Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 8:58 pm

amelaga je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Pa nemoj se kladit, pušit, nargile cuclati i moći ćeš otići na el classico. Ko hoće da ode on će otići
Ne kladim se, ne pusim, ne cuclam nargile, ne pijem... :)
Prozam se koliko se mogu pokriti. ;)
Ali opet ti je skupo otići na el classico ? Neko možda isto tako se pruza da dođe na željine utakmice, ali nekad ni to nije dovoljno.

I uvijek vam ista priča "nemoj kladionicu, nemoj pit cuclat bla bla". Da se ne igra domaća protiv olimpica za 3 dana, pa možda i ok cijene za kup, eto ono "jednom sedmično cener"

Realno, ne znam što se raspravljam sa vama, svakako ću doći, da je manja karta bi možda nekog poveo ko i ne dolazi na tekme, nego eto čisto sa nekim da dođem, a ovako možda i neću.

Ako klub misli da im je bolje da naplate iste karte u kupu protiv goražda, i u ligi protiv zrinjskog onda ok

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:58 pm

a bogme ni grah mu nije bio mrzak :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

rodrigo87
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:09 pm

Bezveze dizemo tenzije oko gluposti. Mi smo kao narod veoma glupi, a u to sam se uvjerio bezbroj puta. Da mu dzaba das ulaz on ce reci "ma koji cu ja qrac da gledam yebeno gorazde". Glupost. Mozda nekih 50tak ljudi ako je htjelo doci, nece doci zbog tih ulaznica, ostali nece doci jer igramo protiv Gorazda. Sutra ako Bog da 4:0 lagano. Krizman 2x Bekric Lazic.

cikazubo
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:14 pm

A cuj dzabe ulaz traze, ne mogu da se nacudim blago receno glupostima koje pojedini navode :shock:

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:17 pm

Ko ti trazi besplatan, smanjiš za 2-3 KM koje će svakako biti potrošene na stadionu. Olakšaj onim koji kako kažete "doći će karta bila dzaba, 2, 5 ili 10KM".

A to sto vi pricate da ce isto raje biti karta bila dzaba, 5 ili 10KM okačite mačku o rep. Pojedini ovdje dođu samo kad treba kontru pucat

chile
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:19 pm

Forumska je po dafultu kontrirati i braniti sve pa makar to bilo i pogresno. A u tome prednjace oni koji Grbavicu vide samo na slikama i ponekad preko tv-a.
Takvim ke floskula ko je planirao na tekmu doci ce da su karte petoba.
A poslije tekme ce prvi da se zale na slabu posjetu, trazice krivce u vremenu, terminu, prenosu tekme ...
Jbg. forum je cudo s druge strane moze tipkat klinac kojeg mati za ruku u skolu vodi i iz to opalit raspravu sam sa sobom s vise akaunta.
Karte su preskupe, prikazano na terenu je da bi klub morao placati da se dodje gledati ona muka.
Neki zive u zabludi da se dolazi iz ljubavi to je nekad bilo, rijetki imaju naviku dolaska...poneko zaluta po jednu tekmu i neces ga na drugu puskom natjerat.
Pri tome su uslovi na tribinama najmanji problem, igraci aut ne znaju izvesti, neki pas i kretanje u prostoru je misaona imenica. Po utakmici u ligi imamo par suteva od kojih bar 70% igraci nisane ptice u preletu. Zale se na terene a nemaju osnove u nogama, jedva znaju potrcati i da ih postavis na travnjak kakav svi zele lopte niko nebi stigao, izgledali bi tek onda kao usporeni snimak.
Sve u svemu jebeno je nasim klubovima od neceg moraju ziviti, sponzori tanko privreda u kurcu, od eurotakmicenja je pusti san, karte tu nasi kao i dobiju nesto kad nema pirotehnike ali...
U odnosu na standard, ulozeno-dobiveno karte koliko god da stave mnogo je.
Uz sve to na utakmice idu vecinom penzija, nezaposleni i oni koji se jos uvijek skoluju a njihov novcanik je s ogromnom promajom.
Teska je ovo tema.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

amelaga
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:21 pm

Jbg. izbrisa mi post LOL.

Uglavnom, mi smo Zeljini, Zeljo je nas. Bice sve OK.

Plavi pozdrav,

storm_raider
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:22 pm

A dobro, malo se i pretjeruje sa tom pricom o kartama. Ako bi i bila karta za 3-4 km manja, nije bas velik broj ljudi koji bi dosli na to snizenje. 50- 100 ljudi, mada je i to upitno. Jos ako vrijeme bude kao veceras, liga sampiona, radna sedmica, druga polovina mjeseca. Nekih 1500 otprilike bi moglo biti.

Jeste za Gorazde (cast njima) previse ovo, ali sta je tu je. Hajmo mi pobjediti. Valjda sutra bude igrao Lendric, mislim da mu je potrebno da samopouzdanje popravi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Pinkii
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:27 pm

Iskreno sutra treba staviti Nikolica ili Mujagica. Njegovo ponasanje je dno dna i ako vec ne moze zabiti iz 5 zicera ne treba ga pustiti ni sutra. Jedno poluvrijeme Nikolic jedno Mujagic,a on nek dobro razmisli kako i sta dalje.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:29 pm

sve kad se sabere i oduzme (ne)kvalitet fudbala je glavni faktor. on je temeljni proizvod kluba, sve ostalo su dodaci. kvalitetan fudbal i u digitalno doba privlači desetine hiljada ljudi, čak i npr. u USA. ako cijela liga i kvalitet fudbala u njoj ne napreduje, na tekmu sa radnikom će ti opet doći 3.000 ljudi čak i da se željo plasira u grupu lige šampiona.
gradi željo boli te *****

cikazubo
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:Ko ti trazi besplatan, smanjiš za 2-3 KM koje će svakako biti potrošene na stadionu. Olakšaj onim koji kako kažete "doći će karta bila dzaba, 2, 5 ili 10KM".

