Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 20, 2016 11:22 am

Izlija je napisao/la:Neka Slavko brani Jadranka do mile volje jer on kao trener mora da gleda ekipu bez emocija ali ja ne mogu. Slavko je tu par mjeseci i nezna se do kada a ja od rođenja do smrti i to mi daje prava da zviždim smradu koji je plitak u glavi i kojeg su (ne)ljudi iskoristili da naprave pritisak na naš klub. Nebi bio prvi koji je sudski tražio svoja prava, neki su imali obraza i to uradili dostojanstveno pa su i dan danas toplo dočekani na stadionu a neki su sami sebi guzicom zatvorili vrata.
I ja sam zviždao ali je to kasnije više izazivalo smijeh kod raje. Pogotovo kad se počeo gubiti i dodavati loptu goraždacima čini mi se u dva navrata, ovo je ujedno i opomena svim ostalim igračima da nema qurčenja i da ne smiješ biti povodljiv i lakomislen. Tužio si, u redu, traži svoja prava ali presice i slične gluposti to je već pokušaj da se izdigne iznad kluba a to neće proći nikad i nikome.

Yebo kaznu neka im je Slavko rekao šta i kako, bilo je i vrijeme da se progovori o smiješnim penalima.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:29 am

onim slijepcima iz saveza treba donijeti pravilnik sta je penal a sta ne, i onda videomaterijal gdje se tacno vidi da sudije odma stavljaju zvizdaljku u usta i cekaju da se nesto desi u nasem 16ercu pa da dosude penal... jucer stevo pokazuje gdje ga je lopta udarila, a fino se vidio i otisak lopte, no sudija po naredjenu iz saveza mora da svira penal protiv zelje... da je sudija mislio da je penal, a potom promjenio odluku kad je vidio gdje je lopta udaril stevu, onda bi ostao makar dosljedan pravilima igre, ovako ispred ociju svih se pokazalo da savez radi protiv nas...
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:30 am

kad smo kod kontre, tiago bi i dalje valjao ovoj ekipi u nekim situacijama, i 10 prinova poslije...jest da je opet povrijeđen.
gradi željo boli te *****

Pinkii
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:39 am

Ja i dalje tvrdim da je gol Sarajevu dao Blagojevic,a ne Tiago.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:44 am

manje bitno, ja tvrdim da je na otvorenom prostoru pravio višak igrača kakav niko ko sad igra ne pravi, ni miroslav.

1921.ba
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:49 am

VIDEO/ FOTO: FK Željezničar – FK Goražde 5:1

http://1921.ba/video-foto-fk-zeljeznica ... de-51-2920

Pogledajte golove i prilike s utakmice protiv Goražda kao i izjave Bekrića, Fejzića i mladog Žerića...te poruku Šemse iz Donjeg Vakufa, vjernog navijača Plavih...
Zadnja izmjena: 1921.ba, dana/u čet okt 20, 2016 11:51 am, ukupno mijenjano 1 put.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Tryg
Kontakt:

čet okt 20, 2016 11:50 am

Trebao bi klub stati u sefovu odbranu sada i izdati neko saopstenje, i dati im do znanja da se ne mogu zajebavati.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Jaozinho22

čet okt 20, 2016 11:55 am

ChWilla je napisao/la:manje bitno, ja tvrdim da je na otvorenom prostoru pravio višak igrača kakav niko ko sad igra ne pravi, ni miroslav.
Igrač koji je uz Blagojevica jedini znao napraviti višak... Na stranu to sto je brazilska varalica.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Tryg
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:06 pm

AA izvjestaja, BEIN SPORTS je smijesan za nas :)

Znaci Stevanovic-Bekric show na ovoj tekmi.

Ovaj prvi 3. asistencije, a ovaj drugi, 2 asistencije i gol.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:10 pm

Miro se toliko trudi da postigne taj gol i udje mali Zera, na istoj poziciji i u prvom kontaktu sa loptom ga dade. Tako mi je drago zbog Denisa, a i eto cekam taj Mirin prvi gol ove sezone. 10 asistencija nestvarno zvuci, mogao je sinoc upisati sigurno jos 3.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Morzhy
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:14 pm

Ali nevjerovatno je kako nas sudije "meze" iz kola u kolo. Slavko će sigurno biti bar novčano kažnjen od strane saveza, zato što nema nikakvog uticaja, a komentariše suđenje. Ova sinoć krađa se desila pred očima legende kluba Ivice Osima...Ivica mora reagovati i reći da ovo ovako više ne može. Njega ne mogu kazniti, a legende poput njega svi slušaju i imaće efekta. Isto moraju uraditi i Hadžija, Mišo i sl.

Jaozinho22

čet okt 20, 2016 12:15 pm

storm_raider je napisao/la:Miro se toliko trudi da postigne taj gol i udje mali Zera, na istoj poziciji i u prvom kontaktu sa loptom ga dade. Tako mi je drago zbog Denisa, a i eto cekam taj Mirin prvi gol ove sezone. 10 asistencija nestvarno zvuci, mogao je sinoc upisati sigurno jos 3.
Storme Jel stigao više taj menadžer? Za dva mjeseca Miro već može pregovarati s drugim klubovima...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

godrina
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:15 pm

svi pridjose Zericu nakon gola, bravo momci
kako je Sanel izgledao na utakmici ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:16 pm

tragikomično. krenu nešto driblati odmah na početku, naravno glat mu uzeše loptu...

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:17 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Miro se toliko trudi da postigne taj gol i udje mali Zera, na istoj poziciji i u prvom kontaktu sa loptom ga dade. Tako mi je drago zbog Denisa, a i eto cekam taj Mirin prvi gol ove sezone. 10 asistencija nestvarno zvuci, mogao je sinoc upisati sigurno jos 3.
Storme Jel stigao više taj menadžer? Za dva mjeseca Miro već može pregovarati s drugim klubovima...
Posljednje sto znam je da ne bi trebalo biti problema. Ostalo ne znam.

EDIT: pokusava portal vidjeti sta moze uraditi da se odradti stream iz Gorazda.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:27 pm

može li portal odraditi teletinu i krompir iz goražda? :D

Pinkii
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:30 pm

Vidim Obradovic je voljan doci,ali ima ugovor. Mi smo poznati sto ne placamo za igraca nista tako da Obradovic otpada.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:33 pm

Pinkii je napisao/la:Vidim Obradovic je voljan doci,ali ima ugovor. Mi smo poznati sto ne placamo za igraca nista tako da Obradovic otpada.

Isto kao sto je i Slavko imao ugovor ;)

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:38 pm

Morzhy je napisao/la:Ali nevjerovatno je kako nas sudije "meze" iz kola u kolo. Slavko će sigurno biti bar novčano kažnjen od strane saveza, zato što nema nikakvog uticaja, a komentariše suđenje. Ova sinoć krađa se desila pred očima legende kluba Ivice Osima...Ivica mora reagovati i reći da ovo ovako više ne može. Njega ne mogu kazniti, a legende poput njega svi slušaju i imaće efekta. Isto moraju uraditi i Hadžija, Mišo i sl.
sve zive legende kluba treba ukljuciti u ovo... ne samo hadzija, miso, refik... ipak njihova rijec ima tezinu...
100/94/37/34 - i to je to!

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet okt 20, 2016 12:40 pm

Kod Slavka me oduševljava što je direktan u izjavama. Konačno nakon utakmkice ti je sve jasno što je zamislio, komentari o pojedinim igračima, komentari o suđenju, nešto kao Pušnik u Hajduku.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava