Jeftina kopijo..Minjore je napisao/la:Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe gola nece primiti sarajevski Plavi ! JB
Sile koje nasrcu na Jadranka ce se umoriti. Mi, njegovi jataci, necemo.
Jeftina kopijo..Minjore je napisao/la:Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe gola nece primiti sarajevski Plavi ! JB
Ajzea je napisao/la:Jeftina kopijo..Minjore je napisao/la:Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe gola nece primiti sarajevski Plavi ! JB
Sile koje nasrcu na Jadranka ce se umoriti. Mi, njegovi jataci, necemo.
A što ga počastiše lijepim riječimaLARS1921 je napisao/la:[video]http://cache-1.sendvid.com/2sta4aft.mp4[/video]
Kad će izvještaj, nemoj čekati kaficu1921.ba je napisao/la:stavljeni su parovi 1/4 finala S1 lige... uskoro ce i parovi
Grbavica je napisao/la:Kad će izvještaj, nemoj čekati kaficu1921.ba je napisao/la:stavljeni su parovi 1/4 finala S1 lige... uskoro ce i parovi
@LARS1921 hoće li makar od tebe neki sažetak biti večeras makar golove da opet vidim?
I mene je Lazic dojmio. Startan je, brz, dobar tehnicar, ima ostar sut. Tako mi je drago sto je Ivica bio, pogotovo jer je ova manja utakmica. Svabo legendo!!! Naravno, prvo sto sam pomislio je, kako ce mu se odraziti vecerasnji smog na zdravlje. Kao da mi je prvi rod brinem se...19adi21 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je samo mene Lazić dojmio veceras, sasvim je dobro igrao, zabio go, sutao par puta, imao par finih izbacivanja.
Ja sam siguran da je veceras bilo preko 2 milje i ako su neki duplo manje najavljivali (poredjenja radi, oni anamo kazu da ih je bilo 300-500), a atmosfera ljepota, nez sta drugo da kazem osim ljepota i zajebancija. Ivica izazvao veliku paznju svih prisutnih, i neka je, nema mi nsita draze nego kad mu onako svi aplaudiraju, covjeku treba dic spomeni pred Grbavicom.