Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.
Nažalost,utakmica između FK Željezničar i FK Olimpic neće biti na programu zbog prebacivanja utakmice na program Arene BiH za koju stream ne postoju
Hvala na razumijevanju.
Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!
3 prekida vrlo opasna. 1 iz faula, Aco iz dobre pozicije isto kao da nije ocekivao loptu i pogodila ga u vrh glave.
2 kornera, Mico odlicno ubacio ali onaj mali cisti.
Eh da smo sad imali ljevaka na lijevom beku sto je logicno da imas bila bi sansa, ovako Stana ne zna lijevom nikako.
Krizmanu je ne mogu uzeti do ujutro kad mu je u nogama i na ovakvom terenu
Leon_Professional je napisao/la:Eh da smo sad imali ljevaka na lijevom beku sto je logicno da imas bila bi sansa, ovako Stana ne zna lijevom nikako.
Krizmanu je ne mogu uzeti do ujutro kad mu je u nogama i na ovakvom terenu
Ljudi jel to fkt niko stream nema? Ako ima posaljite mi u pp
04.03.2015
Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!