Memija je igrao strasno dobro prvo pol. Moglo se primjetiti da nadolazi. Drago mi je da i @Omar ima takvo misljenje. Komentatori takodjer su spominjali takvo nesto.Pinkii je napisao/la:Vala i Memija je los. Koliko god neki govorili da je nase dijete pa eto popravit ce se ovako onako nema veze sa vezom po meni. Puhnes u lika oboris ga i mozes mu uzeti loptu. Jeste borben,ali je za beka u defanzivi 0. On,lazni kapiten i Jahic nemaju sta traziti u odbrani. To je moje misljenje.
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Memija po meni nadolazi, ovo u 2. pol za 2. gol su krivi po meni svi iz veznog reda jer nisu sjekli napad i onda odbrana ostaje u mjestu a igraci Olimpica su u trku. Kada dobiju loptu u for vise se ne moze stici. Veza je i kod prvog gola trebala bolje reagovati. Evo @Minjore je stavio sliku, 2 njihova, a nasih 5-6 i niko ne pravi faul ili agresivnije da krene i sprijeci ga. Naravno Jaha mora izaci na igraca, ali onda katastofalna igra Ace, pa on umjesto da pravi ofsajd, trci 5 metara od igraca i ne skracuje prostor vec trci paralelno momku. E moj Acoo