http://www.nsfbih.ba/upload/documents/Z ... 20kolo.pdf
Ma ne znam sta je, ali realno kako je najavljivano ovo ide presporo...storm_raider je napisao/la:Samo da objavim da je istok presao brojku od 60.
S obzirom na to da nejma više Kupa jesenas izvlače se na proljeće gotovo sigurnoPinkii je napisao/la:Kad se izvlace parovi za sljedeci nivo takmicenja u Kupu ? Je li na proljece ?
Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
Onda se vratio opet
60 stolica nije sporo, to je fenomenalno!MrRiccoli je napisao/la:Ma ne znam sta je, ali realno kako je najavljivano ovo ide presporo...storm_raider je napisao/la:Samo da objavim da je istok presao brojku od 60.
Sent from my C5303 using Tapatalk
I za kenjaru maksuz od menerodrigo87 je napisao/la:Selam za Lakostea, najveceg kompleksasa u gradu Sarajevu, koji redovno cita ovaj forum.. Puci ce ti cir zbog misketa druze
Plava Porodica je napisao/la:I za kenjaru maksuz od menerodrigo87 je napisao/la:Selam za Lakostea, najveceg kompleksasa u gradu Sarajevu, koji redovno cita ovaj forum.. Puci ce ti cir zbog misketa druze
tako je larssLARS1921 je napisao/la:Tako je, nek crknu dušmani najjači smo i tako to
Ma jeste fenomenalno doduse od toga 10 je kupio Misimovic ali nije vazno, lijepo bi bilo da se objavi sta i kako i dokle je da znamo istinu, a ne ovako da mahala nagadja.Model1964 je napisao/la:60 stolica nije sporo, to je fenomenalno!MrRiccoli je napisao/la:Ma ne znam sta je, ali realno kako je najavljivano ovo ide presporo...storm_raider je napisao/la:Samo da objavim da je istok presao brojku od 60.
Sent from my C5303 using Tapatalk
KUPUJEŠ NEŠTO ŠTO NEMA TAČAN DATUM IZGRADNJE
Tih 60 stolica govori o ljubavi prema klubu.
Izgradnja ide sporo i strah me je da nas ne vuku za nos još jako dugo.