Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 20, 2016 4:59 pm

Samo da ne bude nekih pretjeranih raskida ugovora u decembru a onda idu potrazivanja igraca, na to sve odvajati velike pare za pojacanja tipa Pece, opet plata za Obradovica pa i Pecu ako ga kupe. A vrlo moguce da ce se Petrovic nekima zahvaliti u decembru.

Valja nama do tada biti sto blize vrhu tabele i u kupu proci dalje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 4:59 pm

Znao sam da ce kazniti Petrovica, ali neka se oglasio. Ako budu ovako nastavili, neka se i iz kluba oglase, ili indirektno, preko nekih ljudi koji su povezani sa Zeljom, ali nisu u klubu. Fuj znaci, jadovi jadni.

Nemamo mi para zaobestecenje, nece ga Radnik dati nama za 50 milja maraka. To bi se moglo platiti, ostalo da se ne zavaravamo. Ne znam koliki je potencijal Lelica, ali mislim da ne bi bilo lose rjesenje. Uglavnom Slavko zna puno vise nego ja. Dovodjenje Obradovica bi bio pun pogodan, ali problem je sto ni on, ni Zeba nam ne mogu pomoci u kupu. To je velika steta.

Lazic zna nesto pokazati, ali nisam vala nesto pretjerano impresioniran, ali d abudemo realni, nikad nisam ni ocekivao da briljira, dosao je na mala vrata, vecina nas nije ni znala ko je. Od Krizmana ne treba puno ocekivati poslije priprema, neku eksplozicu; bit ce spremniji, ali da ce imati neku brzinu - nece. To su potvrdili i na HR forumima. Nikolic je prespor i on moze odraditi ono za sta je doveden - joker napadac za zadnjih 15 minuta i to je do sada dobro pokazivao.

Lijepa slika za vidjeti
Spoiler:
slika
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:00 pm

mozemo kozarica zamoliti da nam odstampa 300 novcanica po 1000 maraka (platicemo troskove stampanja), i rijesen problem... ne bi trebalo da napravi veliku inflaciju 300 novih novcanica... :D
100/94/37/34 - i to je to!

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:06 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:mozemo kozarica zamoliti da nam odstampa 300 novcanica po 1000 maraka (platicemo troskove stampanja), i rijesen problem... ne bi trebalo da napravi veliku inflaciju 300 novih novcanica... :D
Ako je toliki Zeljovac kakvim se predstavlja, idealna prilika je da se sada pokaze :D :D

Praise the sun \[T]/

chile
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:06 pm

Pisete o placanju obedtecenja a to je za sve klubove manje vise misaona imenica.
Pa mi ograce za tu lovu dajemo izuzev 2-3 igraca mislim da bi sve dali za 150k eura jos ig i masnom nakitili.
Malo realno gledajte ni nlizu mi nismo da si priustimo kupovinu igraca nazalost, iako je to jedan od glavnih preduslova da se i uzima veca lova kada de igrac prodaje.
Da ovi nasi hoce kako stadion izgurati a kad se sredi taj dio onda ce lakse biti razmisljati i o igracima.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:08 pm

evo bosna pobjedila radnicki 6-0 i 99% prosla u cetvrtfinale kupa..

za sada su sigurni ucesnici
Zeljeznicar
Sarajevo
Zrinjski
Mladost
Bosna
Radnik

Neizjesno je jos izmedju Orasja/Travnika i Slobode/Sirokog

Volio bih da u cetvrtfinalu izvucemo onda ili Bosnu ili Mladost, zbog blizine naravno.
100/94/37/34 - i to je to!

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:10 pm

A ja eto ocekujem Obradovica na zimu i Martinovica na ljeto :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:11 pm

chile je napisao/la:Pisete o placanju obedtecenja a to je za sve klubove manje vise misaona imenica.
Pa mi ograce za tu lovu dajemo izuzev 2-3 igraca mislim da bi sve dali za 150k eura jos ig i masnom nakitili.
Malo realno gledajte ni nlizu mi nismo da si priustimo kupovinu igraca nazalost, iako je to jedan od glavnih preduslova da se i uzima veca lova kada de igrac prodaje.
Da ovi nasi hoce kako stadion izgurati a kad se sredi taj dio onda ce lakse biti razmisljati i o igracima.

