Znao sam da ce kazniti Petrovica, ali neka se oglasio. Ako budu ovako nastavili, neka se i iz kluba oglase, ili indirektno, preko nekih ljudi koji su povezani sa Zeljom, ali nisu u klubu. Fuj znaci, jadovi jadni.
Nemamo mi para zaobestecenje, nece ga Radnik dati nama za 50 milja maraka. To bi se moglo platiti, ostalo da se ne zavaravamo. Ne znam koliki je potencijal Lelica, ali mislim da ne bi bilo lose rjesenje. Uglavnom Slavko zna puno vise nego ja. Dovodjenje Obradovica bi bio pun pogodan, ali problem je sto ni on, ni Zeba nam ne mogu pomoci u kupu. To je velika steta.
Lazic zna nesto pokazati, ali nisam vala nesto pretjerano impresioniran, ali d abudemo realni, nikad nisam ni ocekivao da briljira, dosao je na mala vrata, vecina nas nije ni znala ko je. Od Krizmana ne treba puno ocekivati poslije priprema, neku eksplozicu; bit ce spremniji, ali da ce imati neku brzinu - nece. To su potvrdili i na HR forumima. Nikolic je prespor i on moze odraditi ono za sta je doveden - joker napadac za zadnjih 15 minuta i to je do sada dobro pokazivao.
Lijepa slika za vidjeti