Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 7:38 pm

Grbavica je napisao/la:pite stalno dovode nekakve organizacije, škole, asocijacije, ma sve živo... evo i sad na derbiju su davali šakom i kapom, pa su opet pozvali rukometaše i košarkaše bosne čini mi se + one trebe sfk2000 ili kako već
Baš sad razmišljam koliko bi ih na sjeveru bilo da se nije onoliko karata džaba podijelilo :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:39 pm

Pa realno zbog svog strpljenja zadnjih mjeseci, raja je zasluzila povoljnije karte makar za ovu utakmicu. Mnogo je ovo. Nadam se da ce reagovati i promjeniti odluku, jos ima vremena!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:40 pm

Klub sigurno ne bi propao da smanje cijenu pa samo sjevera ili juga ako treba za 2-3KM. Neće se drastično promijeniti ali ipak će doći neko ko nije planirao. Još nek skontaju da prodaju grickalice,košpice,sokove i da pare idu u klub, tu će se te 2-3 KM utrošiti i isti ti đavo, staviti manje cijene sokova, jer se prodaju i po 1,5KM oni dvojni c :lol:

ChWilla
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:41 pm

Hurmasica je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:pite stalno dovode nekakve organizacije, škole, asocijacije, ma sve živo... evo i sad na derbiju su davali šakom i kapom, pa su opet pozvali rukometaše i košarkaše bosne čini mi se + one trebe sfk2000 ili kako već
Baš sad razmišljam koliko bi ih na sjeveru bilo da se nije onoliko karata džaba podijelilo :rofl1:
ma isto ili skoro isto. mislim da nije puno onih kojima je 5 KM (za koliko oni zaista kupuju karte) razlika hoće li otići na derbi (i to na navijačku tribinu) ili ne. naročito po onakvom vremenu.
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:41 pm

Besplatan ulaz za skolarce i studente sa knjizicom ili indexom.
Besplatan ulaz da djevojke/zene.
Besplatan ulaz za clanove.
Mogucnost kupovine jedne karte koja bi vazila i za Gorazde i za Olimpic.
Dvoje ljudi na jednu kartu, za ovu cijenu.
I tako dalje, i tako dalje.. meni su ove ideje pale na pamet za 3 minute. Klub ne bi izgubio finansijski, a poslao bi lijepu poruku navijacima. Ovako..

storm_raider
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:50 pm

Samo da objavim da je istok presao brojku od 60.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Tavas1921
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:01 pm

Omar500 je napisao/la:
Tavas1921 je napisao/la:Ocekujete li vi da istok bude spreman za evropska takmicenja ako do njih dodjemo? Nesto razmisljam o tome da se ne bih iznenadio i da se ne napravi do tad, ali bih sigurno bio mnogo razocaran..
Ne sumnjam uopste u euro takmicenjima, zbog vise okolnosti sam opusten. Petrovic, bolje igramo, Sloboda se raspada kako je Azmir otisao, Siroki isto u rasulu, a Krupa i Radnik nece moci izdrzati ovaj tempo do kraja, pogotovo ne u ligi za prvaka.
Sto se istoka tice, vise nista ne znam. Smeta mi sto se bahato govorilo da ce biti sto posto gotovo prvo na ljeto, pa pocinje sigurno u septembru...znam da opstina pravi opstrukcije, ali ako ne mozes garantovati, bolje je po meni da se ne najavljuje. A i nema nikakvih informacija u zadnje vrijeme. Nadam se da ce poceti gradnja u februaru/martu. Jer cim pocne, brzo ce se zavrsiti, ne treba puno vremena. Veoma nam je bitna ta tribina.

Bokačo je napisao odlican, odlican post, svaka cast :palacgore:
Ne sumnjam ni ja u Evropu, cak mislim da cemo u ligi za prvaka imati sansu za prikljucak za direktnu borbu za titulu ako se prelazni rok uradi kako treba. Samo eto malo su se zaletili sa najavama jer po njima istok je vec trebao biti zavrsen u oktobru. Ja se samo nadam da ce biti spreman na ljeto..
Sto se tice cijena karti za sutra jesu bezveze, moglo se skontati sigurno nesto sto ce malo privuc navijace, eto iznad primjera za minut bukvalno neke dobre ideje mogu doci. Sutra ocekujem 1000 navijaca i pobjedu od 4:0.

delinjo
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:10 pm

ma realno doci ce 50 ljudi sutra koji ce kupiti kartu i to je maksimum...za ovakve utakmice se stavlja besplatan ulaz ...mislim ili nesto simbolicno da se ispostuju ovi sto imaju godisnju...ovo je lupanje jebi ga kad nesto nije uredu onda nije...igramo katastrofalnu sezonu i realno ako neko nije bolesnik nema sanse da ga nesto povuce na Grbavicu...mada ko je bio na derbiju taj ce zaobilaziti neko vrijeme nasu ligu ...do sljedeceg derbija ...cilj upravi treba biti da privlace navijace a ne odbijaju ...realno ovo sto gledamo ne vrijedi 2 KM maksimalno ako nije i manje ....ali eto ja bi je kupio da je 50 sta cu kad su me navukli na ovu drogu zvanu Zeljo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:11 pm

e je*emti laboratorijske vjezbe da ih j....
jedan bolesnik na tribinama manje sutra :roll:
Sutra bi bilo zanimljivo staviti ženama/curama/djevojčicama ulaz besplatan. Pa hajde momci pokažite ko je gazda u kući :D
Fino je čuti da istok unatoč mukajetu se prodaje, to ipak nešto znači o nama navijačima. Daješ pare za tribinu koju ne vidiš i dosad je bilo bezbroj prepreka da se gradi. Vjerujem da će ovaj broj eksplodirati kad tribina bude dobijala svoje konture
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Valter
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:11 pm

