Ja nisam vidio ovo slavlje svih igraca nakon gola. Svaka castt1921.ba je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=dSBesBTHroQ
Pogledajte majstoriju iz više uglova.

Nadam se da ce ga ova ljubav ostaviti kod nas i da ce produziti ugovor.

Ja nisam vidio ovo slavlje svih igraca nakon gola. Svaka castt1921.ba je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=dSBesBTHroQ
Gdje si bioo veceras bem gaa jaa.. Bila je i pjesmica za naseg Mirudimitrijevic je napisao/la:Miro mi je najdrazi igrac svih vremena I on ce ostati jos godinu I pol siguran sam jer je ljudina I primjer profesionalca kojem je cast igrati za Zeljeznicar. Valjda se I njemu pocne skandirati,red je...
Ma ova oladinastarigrad je napisao/la:ne mogu da vjerujem, da je ovakvo pitanje postavljeno! jedino opravdanje je, generacijska razlika.Model1964 je napisao/la:Glavu bi dao da je ovo u bijeloj jakni i sa cvikama na vrh glave ČOBOTryg je napisao/la:Je ko frajer sa kacketom i naocalama
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baš tako, od rata. Miro bi komotno mogao u onoj Mešinoj generaciji da igra. Fico bi bio na štokrljiPlava Porodica je napisao/la:Maestro kakvog ova liga ne pamti od rata.
Ma moze on igrati gdje pozeli. Najmirniji sam kad je kod njega lopta.Svaki pas,centarsut, sve u pravo vrijeme i sve milimetarski precizno.Ja ga se ne mogu nagledati.Model1964 je napisao/la:Baš tako, od rata. Miro bi komotno mogao u onoj Mešinoj generaciji da igra. Fico bi bio na štokrljiPlava Porodica je napisao/la:Maestro kakvog ova liga ne pamti od rata.
Svaka cast za video, nisam ni ja vidio ovaj detalj proslave, vidim da je svima haos drago. Tako mi je drago sto se momku skandira i sto zabi ovu golcinu. I njemu je laknulo malo je reci. Nadam se da cemo ga gledati sto je duze moguce u nasem klubu. Nevjerovatno koliko je svima prirastao srcu.1921.ba je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=dSBesBTHroQ
bez namjere da ispadam pljuvac Kosorica konstantno jer upravu si ali svaki put kad ispadne sredina ili zakasni mi cemo primati gol ? ovdje da se bolje postavio sprijecio bi gol b ez obzira na taj hendikep koji si spomenuo i za koji si upravu 100 %starigrad je napisao/la:bez namjere da glumim advokata kosoricu, ali, gdje su igraci sredine i ostatak odbrane? kad se nekome naklatimo na kosti, nema kraja.Minjore je napisao/la:Kakvo kretanje kapitena![]()
Ma ovako po slici, vidi se da su ovdje svi ispali, i komplet odbrana i komplet sredina, i Veca nije bas najbolje reagovao, ali realno nije mogao nesto puno, ipak moramo biti realni. Mora se cvrsce i agresivnije igrati, pogotovo sad protiv Sirokog. Ginuti za svaku loptu.starigrad je napisao/la:ok, hajdemo ovako, gdje je ovdje drugi stoper? da zanemarimo igrace sredine.delinjo je napisao/la:bez namjere da ispadam pljuvac Kosorica konstantno jer upravu si ali svaki put kad ispadne sredina ili zakasni mi cemo primati gol ? ovdje da se bolje postavio sprijecio bi gol b ez obzira na taj hendikep koji si spomenuo i za koji si upravu 100 %starigrad je napisao/la:
bez namjere da glumim advokata kosoricu, ali, gdje su igraci sredine i ostatak odbrane? kad se nekome naklatimo na kosti, nema kraja.