuteva odigrao je dosta korektnu utakmicu.. Bas bi volio da se navedu i obrazloze te njegove silne greske..

I Stana je odigrao na svom nivou s obzirom da je igrao na lijevom beku.. Odigrao bolje nego sto bi odigrala sva silna pojacanja koja su mu uzimala mjesto i kostala ga ljetnih priprema sa ekipom.. Treba nam puno bolji igrac na lijevom beku ali nije fer ovoliko kritikovati stanu koji silom prilika krpi tu poziciju..

Za Bekrica i Acu se slazem s tim sto mislim da za Acu jos ima nade da vrati formu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

ned okt 23, 2016 9:28 am

Kapa dole forumasima koji mjesecima palamude o stalnim promjenama u igrackom kadru a sada prizeljkuju Obradovica, Pecu, Zebu, Ordagica a uz to na sva zvona bruje da su nam neophodna dva stopera i lijevi bek. Zelje mi, divim se vasem mozganju..

godrina
Kontakt:

ned okt 23, 2016 9:37 am

Joj kad miro zabi gol ma kao da sam ja. Kako mi je drag igrac, kako se ljuti na sebe kad mu onaj odbrani nakom udarca glavom. Ponasanjem i kvalitetom je 3 levela iznad svih, najebbali smo ako ode. Defanzivno se trebamo popravit, strepio sam svo vrijeme.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Hadzijalagic
Kontakt:

ned okt 23, 2016 9:37 am

Ma dovesti trojicu al da valjaju tamo gdje nam skripi.. Po meni nam trebaju lijevi bek, desetka da radi ono sto je Bekric trebao i kvalitetna konkurencija Lendricu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned okt 23, 2016 9:50 am

Miroslav Stevanović je dao gol koji dočarava njegove partije u Željinom dresu. Ono nije gol ono je golčina :) Napisali skoro sve što bih i ja. Samo razlog primanja golova je nonšalancija koja neće postojati protiv jačih ekipa. Zamjerka je što se mi opuštamo na 2:0 protiv ovakvog Olimpica. Mi smo njima mogli zabiti kad smo htjeli, tako je izgledalo, ali to nije razlog na zajebanciju. Ovako na 2:1 moraš dodatno zapeti da bi osigurao rezultat, a to si mogao uraditi ranije. Barem znam da će ih Slavko po guzici istući, pa mirno spavam :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 9:58 am

Neymar 11 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:sa Mirom se moralo puno ranije pricati o produzenju,ne znam postoji li razlog zasto se cekalo toliko ...jebi ga sad iz utakmice u utakmicu bice ga sve teze potpisati..
Brt Mico ce ovee sedmice produzit ugovor , isto odragic nam se nudi konstatno cenan je u kontaktu s njim , obradovic je nass izgleda, dok za pecu morali bi dat fine pare.. prioritet treba bit stoper ljevi bek +zeba.. :zeljeznicar1:
Ono za Lendrica sto ti rekao sam i ja cuo. Ako ce nam dat fine pare neka ide. Mislim da se zato i spominje Obradovic da bi ga zamijenio.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Jaozinho22

ned okt 23, 2016 10:31 am

Ajzea je napisao/la:Kapa dole forumasima koji mjesecima palamude o stalnim promjenama u igrackom kadru a sada prizeljkuju Obradovica, Pecu, Zebu, Ordagica a uz to na sva zvona bruje da su nam neophodna dva stopera i lijevi bek. Zelje mi, divim se vasem mozganju..
Kapa dolje forumasima koji plaćaju kartu i trpe polusposobnog Stanu, klecavog Jahica,desnog beka na kojem planiramo pare uzet koji ne zna iz pet pokušaja jednom pokušati ubaciti.
Opet kad realno sagledaš stvari nemaš koga ubacit s klupe u sredinu,evo Zera će izgleda dobijat šansu na krilu ostaje ti Secerovic u sredini koji je beskoristan kad napadaš. Bekrica nr računam on je odavno beskoristan u svakom segmentu. Fali ti veznjak,desetka,Lijevi bek i eventualno stoper. Kad sagledaš stopere sve kad ih sabereš njih petericu dobiješ dva kompletna. Slavko igra s visokom odbranom, dvometrasi i spori igrači tu ne pomažu.
Prioritet: desetka,Lijevi bek,stoper
Ako se moze Izet još: veznjak.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

1921.ba
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:34 am

kad ste kod jahica, bas je od njega izjava poslije tekme i ima rijeci o povredi ;)
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:41 am

Pusti se ti Jahe i spustanja forumasima, daj izvjestaj skoro sam kafu popio! :D

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:42 am

Jahic je spor i bez i sa povredom. Lik ima godina i to se vidi. On nam ne smije biti prvi stoper ni u snu. Vidim nekima se svidja kako Memija igra. Po meni Sinisa je bolji na desnom beku. Agresivan,borben,lijepo kombinira sa Miroslavom,dok Memija i nije za beka jer ostavlja veliku supljinu nazad. On je vise za krila,ali mi treba zakonom zabraniti da on izvodi neke centarsuteve. Ono je kriminalno sta on radi. Stanic je isto los,ali ono da je bio prije bolji i da ga raja voli treba da padne u vodu. On vise nije za Zelju. Borben jest,ali to je to sto ima on. Ovaku je Slavko izjavu dao kad je Radnik pobijedio Metalleghe ili kako vec 2-1,pa sljedecu tekmu zavalise 5 golova Vitezu koji nas je sedmicu prije mlatnuo na Grbavici. Za Siroki to mora biti jace i bolje.

Dolina
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:45 am

Da bismo nekoga doveli prvo moramo nekoga prodati, ne živimo od have. Dok se taj "neko" ne proda a vjerojatno hoće nema ispunjavanja naših želja.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Elegant
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:53 am

Ne znam koga mozemo prodati tokom zime kad su nam svi igraci sada bitni za nastavak prvenstva i ligu za prvaka, jedino da za Stevanovica, Lendrica, Blagojevica dođe dobra ponuda a odlazak jednog od ovih bi nas dobro oslabio.

Ali se nekima treba zahvaliti, raskidi ugovora sa Jahicem bi omogucio platu npr. Obradovicu, Zebi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:55 am

Dolina je napisao/la:Da bismo nekoga doveli prvo moramo nekoga prodati, ne živimo od have. Dok se taj "neko" ne proda a vjerojatno hoće nema ispunjavanja naših želja.
Ide Lendric vjerovatno. Valjda se mogu uzeti neke fine pare za njega.

ChWilla
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:56 am

lendrića kad je dobar niko u ligi ne može zamijeniti. i sinoć se vidjelo zašto. niko drugi ne bi bio na vrijeme na onim loptama za golove.

vidim kritikujete uglješu, a oni nama šanse nisu stvorili dok on nije izašao, uz posjed 75% za nas...nije samo do stopera (koji jesu kritični), blagojević pretjeruje sa carinjenjem i uvaljuje ostale koji se otvore bez lopte (u tom pogledu smo drastično napredovali), ali se protivnik uspije vratiti dok on on odluči da doda. a kad je bekrić ušao umjesto uglješe tek smo izgubili na prekidanju napada.

olimpic ne treba potcjenjivati, u zadnji tri tekme su zabili osam golova, prije toga protiv pitara izgubili neregularnim golom...nadam se da će to pokazai i protiv zrinjskog sljedeće sedmice :D
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:58 am

Ne bih pustao ni Lendrica ni Miroslava. Yebe mi se za prodaju igraca.
Samo sutite i molite Boga da se jos i Lendric dozvao, kakav Obradovic pizde materine, dal' ste normalni?

@Chwhilla, to sam i ja rekao iako i meni Ugljesa nije bio cemu. To vise govori da Markovic, Blagojevic i Ugljesa odlicno funkcioniraju zajedno te da pokrivaju jedan drugog izuzetno dobro nego da je Ugljesa zvijer. To je, takodjer, ono sto me jos vise raduje.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u ned okt 23, 2016 10:59 am, ukupno mijenjano 1 put.

1921.ba
Kontakt:

ned okt 23, 2016 10:58 am

Leon_Professional je napisao/la:Pusti se ti Jahe i spustanja forumasima, daj izvjestaj skoro sam kafu popio! :D
sve spremno, cekam odobrenje :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Dolina
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:03 am

ChWilla je napisao/la:lendrića kad je dobar niko u ligi ne može zamijeniti. i sinoć se vidjelo zašto. niko drugi ne bi bio na vrijeme na onim loptama za golove.

vidim kritikujete uglješu, a oni nama šanse nisu stvorili dok on nije izašao, uz posjed 75% za nas...nije samo do stopera (koji jesu kritični), blagojević pretjeruje sa carinjenjem i uvaljuje ostale koji se otvore bez lopte (u tom pogledu smo drastično napredovali), ali se protivnik uspije vratiti dok on on odluči da doda. a kad je bekrić ušao umjesto uglješe tek smo izgubili na prekidanju napada.

olimpic ne treba potcjenjivati, u zadnji tri tekme su zabili osam golova, prije toga protiv pitara izgubili neregularnim golom...nadam se da će to pokazai i protiv zrinjskog sljedeće sedmice :D
Opšte je poznato da Olimpik sa Zrinjskim ima posebne odnese :-), sjeti se prije sezonu, dvije one smiješne golijade na Otoci. Ne nadaj se previše.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Pinkii
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:04 am

Ugljesa sinoc malo cuvao noge. Moguce da se boji nove povrede ili mu ona povreda nije jos prestala. Sve u svemu meni je on 10 puta bolji od Bekrica. Cesto Blagojevic-Markovic-Ugljesa mijenjaju pozicije. To sam primjetio sinoc. Nekad ide Blagojevic naprijed,a Ugljesa se vrac nazad i obrnuto. Po meni dobro funkcionisu. Bekric moze protiv Gorazda igrati i zadnjih 10 minuta.

ChWilla
Kontakt:

ned okt 23, 2016 11:05 am

Dolina je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:lendrića kad je dobar niko u ligi ne može zamijeniti. i sinoć se vidjelo zašto. niko drugi ne bi bio na vrijeme na onim loptama za golove.

Opšte je poznato da Olimpik sa Zrinjskim ima posebne odnese :-), sjeti se prije sezonu, dvije one smiješne golijade na Otoci. Ne nadaj se previše.
nije ništa isto od tad. a to ste govorili i prošle sezone pred široki kad su nas nenadano ostavili u igri za evropu...ali šta ćeš kad mi nismo mogli meda.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava