To je bio fudbal, a ne k'o ove raspalotine danasboccaccio je napisao/la:Republika je napisao/la:Sve sam ga naučio u životujovanmaksimovic je napisao/la:boccacio, molim ze izdaj knjigu... sa svim tvojim analizama, komentarima... prvi cu je kupiti i uokviriti kao svjedok jednog vremena u zeljinoj istoriji...Od postavljanja na male, razumijevanja fudbala do pisanja ponosan sam, hvala mi
![]()
Da ti pravo kazem, i jesi. Ti ces uvijek biti moj Haris Skoro. I ja sam ponosan na to.
To će najvjerovatnije tako i biti. Gdje će se ici na to da Krizman igra u spicu ili iza napadača, a da Peco igra na poziciji lijevog krila. Križmanu više odgovara pozicija spica ili poluspica. On bi davno zauzeo mjesto umjesto Lendrića, ali nema ko igrati na poziciji lijevog krila. Ono što se može primjetiti kod Petrovića je što on na svakoj poziciji želi da ima dva igrača, i ne želi da pravi neke rokade, striktno se zna ko koga mjena i ko igra koju poziciju. U napadu su : Lendrić i Nikolic, na Polušpicu su Bekrić i Uglješa , na lijevom krilu Krizman i Lazić.... što naravno nije bio slučaj kod prijašnih treneraboja mora je napisao/la:Treba probati sa Križmanom u špicu a lijevo Lazić
Poslat im nekog igraca na posudbu ili mozda u dealu sa paramaPlava Porodica je napisao/la:Ne da njega Radnik ispod 150k eura , i to je minimalac.
Nisu ni oni budale
Nek ga Miske platiPlava Porodica je napisao/la:Ne da njega Radnik ispod 150k eura , i to je minimalac.
Nisu ni oni budale
Pola tih para imamo ako Bekrija od njegove plate,drugu polovinu smo oslobodili od Pozderove plate i eto ti Pece...Plava Porodica je napisao/la:Ne da njega Radnik ispod 150k eura , i to je minimalac.
Nisu ni oni budale
Ne vjerujem da mi imamo sad te novce da damo za jednog igraca. Da je ovakva situacija u januaru bila bez problema bi platili ovako tesko.Plava Porodica je napisao/la:Ne da njega Radnik ispod 150k eura , i to je minimalac.
Nisu ni oni budale