:palacgore:
Manji iznosi okej, za Viscu se ja mislim platilo 15 hiljada maraka, simbolicno (neka me neko ispravi ako grijesim), ali Peco je vec stekao ime, za kratak period, i ne mozemo ga uzeti za te pare koje mozemo priustiti. Sad kakvi su gore kod njih ugovori, ja to ne znam, mozda se nesto moze izmajmunisati. U to ne ulazim, nisam upucen.

Praise the sun \[T]/

delinjo
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:49 pm

kad pocnemo placati obestecenja tada mozemo razmisljati o prolasku nekog predkola i neku igre titule i tako to...mislim to je neizbjezno dobar igrac kosta ....moras jednostavno imati srecu da nadjes slobodnog a dobrog igraca koji je spreman doci u nasu ligu...realno 1 od 10 takvih se mogu pokazati kao pojacanje,jer da valjaju ne bi bili slobodno,uvijek se desi izuzetak nafaka kao Miroslav i sta ja znam ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Pinkii
Kontakt:

čet okt 20, 2016 5:52 pm

Cijeli dogovor bi trebao biti parafiran i ugovorom koji bi bio obavezujući za fudbalere za nastupanje, ali i rukovodeće ljude kluba sa Otoke za isplatu dugovanja

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/preo ... luba/69915
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

dell21
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:13 pm

U kupu su prosli svi favoriti. Trebace puno srece da se izvuce bosna ili travnik. Bice jako tesko stici do cilja i kroz kup. Nezz da li je olaksavajuca ili otezavajuca cinjenica da se kup igra na proljece jer tada krece i doigravanje i derbi za derbijem. Bice proljece strasno za sve klubove ma bice svega i sigurno najzanimljiviji dio lige do sada. Neki pisu promasaj skracivanje lige ovo ono al mislim da je to nesto najbolje sto se moglo uraditi.

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:16 pm

Na proljece ce teren biti odlican, pa ce se tu tek moci pokazati ko kako igra... ja ne znam kako ce izgledati krajem Novembra, kada sad vec tereni ovako izgledaju.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:23 pm

slika

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet okt 20, 2016 6:30 pm

Omar500 je napisao/la:
chile je napisao/la:Pisete o placanju obedtecenja a to je za sve klubove manje vise misaona imenica.

:palacgore:
Manji iznosi okej, za Viscu se ja mislim platilo 15 hiljada maraka, simbolicno (neka me neko ispravi ako grijesim), ali Peco je vec stekao ime, za kratak period, i ne mozemo ga uzeti za te pare koje mozemo priustiti. Sad kakvi su gore kod njih ugovori, ja to ne znam, mozda se nesto moze izmajmunisati. U to ne ulazim, nisam upucen.
Nismo mi kupili viscu on je dosao kao slobodan platili smo ono obestecenje jer je potpisivao prvi profi ugovor. Platili smo Zvijezdi Bogdanovica 20 000 KM
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Veteran1965
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:35 pm

Interesantno da je i na Koševu u derbiju teren bio dosta sličan, dakle i više nego mekan, sa vrlo laganim odvaljivanjem velikih komada trave...a ne možemo reći da su se baš neke velike kišurine istresle, pa drenaža nije mogla da pokupi vodu i vlagu. Ne znam kako će još 3 tekme izdržati, i to do kraja novembra...biće blato do koljena. Sinoć mnogo odličnih ideja i proigravanja upropašteno zbog lošeg odskakanja lopte...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Republika
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:40 pm

storm_raider je napisao/la:Na proljece ce teren biti odlican, pa ce se tu tek moci pokazati ko kako igra... ja ne znam kako ce izgledati krajem Novembra, kada sad vec tereni ovako izgledaju.
Ne treba zaboraviti da prvi dio sezone prema kalendaru N/FS BiH završava 4. decembra, pa će biti interesantno vidjeti u kakvom stanju će biti tereni u narednom periodu.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/foto ... anju/69917

Elegant
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:45 pm

Iz sezone u sezonu se poziva na jacanje infrastruktrue i terena a sve gore i gore postaje.

Daj Boze da mi dozivimo istocnu tribinu u 2017. a kamoli neke daljne radove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:46 pm

De ohani više bogat

ChWilla
Kontakt:

čet okt 20, 2016 6:48 pm

ali ne može dan proći da ovo ne napiše, ne može :D
gradi željo boli te *****

Vrag

čet okt 20, 2016 6:49 pm

Pecu mozemo jedino dovesti da sve pare od Evrope proslijedimo Radniku i to pod uslov da Radnik ne izbori Evropu.
Obradovic cim se pravi Englez on je nas

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava