Slavko Petrović: Sudije jedva čekaju da sviraju penal protiv Željezničara
http://sport1.ba/kup-bih/slavko-petrovi ... cara/69881
Stana u boksericama izaso hahahahapinki je napisao/la:Sta je sa Staninim sorcem?
Ko da je Rudi Voller
hvala sport1 na prenosu! kad bi bilo moguce da se sa vama napravi saradnja za prenos svih domacih utakmica, bilo je zaista perfektno!!!Anarky je napisao/la:.
Fakat isto u kupacim hahahaGrbavica je napisao/la:Stana u boksericama izaso hahahahapinki je napisao/la:Sta je sa Staninim sorcem?
Ko da je Rudi Voller
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam ništa fakat...jovanmaksimovic je napisao/la:hvala sport1 na prenosu! kad bi bilo moguce da se sa vama napravi saradnja za prenos svih domacih utakmica, bilo je zaista perfektno!!!Anarky je napisao/la:.
hocete li prenositi iz gorazda?
To sto nam je majke svima psovao na otoci dok je igrao i olimpicu i to mu halalimopile87 je napisao/la:Ja sam svjestan da je Bogi ispao debil, da je sa zenickim smradom drzao presice, i to u pitarliku. Ali isto tako sam misljenja da ne treba zvizdati ni jednom igracu koji nosi nas dres. Prije nego bilo ko sta napise na ovu temu, ja cu ga zamoliti da razmisli jer Bogi hrani porodicu od ovoga i nosi Zeljin dres. Meni su to dva razloga dovoljna za to da mu ne zvizdim. Nikad ga necu gledati istim ocima kao prije ali necu ni zvizditi nekome u ZELJINOM dresu.
Ma proći će i ti zvižduci u narednim utakmicama, neće mu se sigurno zviždati non stop kao danas, ali ja raju apsolutno razumijem, pogotovo kada je Željo u pitanju. Ne mogu svi baš lako preći preko toga i zadržati to u sebi.pile87 je napisao/la:Ja sam svjestan da je Bogi ispao debil, da je sa zenickim smradom drzao presice, i to u pitarliku. Ali isto tako sam misljenja da ne treba zvizdati ni jednom igracu koji nosi nas dres. Prije nego bilo ko sta napise na ovu temu, ja cu ga zamoliti da razmisli jer Bogi hrani porodicu od ovoga i nosi Zeljin dres. Meni su to dva razloga dovoljna za to da mu ne zvizdim. Nikad ga necu gledati istim ocima kao prije ali necu ni zvizditi nekome u ZELJINOM dresu.
Samo trčanje.Pinkii je napisao/la:Je li iko vidio da li su oni poslije tekme trenirali ili su samo trcali okolo?
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
@pileHurmasica je napisao/la:Ma proći će i ti zvižduci u narednim utakmicama, neće mu se sigurno zviždati non stop kao danas, ali ja raju apsolutno razumijem, pogotovo kada je Željo u pitanju. Ne mogu svi baš lako preći preko toga i zadržati to u sebi.pile87 je napisao/la:Ja sam svjestan da je Bogi ispao debil, da je sa zenickim smradom drzao presice, i to u pitarliku. Ali isto tako sam misljenja da ne treba zvizdati ni jednom igracu koji nosi nas dres. Prije nego bilo ko sta napise na ovu temu, ja cu ga zamoliti da razmisli jer Bogi hrani porodicu od ovoga i nosi Zeljin dres. Meni su to dva razloga dovoljna za to da mu ne zvizdim. Nikad ga necu gledati istim ocima kao prije ali necu ni zvizditi nekome u ZELJINOM dresu.