A to sto vi pricate da ce isto raje biti karta bila dzaba, 5 ili 10KM okačite mačku o rep. Pojedini ovdje dođu samo kad treba kontru pucat
Ne pucam nikakvu kontru, samo je bezveze tema ali skroooz, vazda mi neku sadaku trazimo u svemu, dobro napisa gore covjek, za cuclanje crijeva, kutiju cigara i 2-3 produzene dnevno svako moze izvalit, al kad igra Zeljo dajte nam sadake, ne mogu da vjerujem stvarno o cemu raspravljate.. I ti Lars kazes nagradi Semsu daj mu jeftinije, mislim da je Semso prije svega dobio godisnju a sve i da je nema Semso ce doci iz Vakufa nece ni A reci sto karta nije u pola cijene, on ce stopat ponijet petaka i punog srca otic sa stadiona.
A sto se tice posjete i karata sutra ce na jugu biti isto raje bila karta 5 ili 3KM, dao bih glavu za to, a nemojte misli da klubu nisu bitne 3-4milje KM sto ce zaraditi vise..

storm_raider
Kontakt:

Ma i ja tako razmisljam na prvu, ali on je i dalje najbolji spic kojeg imamo. Zato mislim da treba poraditi na samopouzdanju, a kada je bolje, ako ne protiv ovih, uslovno receno, manjih ekipa?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:31 pm

Ara ni na klupi protiv Sevilje.. Ne bi ga bilo lose zaganjati na kakvu posudbu zimus..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:32 pm

Nisam mislio konkretno na tebe, a Šemsu opet nisam ja prvo spomenuo, ali kad si se već dotakao, ne Šemso kao Šemso, nego Šemso kao neko ko živi dalje od stadiona. Opet ponavljam, meni za sad nije problem i ovako, ali ko zna šta se može promijeniti. I niko ne traži sadaku, kakva je sada ako ti klub smanji kartu za par KM. I ne puši cijela država, ne cucla nargile, prvi ja. Zar nisu navijači pomagali tom istom klubu, nek klub uzvrati navijačima i sve tako.

Šemso neće reći A, ali recimo da Šemso nema godišnju, je li njemu lakše ako je jeftinija karta ?

Veteran1965
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:37 pm

Slažem se da su karte preskupe, za sve tribine....po meni JUG 3 sjever 5 i zapad cener bi bilo nekako realno. Sa druge strane slažem se i sa onim koji su stava da bi bilo neznatno više ljudi i da je besplatan ulaz..jbg našem narodu teško ugoditi..ters je bošnjo to je čudo.
Od ideja i prijedloga najviše mi se svidjela ona da se ova tekma vezala sa tekmom sa Olimpikom, i da su za ovu cijenu ponudili obje tekme. To bi bio fini benefit, donio bi više ljudi i sutra, ali i u subotu. I ***** mu miša nije neka velika pamet skontati tako nešto. Na žalost nismo veliki klub (kakvim se često želimo predstaviti) jer bi tada imali kroz godišnje rasprodano 70% stadiona, ai preostalih 30% bi planulo, bez obzira na protivnika i cijenu, i imali bi pun stadion. Ovako sutra dvije milje, ali sa svojom ekipom, provalama i smijehom jedva čekam....
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Pinkii
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:40 pm

Mah iskreno decko se toliko nafurao i promijenio da ga vise sto se kaze ni rodjena majka ne moze prepoznati. Fuli zicer psuje onom drugom sto je on fulio,Miro imao zelju da suta penal on se uhvatio one lopte i Miro se okrece i slijeze ramenima prema Slavku. Hvala mu sto trci,ali on je napadac,a mi nazalost nemamo vremena da gubimo. Svaka utakmica je biti i ne biti. Mog oca,starog Zeljovca,svaku tekmu iznervira da covjek hoce da poludi. Cim ga gledao prvi put rekao je da on njega nema pravog napadaca. Ne znam sta se desava s njim u zadnje vrijeme,ali lik se ponasa blago receno kao da je Zeljo njegov i da je osvojio 10 titula sa njim pa moze fulit. Cini mi se da ono i nije pitanje samopouzdanja vec neceg drugog.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Ara ni na klupi protiv Sevilje.. Ne bi ga bilo lose zaganjati na kakvu posudbu zimus..
Bas ga ne ide gore, a prosle sezone odlican bio
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Manager2016

uto okt 18, 2016 9:42 pm

Ne bi nama Bog ugodio. Da dovedes Benzemu rekli bi samo trci ne zna gol dati. :D

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:42 pm

Nema veze, pravdat ćemo mi njega ako omaši i pet zicera protiv goražda, a to sto njega zalibo tuki nikom nista

Pinkii
Kontakt:

uto okt 18, 2016 9:55 pm

Svako ima svoje misljenje sto se tica njega i to je normalno i ja to prihvatam. Moje takvo da zasluzuje malo da sjedi na klupi. "Razmazili" smo ga previse. Hajd ok nekad stvarno ne ide nema ni srece sta ces,ali da te ne ide 7-8 kola,a imas bar svaku drugu tekmu po 3-4 zicera e onda to nije manjak srece bar po meni. Evo primjera Krpica koji nema neku brzinu nema haman nista znacajno,ali momak zabija golove i to je bitno. Mozes ti trcati 3 dana bez prestanka,ali nemas neku fajdu od toga.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava