Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2016 4:34 pm

Eh to je top. Danke schon

Najbolji lijek za sve ove pljuvače je da napokon krenemo dobro igrati. Mi svi to čekamo, a mislim da nam malo fali, tj. 2,3 uvezane pobjede protiv malo jacih protivnika, kao ove tekme sto nam slijede. Nadam se da će Slavko pripremiti ekipu kako treba za narednih 4,5 utakmica koje su nam super bitne. Zatim krecemo sa laganim rasporedom gdje bi trebali doci do 90% mogucih bodova i onda u ligi za prvaka pokazati pravu snagu. FORZA LJOZE

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri okt 19, 2016 4:51 pm

izgleda da cemo dobiti nenadano 3 boda za zelenim stolom... olimpikovci strajkuju i ne zele igrati protiv zelje, dok ne dobiju pare... a nama bi pauza dobro dosla da se pripremimo za siroki i slobodu...
100/94/37/34 - i to je to!

Kospicar
Kontakt:

sri okt 19, 2016 4:58 pm

Veceras Zera u prvih 11
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

LARSSON
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:00 pm

slika

Plava Porodica
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:03 pm

Kako vas srce ne vuce kao prije da se obaziremo samo na desavanja na terenu.
Zasto nas sad svaka sitnica zanima, a prije nikada nas nije zanimalo?
Zasto se ovoj Upravi svaki korak mjeri da li je ispravan ili ne?
Molim Vas kao mladje, starije navijace, kao ljude,kao porodicu da nam ono najvaznije bude na terenu.Da svi disemo za naseg Zelju.
Vidite, ja evo ludim odkako sam vidio da ce nam Olimpik mozda "predati" mec.
Iz razloga sto necu moci gledati Zelju, sto cu tu subotu kuci ostati i necu imati prilike vidjeti meni najdraze face na svijetu i 11.plavih ratnika koji se bore za grb koji ponosno 95.godina stoji na dresu.
Da ima neko pravilo da se svaki dan igra utakmica, moj bi zivot bio savrsen.
Zato vas jos jednom molim, dodjite veceras, pratite nase vojnike, i ako Bog da da pobjedimo sa 3-4 razlike.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Pinkii
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri okt 19, 2016 5:08 pm

Kospicar je napisao/la:Veceras Zera u prvih 11
Samo da se ne povrijedi na zagrijavanju

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

avlami97
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:13 pm

@vrbanjuša, svaka čast na razmišljanju. Nije sve crno-bijelo. Ima pomalo i sive. Trofeji su bitni, ali je mnogo bitniji KLUB. U Bosni više od 800 godina postoji izreka: "Za Kulina Bana i dobrijeh dana!" Nakon Kulina bana, dolaze na naplatu dugovanja, a dug je loš drug. Od kada postoji Bosna glorifikujemo stvari. Isto se može primjeniti i na Želju. Osvajamo trofeje, svi sretni, a nakon toga potop. Dug se mora vratiti (ili kako ti kažeš, govna očistiti).

Da se nije povukla crta i da se nije reklo, ovako više ne ide, sada bi bili u situaciji Čelika, Slobode, Olimpica, Borca, Veleža i inih klubova širom naše lijepe domovine. @vrbanjuša, još jednom svaka čast.

Od ove Uprave ne počinje Željo, ali je očigledno da od ove Uprave (još dok je Greda bio u njoj) su se jasno utvrdile činjenice i uspostavili prioriteti djelovanja - smjernice i mjere koje se moraju poduzeti da bi se izašlo na pravi put. Svako skretanje sa tog puta ili vraćanje na stari način poslovanja je put-stranputica i ništa više.

Pročitah, da neki neće da idu na tekme, jer to više nije Željo kakvog oni zamišljaju. Smiješno, da ne kažem žalosno. Želju, volim i ne može me ništa spriječiti u namjeri da ga pratim, pa bilo to barem preko radio ili TV prijemnika, ako me bolest sprijčava da budem direktni sudionik na stadionu.

Vjerujem u zacrtane ciljeve i puteve ove Uprave, Vjerujem treneru i igračima. Vjerujem da možemo mnogo više nego što to trenutna situacija i negativno "nabijeni ambijent i atmosfera" pokazuju :zeljeznicar1: .
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Tavas1921
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:13 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:izgleda da cemo dobiti nenadano 3 boda za zelenim stolom... olimpikovci strajkuju i ne zele igrati protiv zelje, dok ne dobiju pare... a nama bi pauza dobro dosla da se pripremimo za siroki i slobodu...
Ma ne mora ni pauza striktno znacit bolju pripremu za sljedecu utakmicu. To smo sad vidjeli za derbi.

Tryg
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:15 pm

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 4624_o.jpg

Gledaj ovih pulena, nastavi niz od 19. trofeja!
Zadnja izmjena: Tryg, dana/u sri okt 19, 2016 5:17 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:19 pm

violinio mufti perez.
gradi željo boli te *****

gavran
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:28 pm

Odoh ja lagano u Dolinu.Ko nece ne mora,nek ceka derbi.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Pinkii
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:32 pm

Haj ti,sad cemo i mi ako Bog da

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Plava Porodica
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:34 pm

ChWilla je napisao/la:violinio mufti perez.
:lol: :lol:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Alipasino
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:35 pm

Da nije Cipe pogrjesio mi bi igrali finale sa Realom.

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:38 pm

Plava Porodica je napisao/la:Kako vas srce ne vuce kao prije da se obaziremo samo na desavanja na terenu.
Zasto nas sad svaka sitnica zanima, a prije nikada nas nije zanimalo?
Zasto se ovoj Upravi svaki korak mjeri da li je ispravan ili ne?
Molim Vas kao mladje, starije navijace, kao ljude,kao porodicu da nam ono najvaznije bude na terenu.Da svi disemo za naseg Zelju.
Vidite, ja evo ludim odkako sam vidio da ce nam Olimpik mozda "predati" mec.
Iz razloga sto necu moci gledati Zelju, sto cu tu subotu kuci ostati i necu imati prilike vidjeti meni najdraze face na svijetu i 11.plavih ratnika koji se bore za grb koji ponosno 95.godina stoji na dresu.
Da ima neko pravilo da se svaki dan igra utakmica, moj bi zivot bio savrsen.
Zato vas jos jednom molim, dodjite veceras, pratite nase vojnike, i ako Bog da da pobjedimo sa 3-4 razlike.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Zato sto se danas svako pametan pravi, neki su insajderi, neki znaju ljude u klubu, neki menagere od igraca, neki namjerno unose negativu, svi su vrhunski strucnjaci i takticari, svi znaju sve.. Cast izuzetcima, hvala Bogu jos ima na forumu fine raje i dobrih prica zato jos uvijek pratim, ali puno , puno se prica negativno i o stvarima u koje se mnogi ne razumiju, o terenu najmanje , mnogi cekaju sitnicu da pocnu pricu i popljuju mnogo stvari i ljudi u Zelji.
Pljujte drkadjije po fejsu i po forumu, samo to i znate.
I zato ne brini , i zato ne brini , kad nikog nema znaj da tu sam ja , da ti pjevam i za te da se lemam, ako treba idemo do dna !!
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Jaozinho22

sri okt 19, 2016 5:46 pm

SVI U DOLINU! Poyy iy a sektora.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

shzna
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:50 pm

Hocemo li baciti sprdanciju na tribini veceras? :baklja:
1987

Plava Porodica
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:54 pm

shzna je napisao/la:Hocemo li baciti sprdanciju na tribini veceras? :baklja:
Imam i ja pozitivan filing veceras :karanje: :baklja:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

sri okt 19, 2016 5:59 pm

avlami97 je napisao/la:@vrbanjuša, svaka čast na razmišljanju. Nije sve crno-bijelo. Ima pomalo i sive. Trofeji su bitni, ali je mnogo bitniji KLUB. U Bosni više od 800 godina postoji izreka: "Za Kulina Bana i dobrijeh dana!" Nakon Kulina bana, dolaze na naplatu dugovanja, a dug je loš drug. Od kada postoji Bosna glorifikujemo stvari. Isto se može primjeniti i na Želju. Osvajamo trofeje, svi sretni, a nakon toga potop. Dug se mora vratiti (ili kako ti kažeš, govna očistiti).

Da se nije povukla crta i da se nije reklo, ovako više ne ide, sada bi bili u situaciji Čelika, Slobode, Olimpica, Borca, Veleža i inih klubova širom naše lijepe domovine. @vrbanjuša, još jednom svaka čast.

Od ove Uprave ne počinje Željo, ali je očigledno da od ove Uprave (još dok je Greda bio u njoj) su se jasno utvrdile činjenice i uspostavili prioriteti djelovanja - smjernice i mjere koje se moraju poduzeti da bi se izašlo na pravi put. Svako skretanje sa tog puta ili vraćanje na stari način poslovanja je put-stranputica i ništa više.

Pročitah, da neki neće da idu na tekme, jer to više nije Željo kakvog oni zamišljaju. Smiješno, da ne kažem žalosno. Želju, volim i ne može me ništa spriječiti u namjeri da ga pratim, pa bilo to barem preko radio ili TV prijemnika, ako me bolest sprijčava da budem direktni sudionik na stadionu.

Vjerujem u zacrtane ciljeve i puteve ove Uprave, Vjerujem treneru i igračima. Vjerujem da možemo mnogo više nego što to trenutna situacija i negativno "nabijeni ambijent i atmosfera" pokazuju :zeljeznicar1: .
Sve je to u redu ali mi nismo vratili dug i potrosili smo novac koji bi trebao biti dovoljan za titulu, ako ne u prosloj zbog loseg proljeca, onda sigurno u ovoj sezoni.. Mi dug vracamo prema davno dogovorenom reprogramu.. Klub je stabilan i trenutno stizemo izmiriti sve obaveze ali to uspijevamo zahvaljujuci proslogodisnjoj evropi, prodaji Dzeke, parama od Sehe, Amira, Baje.. Da nije bilo tih para sto uprava nas ne bi stabilizovalo.. Ono sto mene brine je sta kad tih pet miliona bude potroseno? Evropu u prosloj sezoni nismo izborili, nismo nikoga prodali a nikog necemo ni prodati u skorije vrijeme bar za neki konkretniji novac.. Trenutno svaki mjesec trosimo puno vise nego sto zaradimo a ja ne vidim neke opcije za veci priliv novca.. Niko sretniji nije bio od mene kada smo poceli stabilizovati klub u sezoni sa Odovicem.. Nije bilo love, gurnula se djeca i uz par iskusnijih uspjeli ostvariti cilj, pa skoro i titulu uzeti.. To je po meni bio ispravan put prema stabilizaciji.. Trosilo se minimalno i izvlacio se maksimum iz onog sto smo imali.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri okt 19, 2016 6:09 pm

jel vi imate vec prenos ili ne?
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava