I ja sam zviždao ali je to kasnije više izazivalo smijeh kod raje. Pogotovo kad se počeo gubiti i dodavati loptu goraždacima čini mi se u dva navrata, ovo je ujedno i opomena svim ostalim igračima da nema qurčenja i da ne smiješ biti povodljiv i lakomislen. Tužio si, u redu, traži svoja prava ali presice i slične gluposti to je već pokušaj da se izdigne iznad kluba a to neće proći nikad i nikome.Izlija je napisao/la:Neka Slavko brani Jadranka do mile volje jer on kao trener mora da gleda ekipu bez emocija ali ja ne mogu. Slavko je tu par mjeseci i nezna se do kada a ja od rođenja do smrti i to mi daje prava da zviždim smradu koji je plitak u glavi i kojeg su (ne)ljudi iskoristili da naprave pritisak na naš klub. Nebi bio prvi koji je sudski tražio svoja prava, neki su imali obraza i to uradili dostojanstveno pa su i dan danas toplo dočekani na stadionu a neki su sami sebi guzicom zatvorili vrata.
Yebo kaznu neka im je Slavko rekao šta i kako, bilo je i vrijeme da se progovori o smiješnim penalima.