Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plavi orkestar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet okt 20, 2016 12:56 am

storm_raider je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Sport1 svaka cast.Sve je odlicno bilo.Komentatora je bilo i više nego što treba,vjerovatno sa Zapada.Nama koji nismo bili u mogucnosti biti na Grbavici veceras ovo baš puno znaci,razgali ti i dušu i srce.Tebi Storme hvala što si poguro da se ovo na ovaj nacin završi.
Na tebe i slicne tebi sam mislio, vjeruj mi. Samo je Zeljo bitan.
Puno hvala i tebi momcima sa portala.Puno znaci ovo,puno.I ovakve se stvari ne zaboravljaju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Manager2016

čet okt 20, 2016 1:05 am

Meni je jako cudno kako Mujagic ne moze igrati protiv Gorazda. Stevo treba da igra jace utakmice, a Mujaga da zabija u manjim i dize sampouzdanje. Zar, Slavko ne rece da ce forsirati mladje igrace?

GoodisonPark
Kontakt:

čet okt 20, 2016 1:07 am

Gdje je ta Slavkina izjava posle tekme?
SWRA_1921 je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je igrao mrtvi konj Bogicevic prije Osmankovica protiv nekog Gorazda.
Zar nije bilo očigledno da ga je Slavko namjerno zavalio kao što sam i pretpostavio nedavno kad sam pisao da je Ćelo namignuo upravi a ovaj opet povjerovao da mu je zafalio stoper :ganja:

Fol mu daje pola sata a onda 15 minuta minuta do kraja završi sa izmjenama, nema nazad jbg :)

Samo je još Mujagić falio večeras ali ne zaboravimo da i Stevi trebaju minute, i on na kapaljku dobija šanse a sigurno da nam je on potrebniji u seriji teških tekmi koje dolaze. treba nam igrač koji će zabijati, nije važno ko. Za Mujagu bi moglo biti šanse u revanšu.

Edit: Najefikasnija smo ekipa u kupu :karanje:
Zadnja izmjena: GoodisonPark, dana/u čet okt 20, 2016 1:15 am, ukupno mijenjano 1 put.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 1:09 am

Igrac i Mujagic i Osmankovic u revansu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

čet okt 20, 2016 1:11 am

Slavko je taj koji najbolje zna. Kad je Pecu koji je došao u Radnik i kroz par dana ga ubacio u kvalifikacijama za europsku ligu, znat će i sa ovim šta i kad

mali plavisa
Kontakt:

čet okt 20, 2016 1:23 am

Da Slavko najbolje zna i stoji iza ove ekipe,koliko vidim u izjavama jasno i glasno iznosi sve oko igraca,ne cuh ni jednu ruznu rijec za istog al hajd valjda vi pojedini u tim teorijama zavjere mnogo bolje vidite i cujete od mene!Uglavnom sretno nam,ja vjerujem ovom covjeku i to mnogo za razliku od njegovog predhodnika!

Manager2016

čet okt 20, 2016 1:24 am

Ako ih nece staviti protiv Gorazda, onda jos sigurnije nece dobijati nikako priliku. Jer ce nam svaka utakmica biti na noz i kao da igramo finale lige prvaka. Tu bas ne vidim da ce dobiti priliku.

Brkoo
Kontakt:

čet okt 20, 2016 1:58 am

Mi previse mahalski gledamo na davanje sanse nekome. Taj neko se mora izboriti za svoje mjesto, ne moze mu se poklanjati mjesto u ekipi i da igra samo zato sto je nase dijete. Slavko je poznat kao trener koji voli mlade igrace i ako neko od nase djece zasluzi da igra onda ce i igrati..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Roberto Baggio
Kontakt:

čet okt 20, 2016 2:14 am

Imali smo sreće prilikom žrijeba. Očekivano, sve je riješeno u prvoj utakmici, tako da u revanšu mogu dobiti šansu i još neki igrači. Mada je i večeras, u odnosu na početnu postavu na derbiju, startalo 7 novih igrača (od njih sedam, dvojica su na derbiju ušla s klupe), a poslije su dobili šansu još dvojica novih.

Ovo su utakmice za najveće fanatike. Derbi je za sviju, i za one koji ne prate plaho fudbal uopće, ali ovo smrzavanje radnim danom protiv drugoligaša, to je samo za posebnu raju, tu niko ne dolazi slučajno. :D Naravno, nije čudo što je i Ivica došao ovo da gleda. ;)
FK Željezničar 1921

Plava Porodica
Kontakt:

čet okt 20, 2016 2:48 am

Za revans:
----------------Fejzic----------------
Stana-Cvikeras-Kemo-Besirevic
----------Markovic-Secerovic-----------
Zeric----------Tuce-----------Lazic
-------Beganovic/Mujagic-------
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

amelaga
Kontakt:

čet okt 20, 2016 3:59 am

Republika je napisao/la:
storm_raider je napisao/la: Inace, pogledao sam snima sa sport1.ba. Svaka cast ekipa na ovome. Grafika, kvalitet, sve, besprijekorno!!!
Evo tek ušao u kuću. Nadam se da je sve ok bilo nije se moglo raditi sa ponovljenim snimkom jer smo imali problema sa kompjuterom i zimom jer smo sve radili na otvorenom. Zahvalio bih se ljudima iz kluba koji su pomogli da se realizuje cijela priča, pojedincima sa foruma koji su pomogli da se ljudi u klubu odluče na ovaj korak, mi smo nadam se opravdali povjerenje.

Ponavljam nadam se da je bilo ok i da će ovakvih utakmica biti još u budućnosti. Nama je bio izazov da pokažemo da se može uraditi više nego kvalitetno jedna fudbalska utakmica ali i da pokažemo da ne može baš svako raditi stream kako misli da je to samo dodji i ubodi kameru u laptop.
Svaka cast za prenos. Bas profesionalno. Na moja TV u po slobodnog udarca ide reklama LOL.
E, jos kad bi kakav komentator se nasao :)

P.S. Jbt. kakvi levati rade po drzavnoj televiziji, samo kad vidis one zastarjele grafike, onaj studio kod sportskog pregleda sav umuzgan, vide se otisci prstiju na onom pleksiglasu. Da se sjete makar malo to otrati kakvom krpom.... I to kraj ovako talentovanih momaka.

Tryg
Kontakt:

čet okt 20, 2016 7:59 am

Ma ne treba komentator ovako je bilo ekstra, od slike tona ma sve je bilo bezprijekorno.

Sve pohvale.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

mula
Kontakt:

čet okt 20, 2016 8:22 am

Nažalost nisam bio u mogućnosti da pogledam utakmicu :cry: . Najbitnije je da nastavimo seriju bez poraza.
Preslušao sam izjavu Petrovića poslije utakmice i naravno potpuno se slažem s njim u vezi slučaja "Bogičević". Apsolutno razumijem momke koji su mu zvizdali i pokazali negodovanje prema njemu, ali smatram da za dobrobit kluba, trebamo poslušati i ispoštovati zahtjev našeg trenera da to ne radimo. Ako su mu mogli ljudi u klubu oprostiti i ako smatraju da nam može pomoći, ako je sve ovo završeno, nema potrebe da ovo radimo. Za sviju nas je najbitnije da Željo ostvari ove sezone izlazak u Evropu, jer bojim se ako to ne uradimo snosit ćemo katastrofalne posljedice. Zbog toga je neophodno da smo svi ko jedno i da podržavamo naše igrače,trenera i upravu maksimalno. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

godrina
Kontakt:

čet okt 20, 2016 8:27 am

ma on nam ne moze pomoc, star, spor, trom nikakav..na njegovom mjestu imamo 2 igraca na klupii ko ga jebe
hoce li se igrat protiv olimpika ??
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

mula
Kontakt:

čet okt 20, 2016 8:35 am

godrina je napisao/la:ma on nam ne moze pomoc, star, spor, trom nikakav..na njegovom mjestu imamo 2 igraca na klupii ko ga jebe
hoce li se igrat protiv olimpika ??
Eto ti nek znaš bolje od čitavog stručnog tima. Ako su ljudi rekli da može i prešli preko svega kako bi ga ponovo vratili, ti sad tvrdiš suprotno.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Leon_Professional
Kontakt:

čet okt 20, 2016 8:42 am

Mico 10 asis. Hvala,dovidjenja I prijatno.
Msm da ne treba raspravljat ko je najbolji igrac lige. Jos gol da zabije I to je to.
Nadam se da ce Olimpic s juniorima igrati pa makar ih dobili I 2-0, samo da ne bude sluzbeni rez.
Na ovoj slici opet on na kraju,ne vidi se, pa stvarno isto neko sjeroce, krije se.
@1921, daj snimite kakav interviju s njim,mozda ako produzi pa onda jedno sat I po intervijua :D salim se, bar jedno 15 min.

Drago mi je da mu se skandira I odaje postovanje.

godrina
Kontakt:

čet okt 20, 2016 8:42 am

samo ti eto misli da su ga vratili zbog njegovih igrackih "sposobosti"
djeca nam se smiju, karakter 0 al dobro... eto neka ga, daBogda nam ne trebala pomoc njega kao velikog strucnjaka
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

čet okt 20, 2016 9:15 am

biće ti uskoro jasno da jesu. tj. slavko je.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

čet okt 20, 2016 9:26 am

Protiv Olimpica nece biti problema, oni dolaze vjerovatno sa juniorima. Ne bih volio da bude sluzbeni rezultat nikako.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Dzezvar
Kontakt:

čet okt 20, 2016 9:27 am

Kao sto rekoh i juce da trebamo sacekati vezano za odnos Strucni stab-Bekric.Sinoc se moglo vidjeti da je sva prica o nekom nesporazumu totalna izmisljotina.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava