https://m.youtube.com/watch?v=5_a4P36OMUk
Kad gledas Zeljinu utakmicu...
Na jugoistoku 90% ovakvih..Pinkii je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=5_a4P36OMUk
Sreca na jugozapadu je mirnijeHadzijalagic je napisao/la:Na jugoistoku 90% ovakvih..Pinkii je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=5_a4P36OMUk
Ma ne kažem ja da je Aco nešto bolji, ali raja je Acu uzela na zub pa mu često pripisuju i tuđe greške. Evo konkretan primjer protiv Viteza kad je Kokot dao go, raja yebe sve Kosoriću a Bokačini ispo. Drugi primjer go protiv Metalega čini mi se kad je izletio na 30 metara i ostala rupa u nekom međuprostoru između njega i Stanića pa smo go primili. Opet ponavljam nije on loš, pravi i manje grešaka od Ace, ali generalno on kad napravi grešku to bude baš golemo.delinjo je napisao/la:ne pamtim kad sam gledao skolovanijeg stopera u Zelji da se onako dobro postavlja ,da ne panici...na prste jedne ruke mozes izbrojati koliko je lopti nabio tek onako iz cista mira protivnicima u noge...dok Aco npr po utakmici to uradi 5 do 10 puta najmanje i to iz cista mira....nema ovo sto pisem veze s tim sto je zabar vjeruj mi samo je to moj utisak ...naravno ima on mana da ih nema ne bi igrao ovdje ..Grbavica je napisao/la:Meni on nije ništa posebno. Al' valjda što je žabar pa eto raji se sviđa...
Sjever i jugozapad zvizde pri kontaktu Bogicevica, jugoistok u inat pljesce.Hadzijalagic je napisao/la:Na jugoistoku 90% ovakvih..Pinkii je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=5_a4P36OMUk
Ako se odnosi na mene, primjer dajem.Okolele je napisao/la:A otkud mi znamo koliku ko ima platu..?
Imena kolega imenajovanmaksimovic je napisao/la:ako nekog interesuje... 129 utakmica sarajevskog derbija je gledalo 2 131 500 gledacala, ili u prosjeku nesto vise od 16 500 po utakmici...
moje prisustvo od ovih 2 miliona gledalaca na derbijima broji 40 utakmica.Rodom s mejtaša je napisao/la:Imena kolega imenajovanmaksimovic je napisao/la:ako nekog interesuje... 129 utakmica sarajevskog derbija je gledalo 2 131 500 gledacala, ili u prosjeku nesto vise od 16 500 po utakmici...
Ma jugozapad je aplaudirao, zajebanciju napravili kao i inace.. sektor D je konza.Plava Porodica je napisao/la:Sjever i jugozapad zvizde pri kontaktu Bogicevica, jugoistok u inat pljesce.Hadzijalagic je napisao/la:Na jugoistoku 90% ovakvih..Pinkii je napisao/la:https://m.youtube.com/watch?v=5_a4P36OMUk
Koje scene Allahu dragi
Bilo je dosta sale na jugozapadu. Oni momci sto su bili blizu ograde zezanciju sve vrijeme pravili. Najjace mjesto na stadionu cak nas je i Ugljesa pozdravio kad je prolazio hahaMinjore je napisao/la:Ma jugozapad je aplaudirao, zajebanciju napravili kao i inace.. sektor D je konza.Plava Porodica je napisao/la:Sjever i jugozapad zvizde pri kontaktu Bogicevica, jugoistok u inat pljesce.Hadzijalagic je napisao/la: Na jugoistoku 90% ovakvih..
Koje scene Allahu dragi
Ja sam i rekao da je Ugljesa bio najlosiji igrac na tekmi tad. Ne znam sta tu nije realno i iskreno.GoodisonPark je napisao/la:Dobro ba Leon nećemo pretjerivati,čuj Jaha očajan. Najbolje mu je yebati sad sve po spisku odmah preventivno. On ne može biti očajan da igra sa jednom nogom. Evo ja sam recimo vidio mnogo smireniju igru nego kod Ace, nije nabio ni jednu loptu bezveze gore njima, čak je na početku dole kod kornera na sjeverozapadu imao jako finu intervenciju kad je kroz dvojicu probacio loptu a nije je nabio na pomoćni kao što kapiten obično radi. Naravno da ima i grešaka, treba njemu utakmica da se vrati u takmičarsku formu i ritam i garantovano će biti sve bolji i bolji. Ja koliko vidim da se on još navikava i adaptira na ovo sve jer ipak davno je on igrao tu, povreda, pauza. Neka ga ba, treba nam Jaha spreman kad se bude trebalo potuci u zadnjih 10-14 kola. Taman ću od Ace očekivati da nakon 2 godine napokon postane stub odbrane. Hoće kako neće. Pogledajte samo prošlogodišnji stoperski par Radnika Jakovljević-Memišević strašni igrači, vi baš mislite da će Slavko dovijeka trpiti prosjek u zadnjoj liniji, jašta će. Matteo bi bio još 50% bolji da je u paru sa njim stoper njegovih kvaliteta približno. Ovako momak čisti 20-30 lopti po utakmici normalno da jednom ili dva puta i pogriješi ali je uvijek na svakoj lopti. One volej makazice ne zna napraviti 95% igrača u ligi.
Uglavnom Sanelu treba malo vremena, opravdano sasvim.
Kad već pretjerujemo šta onda reći za Uglješu na derbiju kad za 6 minuta 3 puta katastrofalno pogriješi, e to je očajno buraz!
Malo više iskrenosti i realnosti na forumu ne bi škodilo nikome..
Je li traži da mu klub plati školovanje za trenera?Kospicar je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Hoce li Zeba parafirati vise? Vec par dana se govori ovo par dana ce potpisat
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Nije jos sve dogovoreno
Ne znamo, ali krajnje je vrijeme da se objavi na zvaničnoj kol'ko ko imaOkolele je napisao/la:A otkud mi znamo koliku ko ima platu..?
Koji si ti od onih likova na jugo-zapadu posto sam i ja tu bio.Pinkii je napisao/la:Bilo je dosta sale na jugozapadu. Oni momci sto su bili blizu ograde zezanciju sve vrijeme pravili. Najjace mjesto na stadionu cak nas je i Ugljesa pozdravio kad je prolazio hahaMinjore je napisao/la:Ma jugozapad je aplaudirao, zajebanciju napravili kao i inace.. sektor D je konza.Plava Porodica je napisao/la:
Sjever i jugozapad zvizde pri kontaktu Bogicevica, jugoistok u inat pljesce.
Koje scene Allahu dragi
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk