jesteAsharaK je napisao/la:Pa zar nije Besirevic igrao u Citluku?
jesteAsharaK je napisao/la:Pa zar nije Besirevic igrao u Citluku?
Polako, to dolazi poslije Dadejovanmaksimovic je napisao/la:ne zaboravi, moramo malo i o legendama da popricamo
Koju poziciju igra? Napadač?storm_raider je napisao/la:Kakva je frka nastala zbog ove Bekriceve objave samo...
Status kao status. Mozda nije covjek nista mislio, procitao na internetu, svidjelo mu se i kopirao. Ispade Bekric kao Ivo Andric, pa mu trebas svaku rijec vagati - sta je pisac htio reci.
I hajde dosta vise o kartama. Nasi ce veceras pratiti Kurtovica iz Gorazda. Vec ga neko vrijeme pratimo.
Koje novine Hare?Hare79 je napisao/la:Evo novine pišu da Zeba potpisuje, a da će u zimskoj pauzi doći još Obradović i Peco iz Radnika
faktorfk1921 je napisao/la:Koje novine Hare?Hare79 je napisao/la:Evo novine pišu da Zeba potpisuje, a da će u zimskoj pauzi doći još Obradović i Peco iz Radnika
Eh hvala ti. Taman da ga i ja upratim danas malostorm_raider je napisao/la:Za Obradovica potvrdjujem, za Pecu nisam siguran. Sve je to u domenu interesovanja, s tim sto ce Slavko predati spisak igraca koje zeli i onih na koje nece racunati tek u decembru.
@Hurmasice, broj 9, ali nije klasican spic. Velika nada naseg fudbala inace i navijac Zelje.
Kad smo kod rasporeda.Minjore je napisao/la:Ma vala da nam Messi dolazi na zimu ne bi me puno obradovalo, u glavi mi je ovih 10-ak utakmica do zimske pauze.. Ocekujem danas pobjedu od 2 ili 3 gola razlike, za sto mirniji revans, jer ulazimo u seriju teskih utakmica...
Peco perspektivan i jedan od boljih mladih igraca lige,svijetla buducnost..Obradović dobar špic za nase uslove...Hare79 je napisao/la:Tog Pecu i nisam nešto pratio, ako se ne varam igra u vezi. Dok je Obradović sigurno jedan od boljih špiceva lige.