Do kraja prvog dijela sezone ostalo je još osam utakmica, šest u prvenstvu i dvije u kupu. Od toga četiri se igraju na Grbavici. Stoga poziv navijačima da u što večem broju dođu na ove četiri utakmice jer zimska pauza je jako duga. Sutra je prva protiv Goražda, vjerovatno najmanje atraktivna ali po značaju ništa manje bitna. Što se tiče cijena ulaznica za ovu utakmicu mislim da je cijena od 5 KM za jug prilično prihvatljiva, a na sjever i zapad neka idu oni malo solventniji. U prošlom kolu upravu FK Sarajeva počastli smo sa cca. 50.000 KM. Pitanje je da li čemo sutra od ulaznica zaraditi i za troškove reflektora i redara ali pitarima nam nije problem dati tolike pare.

Po meni veči problem je termin odigravanja utakmice u 19 h. To znači da će kraj biti negdje oko 20h i 45 min kada počinju utakmice Lige prvaka. Nije bilo potrebe provjeravati ljubav navijača prema klubu na način da ko voli Želju doći će. Početak utakmice je komotno mogao biti u 18h i 30 min.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

exbabilon
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:17 pm

Ama kako god nece bit prodato vise od 200 karata sigurno, pa bile marka, pet, deset ili 50 maraka. Kad znas da je tako, napravis se mangupom i stavis minimalne cijene ili besplatan ulaz. Svakako neces zaradit. Glupo je porediti derbi i sutrasnju utakmicu, nas je znalo pofino otici tamo i kad je bilo 20 maraka, a i njih doci na Grbavicu kad su bile skupe karte. Protiv Gorazda ispadnes laf i otvoris ulaze za sve, a ne cigancis da 100 karata sto masnije naplatis.

amelaga
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:27 pm

Jes mi idede na zivce vise sa tim cijenama karata. Ako vam je skupo nemojte ici i gotova prica. Jbt zivot, nas narod samo bi neku sadaku... "meni niko nista nije dao". A Semso ce se nakako snaci. Nema se para, a cuscaju se one gumene cunu zvane nargile, ima se za kladionicu. Ma daj, lahko je kukati. Jbt. zivot onaj neki dan isprosi 15 maraka za sahata vremena.

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:31 pm

Da li bi i Šemsi lakše bilo da uđe sutra džaba na Jug, a snaći će se protiv Olimpica?

Da li bi klub propao zbog 2-3-5 KM ?

Onda idi isprosi tih 15KM i plati nekom kartu ko bi došao a ne može. Hvala Bogu imao sam toliko da platim godišnju, kao i dosta mlađe raje, ali ne znaš šta se može promjeniti za par mjeseci. I popustite više sa istom pričom cigare, kladionice. Eto cijela bosna se kladi puši drogira, svi ko mahniti hodaju po ulici

Pinkii
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:40 pm

Mah nek im bude. Kontaju uzet ce para za ove dvije domace utakmice,a ako bude u subotu 2 000 i od toga 1000 i nesto sa clanskom i mozda 400-500 da kupi kartu bit ce dobro. Narod se razocarao igrom u derbiju tako da odmah manje. Ako Uprava vec tako zacrtala vidjet ce sutra i u subotu da su samo na gubitku,ali svakom svacije.

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

amelaga
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:43 pm

Ispravite me ako grijesim, ali kad su bile karte dzabe? Jesuli bile dzebe kad su sa drveca se gledale utakmice?
Tad nije bilo lige petice, nije bilo pokemona, pa nije bilo ni televizora i naravno da je raja vise isla na utakmice. I tad je mnogima sigurno bilo skupo. Mnogima je i sad skupo, i za deset godina ce mnogima biti skupo. To je tako. Ne samo u Bosni nego svugdje u svijetu. Imaju oni koji sebi mogu priustiti i oni koji nisu u stanju. Volio bih i ja gledati Classico, ali mi to skupo. I sta sad treba da idem na Realov forum da se zalim kako je skupo.
I sad jos i zapad skup. Pa ja bih ga naplacivao 50KM! Tamo i idu oni sto imaju. Te treba da se dere.

Republika
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:44 pm

Odmah po saznanju da je Skakić 'pao' počele su priče o 'sarajevskoj kuhinji', a jedino sigurno je da Skakić treba, u prvom redu, da krene od analize ličnog propusta zbog kojeg je došao u ovu poziciju

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/odla ... -bih/69834
Ode nam Skale prevrtaner :D

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:45 pm

Pa nemoj se kladit, pušit, nargile cuclati i moći ćeš otići na el classico. Ko hoće da ode on će otići

amelaga
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:50 pm

LARS1921 je napisao/la:Pa nemoj se kladit, pušit, nargile cuclati i moći ćeš otići na el classico. Ko hoće da ode on će otići
Ne kladim se, ne pusim, ne cuclam nargile, ne pijem... :)
Prozam se koliko se mogu pokriti. ;)

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:54 pm

Republika je napisao/la:
Odmah po saznanju da je Skakić 'pao' počele su priče o 'sarajevskoj kuhinji', a jedino sigurno je da Skakić treba, u prvom redu, da krene od analize ličnog propusta zbog kojeg je došao u ovu poziciju

http://sport1.ba/premijer-liga-bih/odla ... -bih/69834
Ode nam Skale prevrtaner :D
otiš'o je, sarme prob'o nije
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto okt 18, 2016 8:56 pm

deceniju i po je on kusao sarmu...
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 20 gostiju.

Prijava