Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Pinkii
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 2:13 pm

https://m.youtube.com/watch?v=5_a4P36OMUk
Kad gledas Zeljinu utakmicu...
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ceze
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:15 pm

Stopere treba gledati kao par, kao cijelinu, kako igraju i funkcionišu skupa, a ne pojedinačno. Stoperski par Bogdanović-Kosorić je naš najbolji unazad par godina iako pojedinačno i nisu neki super kvalitetni igrači. Ova dvojica što sad igraju su tek neki prosjek lige iako Bocaccini nije ništa lošiji od Bogdanovića, vjerovatno je i bolji, ali u stoperskom paru sa Kosorićem izgleda lošije. Bogdanović i Kosorić nisu odmah kliknuli i zaigrali dobro, trebalo je vremena, ali ako Petrović misli da bi to bolje izgledalo sa nekim drugim, vjerujem mu, kapacitet je da to procijeni.

Nekako mislim da će Petrović, nakon izjave kako igrači primaju velike plate i općenito gledajući njegove intervjue i način razmišljanja, upravo uzeti te plate kao jedan od važnijih faktora kad bude određivao ko mu treba a ko ne, u smislu da je bolje, recimo, dovesti nekog novog Memiševića koji će igrati za manju platu nego li zadržati Bocaccinija koji ima veću nego li bi trebao, po nekim Petrovićevim kriterijima, koji ne poznaje najbolje (ili uopće) jezik, koji je stranac, a kvalitetom "u pet deka" sa tim novim. Primjer dajem.

Okolele
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:24 pm

A otkud mi znamo koliku ko ima platu..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:37 pm

Pinkii je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=5_a4P36OMUk
Na jugoistoku 90% ovakvih..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet okt 21, 2016 2:39 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Sreca na jugozapadu je mirnije

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Meni on nije ništa posebno. Al' valjda što je žabar pa eto raji se sviđa...
ne pamtim kad sam gledao skolovanijeg stopera u Zelji da se onako dobro postavlja ,da ne panici...na prste jedne ruke mozes izbrojati koliko je lopti nabio tek onako iz cista mira protivnicima u noge...dok Aco npr po utakmici to uradi 5 do 10 puta najmanje i to iz cista mira....nema ovo sto pisem veze s tim sto je zabar vjeruj mi samo je to moj utisak ...naravno ima on mana da ih nema ne bi igrao ovdje ..
Ma ne kažem ja da je Aco nešto bolji, ali raja je Acu uzela na zub pa mu često pripisuju i tuđe greške. Evo konkretan primjer protiv Viteza kad je Kokot dao go, raja yebe sve Kosoriću a Bokačini ispo. Drugi primjer go protiv Metalega čini mi se kad je izletio na 30 metara i ostala rupa u nekom međuprostoru između njega i Stanića pa smo go primili. Opet ponavljam nije on loš, pravi i manje grešaka od Ace, ali generalno on kad napravi grešku to bude baš golemo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

Sjever i jugozapad zvizde pri kontaktu Bogicevica, jugoistok u inat pljesce.
Koje scene Allahu dragi :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:43 pm

Jedino sto me brine za sutra jeste njihova realizacija. Likovi dali 6 golova u zadnje dvije tekme i to po 3 Sirokom i Slobodi.

Hurmasica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:44 pm

Pa da su nešto u formi Široki i Sloboda, i nisu, tako da to ništa nije čudno. Širokom je Olimpic već duže vrijeme rak rana.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pet okt 21, 2016 2:48 pm

Ja rekoh primit cemo ga garant.
Nama samo brotnjo i kone :ganja: nisu dali gol.
Ali cemo zabit jedno 4 komada.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ceze
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:02 pm

Okolele je napisao/la:A otkud mi znamo koliku ko ima platu..?
Ako se odnosi na mene, primjer dajem.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:14 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ako nekog interesuje... 129 utakmica sarajevskog derbija je gledalo 2 131 500 gledacala, ili u prosjeku nesto vise od 16 500 po utakmici...
Imena kolega imena

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:21 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:ako nekog interesuje... 129 utakmica sarajevskog derbija je gledalo 2 131 500 gledacala, ili u prosjeku nesto vise od 16 500 po utakmici...
Imena kolega imena
moje prisustvo od ovih 2 miliona gledalaca na derbijima broji 40 utakmica. :D
100/94/37/34 - i to je to!

Elegant
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:25 pm

Sutra 1:0, tri boda - hvala doviđenja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:27 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Ma jugozapad je aplaudirao, zajebanciju napravili kao i inace.. sektor D je konza.

Pinkii
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:34 pm

Minjore je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Na jugoistoku 90% ovakvih..
Ma jugozapad je aplaudirao, zajebanciju napravili kao i inace.. sektor D je konza.
Bilo je dosta sale na jugozapadu. Oni momci sto su bili blizu ograde zezanciju sve vrijeme pravili. Najjace mjesto na stadionu cak nas je i Ugljesa pozdravio kad je prolazio haha

Leon_Professional
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:52 pm

GoodisonPark je napisao/la:Dobro ba Leon nećemo pretjerivati, :) čuj Jaha očajan. Najbolje mu je yebati sad sve po spisku odmah preventivno. On ne može biti očajan da igra sa jednom nogom. Evo ja sam recimo vidio mnogo smireniju igru nego kod Ace, nije nabio ni jednu loptu bezveze gore njima, čak je na početku dole kod kornera na sjeverozapadu imao jako finu intervenciju kad je kroz dvojicu probacio loptu a nije je nabio na pomoćni kao što kapiten obično radi. Naravno da ima i grešaka, treba njemu utakmica da se vrati u takmičarsku formu i ritam i garantovano će biti sve bolji i bolji. Ja koliko vidim da se on još navikava i adaptira na ovo sve jer ipak davno je on igrao tu, povreda, pauza. Neka ga ba, treba nam Jaha spreman kad se bude trebalo potuci u zadnjih 10-14 kola. Taman ću od Ace očekivati da nakon 2 godine napokon postane stub odbrane. Hoće kako neće. Pogledajte samo prošlogodišnji stoperski par Radnika Jakovljević-Memišević strašni igrači, vi baš mislite da će Slavko dovijeka trpiti prosjek u zadnjoj liniji, jašta će. Matteo bi bio još 50% bolji da je u paru sa njim stoper njegovih kvaliteta približno. Ovako momak čisti 20-30 lopti po utakmici normalno da jednom ili dva puta i pogriješi ali je uvijek na svakoj lopti. One volej makazice ne zna napraviti 95% igrača u ligi.

Uglavnom Sanelu treba malo vremena, opravdano sasvim.

Kad već pretjerujemo šta onda reći za Uglješu na derbiju kad za 6 minuta 3 puta katastrofalno pogriješi, e to je očajno buraz!

Malo više iskrenosti i realnosti na forumu ne bi škodilo nikome..
Ja sam i rekao da je Ugljesa bio najlosiji igrac na tekmi tad. Ne znam sta tu nije realno i iskreno.
Za Jahu stoji da nije u formi. Bio je zelja nas navijaca, ja medju prvim sam i najglasniji bio s Omarom da se dovede Jahic, jer znam njegove kvalitete.
Npr. ti kvaliteti su bas to kod sjeverozapada, onda dosta je blizi golu protivnika i vise ucestvuje u akcijama od Ace i Boce. Zna on s loptom dosta bolje od njih, pa je bas zato i smireniji i sve.
Medjutim, ako cemo kako ti rece biti realni i iskreni onda se mora reci da su ga igraci prolazili vrlo lako. Pa u kontri je kaskao za igracima, razumijem da je pospor, nema veze. Ali u par navrata se vidjelo da kad igrac ide na njega, ne postavi se dobro, vjerovatno radi fizicke spreme. Igrac samo gurne kraj njeg loptu, a on "panicno" svim i svacim hoce da ga zaustavi, koristi ruke, cupa.
Ovo sto navedoh je opet kazem, vjerovatno radi fizicke spreme, jer Jaha jos nije spraman. Da li ce ikada vise biti TOP spreman postavlja se jedan veliki upitnik!? On u nogama ima, ali nije to dovoljno ako te povrede kose i ne daju da se spremis kako treba.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

pet okt 21, 2016 3:56 pm

Kospicar je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Hoce li Zeba parafirati vise? Vec par dana se govori ovo par dana ce potpisat

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Nije jos sve dogovoreno
Je li traži da mu klub plati školovanje za trenera?

Morzhy
Kontakt:

pet okt 21, 2016 4:03 pm

Okolele je napisao/la:A otkud mi znamo koliku ko ima platu..?
Ne znamo, ali krajnje je vrijeme da se objavi na zvaničnoj kol'ko ko ima slika

Leon_Professional
Kontakt:

pet okt 21, 2016 4:05 pm

Pinkii je napisao/la:
Minjore je napisao/la:
Bilo je dosta sale na jugozapadu. Oni momci sto su bili blizu ograde zezanciju sve vrijeme pravili. Najjace mjesto na stadionu cak nas je i Ugljesa pozdravio kad je prolazio haha

Koji si ti od onih likova na jugo-zapadu posto sam i ja tu bio. :)
Sektor D je aplaudirao nakon par zvizduka.
A oni momci su ludi bili, gore iznad neki se derali golmanu gostiju "Ne zna, ne zna" kad lik primi onaj gol Lazica.. :D

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava