U lutriji uplatite jos i Grizmana da zabija i eto love

Daj ba svega ti.... Uostalom imali smo trenera koji je igrao sa dva napadaca pa smo vidjeli kako je zavrsio, drugo bitni su rezultati jer ocekivati da cemo sve derati je glupost, trece nama i treba jaka defanziva ako mislimo nekad u zivotu uraditi nesto u evropi, a vjerujem da zna postaviti i ofanzivu kako treba pa makar da zabine vise nego odbrana primi, a cetvrto kad je dobio par igraca koje je htio u Radniku postase itekako efikasna ekipa, tako da...incident je napisao/la:Mnogi navijaci Zelje dizu Petrovica u nebesa,kao nekog carobnjaka,a jos nisu culi njegove demagogije kada ekipi ne ide.Drugo,pod Slavkom se necete nagledati fudbala,kao sto nije ni publika u Bijeljini.Trece,Slavko ce odmah dici nos,ako mu zelje ne budu ispunjene u prelaznom roku,cuj oce Pecu ,kao da sam ne zna koliko ce Radnik za njega traziti i kakvi su planovi za njega u Radniku.Pa kada je toliki strucnjak eto mu njegovi ljubimci,Secerovic i Lazic koje je forsirao u Radniku,pa neka od njih napravi nesto.Nije Petrovic toliki strucnjak kao sto mislite,navijaci Rada i Borca iz Cacka najbolje znaju,odakle je i dosao u Radnik.Covjek zna da postavi igru u defanzivi,a njegove ekipe u ofanzivi su jedno veliko nula,odnosno igra sa jednim napadacem,ali imat cete vremena da se nervirate.Sa Slavkom se kup moze uzeti ali o prvenstvu samo sanjati,statistika Radnika ce vam najbolje reci.
Lancima ga vezaliTryg je napisao/la:Gdje ces zaboraviti sakala koji jede malu djecu, baloteli a.k.a superov igrac
Ko je ovaj Bangoura, ja se uopste ne sjecam tog lika?dimitrijevic je napisao/la:Jovane, majstor si za statistiku, pa da te pitam imas li negdje podatak koji igraci su igrali u Zelji od onih van država Jugoslavije? Padaju mi neki napamet, ali sve mislim da nisam preskocio nekoga:
Zablon Amanaka (Kenija)
Umaru Bangoura( Siera Leone)
Dialiba( Senegal)
Bokačini( Italija)
Toskas( Grčka)
Varea( Argentina)
Tiago i dva brazilca su bila oko 2000. nekad mozda cak i ranije i ja ih se sjecam kroz maglu jer sam bio dijete ( Brazil)
Nil Vud (Engleska)
Patrik Nijema ( Liberija)
Jošida i Hervas nemaju zvanican nastup.
E bravo to je ta tekma i taj Brazilac...bio je jos jedan s njim al ne znam jel uopste i debitovao ikad...bolje ce znati jovan sigurno.
Fina ekipa, slazem se s tobom. Samo sto bi promjenio mjesto s Sandijem i Denisem a umjesto Stanica stavio Sinisu!IvanOsim je napisao/la:Jahic je zavrsio s ozbiljnim fudbalom, jer ne moze potrcati, a ne moze treningom dotjerati sprint 20m ili startnu brzinu.. Znaci samo se nadati da ce na zimu htjeti na svoju stetu raskinuti ugovor...
Nazalost cim je potpisao sam se sjeb.o, ali Secerovic je beze igrac totalno i zaista ne vjerujem da dodje Secerovic, a Hirosa ili D.Hasanovica nema, a ova dvojica zajedno troduplo jeftiniji... smjesno...
Protiv Olimpika ocekivati je u prvoj postavi Bogicevica ili Osmankovica.. vise bi volio da bude ovaj drugi, ali tesko...
Ja bih ovako pokusao:
--------------------------Kjosevski----------------------
Memija------Osmnkovic----Aco-------Stanic
----------------Blagojevic---------Radinovic------
Stevanovic-------------Krizman-----------Zeric
---------------------------Lendric-------------------------