Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2016 6:12 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:@vrbanjuša, svaka čast na razmišljanju. Nije sve crno-bijelo. Ima pomalo i sive. Trofeji su bitni, ali je mnogo bitniji KLUB. U Bosni više od 800 godina postoji izreka: "Za Kulina Bana i dobrijeh dana!" Nakon Kulina bana, dolaze na naplatu dugovanja, a dug je loš drug. Od kada postoji Bosna glorifikujemo stvari. Isto se može primjeniti i na Želju. Osvajamo trofeje, svi sretni, a nakon toga potop. Dug se mora vratiti (ili kako ti kažeš, govna očistiti).

Da se nije povukla crta i da se nije reklo, ovako više ne ide, sada bi bili u situaciji Čelika, Slobode, Olimpica, Borca, Veleža i inih klubova širom naše lijepe domovine. @vrbanjuša, još jednom svaka čast.

Od ove Uprave ne počinje Željo, ali je očigledno da od ove Uprave (još dok je Greda bio u njoj) su se jasno utvrdile činjenice i uspostavili prioriteti djelovanja - smjernice i mjere koje se moraju poduzeti da bi se izašlo na pravi put. Svako skretanje sa tog puta ili vraćanje na stari način poslovanja je put-stranputica i ništa više.

Pročitah, da neki neće da idu na tekme, jer to više nije Željo kakvog oni zamišljaju. Smiješno, da ne kažem žalosno. Želju, volim i ne može me ništa spriječiti u namjeri da ga pratim, pa bilo to barem preko radio ili TV prijemnika, ako me bolest sprijčava da budem direktni sudionik na stadionu.

Vjerujem u zacrtane ciljeve i puteve ove Uprave, Vjerujem treneru i igračima. Vjerujem da možemo mnogo više nego što to trenutna situacija i negativno "nabijeni ambijent i atmosfera" pokazuju :zeljeznicar1: .
Sve je to u redu ali mi nismo vratili dug i potrosili smo novac koji bi trebao biti dovoljan za titulu, ako ne u prosloj zbog loseg proljeca, onda sigurno u ovoj sezoni.. Mi dug vracamo prema davno dogovorenom reprogramu.. Klub je stabilan i trenutno stizemo izmiriti sve obaveze ali to uspijevamo zahvaljujuci proslogodisnjoj evropi, prodaji Dzeke, parama od Sehe, Amira, Baje.. Da nije bilo tih para sto uprava nas ne bi stabilizovalo.. Ono sto mene brine je sta kad tih pet miliona bude potroseno? Evropu u prosloj sezoni nismo izborili, nismo nikoga prodali a nikog necemo ni prodati u skorije vrijeme bar za neki konkretniji novac.. Trenutno svaki mjesec trosimo puno vise nego sto zaradimo a ja ne vidim neke opcije za veci priliv novca.. Niko sretniji nije bio od mene kada smo poceli stabilizovati klub u sezoni sa Odovicem.. Nije bilo love, gurnula se djeca i uz par iskusnijih uspjeli ostvariti cilj, pa skoro i titulu uzeti.. To je po meni bio ispravan put prema stabilizaciji.. Trosilo se minimalno i izvlacio se maksimum iz onog sto smo imali.
Kažeš 5 miliona? Greda je u septembru 2015. godine rekao da je ostavio naračunima oko 3 miliona KEŠA i očekivao se priliv od oš neka 2 miliona. Postavi sebi pitanje, zašto smo se samo 3-4 mjeseci prije toga zadužili (preko 1/2 miliona KM)!? Neko očito ne govori istinu.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Dzezvar
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:16 pm

Poznat je sastav domaćeg tima. Za Željezničar danas nastupaju:

Fejzić, S. Stevanović, Boccaccini, Jahić, Bekrić, Blagojević, Stanić, Šećerović, Nikolić, M. Stevanović, Lazić
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

sajo10
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:31 pm

A tima u pm. Eh bas imamo vanserijski talenata. Jedan mladi igrac dostupan za mec protiv nizeligasa, i taj jedini na klupi. Mnogo smo jaki. Zamolio bi da se vise ne pocinju prodavati neke price o mladim igracima i slicno. :) Te floskule vise ne piju vode.

I jos nesto, Beganovic, Memija... nisu "mladi" igraci. Bjezi...

Leon_Professional
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:32 pm

Plava Porodica je napisao/la:
shzna je napisao/la:Hocemo li baciti sprdanciju na tribini veceras? :baklja:
Imam i ja pozitivan filing veceras :karanje: :baklja:
Ma mora biti, ja sam se zaputio prema Grbavici, slabo se obuko, mada nije hladno, idealni uslovi za jedno 3 komada.

Sastav mi se ne svidja upotpunosti, ali hajde da vidimo Tuceta I comp.

Tryg
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:35 pm

Ovaj ne misli nista kombinovat izgleda, vako je i protiv Splita isto.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Elegant
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:37 pm

Ide Slavko na sigurno, da se ne hvata za glavu kasnije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sajo10
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:39 pm

Bitno da je vrli stoper Jadranko tu. :) Ovo je definitivno dokaz da mi trenutni u omladinskim ekipama nemamo nijednog igraca koji moze biti clan A-tima. Eto Zeric je kofol tu. Toliko o stanju. Da me neki ne shvate pogresno, nisam ja ocekivao 5 17-godisnjaka u prvoj postavi, ali brate koliko se prodaje prica o tim mladim igracima, pa reprezentativci, ovo ono... i onda se lijepo iznenadis i vidis ovaj tim. :)

Elegant:
Ma znam. Ali mora se jednostavno poceti ba pruzati prilika barem JEDNOM igracu. Igramo protiv nizeligasa (kod kuce).

godrina
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:42 pm

volim ja mog Zelju bgm, ko zaljubljen sam sve je to ok, al tacno znamo ispast smijesni malo je rec
sezonu se kunemo u nasu djecu- "to je nasa buducnost " pa sledece sezonu nedas priliku nijednom iz omladinskog, aferim nam
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

phily
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:46 pm

pa mogao je Kemo makar dobiti sansu protiv Gorazda :palacdole:
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:46 pm

Ma boli Slavku qrac, ide na sigurno. Na kraju će jedini on odgovarati za rezultate. Neka rjese ovo do poluvremena i neka se uvedu mladji. U revanšu izvesti mladje i dosta. Pa necemo se dovoditi u situaciju da se fatamo za glavu. Ne kazem da nije trebao bar Žeru gurnuti ali njegov izbor i treba poštovati.

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Jaozinho22

sri okt 19, 2016 6:49 pm

Posjeta realna 800 ljudi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:57 pm

Odlicna kvaliteta streama, kada Telemah uskoci sa dobrim internetom - samo da se ova praksa nastavi.

Saradnja Sport1 sa klubom. :palacgore:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

sajo10
Kontakt:

sri okt 19, 2016 7:02 pm

SirAlexFerguson je napisao/la:Ma boli Slavku qrac, ide na sigurno. Na kraju će jedini on odgovarati za rezultate. Neka rjese ovo do poluvremena i neka se uvedu mladji. U revanšu izvesti mladje i dosta. Pa necemo se dovoditi u situaciju da se fatamo za glavu. Ne kazem da nije trebao bar Žeru gurnuti ali njegov izbor i treba poštovati.
Kojeg mladog? Jadranka? Sandia? :D Haha dobro haj ima tu Zeric barem, a i Memija se izgleda jos racuna kao "mlad" :D Zivila nasa djecaaa haha!

Tryg
Kontakt:

sri okt 19, 2016 7:03 pm

Joj linka oca mi, **** te bein sports.

sajo10
Kontakt:

sri okt 19, 2016 7:04 pm

Jos samo da pohvalim sport1 za stream! Svaka cast! Predobra slika! :) :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Model1964

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2016 7:10 pm

Neymar 11 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:
Neymar 11 je napisao/la: slavko trazi ljevoo krilo i ljevog bekaa,, to sam ja cuoo, nije zadovoljan stoperima trazi se stoper . e sad sta je od ovog istina nez
Je li stvarno postoji mogucnost da Obradovic dodje? Po meni je on vrh igraci. I Peco bi dobro dosao.

OBRADOVIC
PECO-ZEBA-STEVANOVIC
slika slika slika slika

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Realne su sanse da obojica dodju kod nas, slavko insistitra na njima dvojici, trazi ljevog beka , Mario stanic kako sam cuo ima par igraca nudi slavki za zimu on je i krizmana preporucio , ljev bek i stoper su prioritet.. Peco moze igrat i ljevo moze desno ...
Kako smo krenuli sada je on na redu da mu se jebe užai šira famElija :lol:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Tryg
Kontakt:

sri okt 19, 2016 7:11 pm

Od kada se nije igralo na ovom terenu ? Nisu ni juniori igrali ovdje, pa sta mu je onda, pa gledaj oranice ne mogu da vjerujem. A i ne koristi se .

phily
Kontakt:

sri okt 19, 2016 7:12 pm

stream, isto ko kad je tekma na mojatv
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

Tryg
Kontakt:

sri okt 19, 2016 7:13 pm

NIKOLICCCCC

phily
Kontakt:

sri okt 19, 2016 7:14 pm

stevoooooooo masino

boccaccio

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 14 gostiju.

Prijava