Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Tavas1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 6:31 pm

Ocekujete li vi da istok bude spreman za evropska takmicenja ako do njih dodjemo? Nesto razmisljam o tome da se ne bih iznenadio i da se ne napravi do tad, ali bih sigurno bio mnogo razocaran..

Pinkii
Kontakt:

uto okt 18, 2016 6:32 pm

Fadile oprosti im...

Sent from my GT-I9060I using Tapatalk
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 6:43 pm

Dobili ste godisnje po jako niskim cijenama. Zasto da spustaju ove sad cijene?

Da pohvalim akciju na fejsu sa onim okvirom FK Zeljeznicar.
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 6:46 pm

Onda nek ih povećaju na cvaju sjever, 15 jug, 35 zapad, ipak su godišnje jeftino

Elegant
Kontakt:

uto okt 18, 2016 6:49 pm

Tavas1921 je napisao/la:Ocekujete li vi da istok bude spreman za evropska takmicenja ako do njih dodjemo? Nesto razmisljam o tome da se ne bih iznenadio i da se ne napravi do tad, ali bih sigurno bio mnogo razocaran..
Daj Boze da radovi krenu u 2017. evo vec dugo vremena nema nista vezano za tribinu, niti se zna da li su sredstva prikupljena niti potencijalni izvođac radova i slag na tortu dozvole. Veliko razocarenje kad su uzme u obzir vrijeme sakupljanja novca i najava da ce do kraja ove godine biti gotov istok u 2017. pocinje jug.

Uprava je uzela ogroman zalogaj, a i sukob sa SD je dodatno poremetio stvari.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Charlie Sheen
Kontakt:

uto okt 18, 2016 6:53 pm

kakve sramotne cijene ulaznica,oni zaboravili da je veceras liga prvaka sutra liga prvaka a prekosutra evropska liga kako listice odigrati kako kafu popiti jos i punu cijenu karte platiti,fakat minus Misimovicu i kompaniji,sramite se.

Grbavica
Kontakt:

uto okt 18, 2016 6:55 pm

a i avazov onaj koncert 20. oktobra... odakle pare pitam ja vas?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 6:59 pm

bravo :klanjase2: :klanjase2:

Plavi orkestar
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:04 pm

Ko je imao namjeru doci on ce doci i da je karta 50 km a ko nije on nece ni da je karta 1 km.Ima dosta godišnjih i još hiljadu koji ce kupiti kartu i bit ce najmanje 3000 ljudi na tekmi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Pinkii
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:05 pm

Je li Olimpik subota ili nedelja ?

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:08 pm

Pinkii je napisao/la:Je li Olimpik subota ili nedelja ?

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:15 pm

Tavas1921 je napisao/la:Ocekujete li vi da istok bude spreman za evropska takmicenja ako do njih dodjemo? Nesto razmisljam o tome da se ne bih iznenadio i da se ne napravi do tad, ali bih sigurno bio mnogo razocaran..
Ne sumnjam uopste u euro takmicenjima, zbog vise okolnosti sam opusten. Petrovic, bolje igramo, Sloboda se raspada kako je Azmir otisao, Siroki isto u rasulu, a Krupa i Radnik nece moci izdrzati ovaj tempo do kraja, pogotovo ne u ligi za prvaka.
Sto se istoka tice, vise nista ne znam. Smeta mi sto se bahato govorilo da ce biti sto posto gotovo prvo na ljeto, pa pocinje sigurno u septembru...znam da opstina pravi opstrukcije, ali ako ne mozes garantovati, bolje je po meni da se ne najavljuje. A i nema nikakvih informacija u zadnje vrijeme. Nadam se da ce poceti gradnja u februaru/martu. Jer cim pocne, brzo ce se zavrsiti, ne treba puno vremena. Veoma nam je bitna ta tribina.

Bokačo je napisao odlican, odlican post, svaka cast :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Brkoo
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:16 pm

Cijene godisnjih karti: jug 35 KM, sjever 60 KM, za penzionere 30 KM, zapad A 250 KM, Vip galerija 300KM i VIP GOLD 1000KM. Ako uzmete godisnju za sjever od 60 KM vec nakon 6-te utakmice, ostale tekme na Grbavici bukvalno za 0 KM gledate. Godisnje vaze i za kup. Klub je maksimalno navijacima izasao u susret..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:19 pm

Evo kakva je posjeta nekad bila a milion je razloga zašto je to tako nekad bilo a zašto je ovako danas.

U sampionskoj sezoni, "Zelje", 1971/72, navijaci su svoj klub pratili sirom zemlje, a vrhunac je bio na stadionu "JNA" kada je u zadnjem kolu ovjerena titula. Po povratku u Sarajevo napravljen je tzv."karusel", tj. cijelu noc su po gradu kruzili automobili okiceni zastavama, uz neizbjezno sviranje svim raspolozivim sredstvima (trube, automobilske sirene i sl.). Nakon godina uspjeha, doslo je do smjene generacija u ekipi pa je "Zeljo" dospio i do Druge savezne lige, ali ni tada navijaci nisu napustili plave. Prosjek posjete na utakmicama u Sarajevu bio je blizu 10.000 gledalaca.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Jaozinho22

uto okt 18, 2016 7:24 pm

http://www.transfermarkt.ba/milos-krasi ... eler/18828 , nešto mi on prođe kroz glavu....ako nastavi ovako slijedeća destinacija mu je ovo naše kukuruzište !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

shzna
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:27 pm

Je l' vi shvatate da ne živite u Švedskoj nego u BiH. Halo, čuj za utakmicu sa Goraždem Zapad 20 KM. Pa ko da Barcelona dolazi. Mene boli kuratz, hvala Bogu mogao sam sebi priuštiti godišnju, ali ima raje koja to nije mogla sebi da priušti i koja ne može dozvoliti sebi luksuz da u sedmici poslije derbija opet daje 20 KM minimalno ako će ići na dvije utakmice ove sedmice na sjever ili pak minimalno 40 KM.

Ovdje da uprava preko zvanične lansira da je sutra četvrtak javili bi se neki i rekli jeste, tako je. Pa dajte..

Ako nešto ne valja onda ne valja!
1987

exbabilon
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:32 pm

Ako ce klub gledati samo u navijace s godisnjom kartom, nema tu puno hajra. Eto prejeftine godisnje, mi iskoristili koji smo mogli, sad uzivamo privilegije, al sad se vise godisnje ne mogu ni kupiti, utakmica po utakmica idu, a nije dovoljno samo 1500 navijaca na tribinama, ili nekom jeste??

Okej, liga 12, nema vise lijevih utakmica, nek cijene budu iste, nije problem. Ali ovo za sutra je fakat malo i bezobrazno. Nit ce ovo smanjiti posjetu, nit ce povecati profit kluba, ali nisu cijene uredu. Realne cijene su mozda 3, 5, 8 (10).. pogotovo poslije blijedog izdanja u Kupu. Ako cemo realno, ovo je bila idealna prilika da se navijaci kupe, da se malo iskupi navijacima za puno nerviranja u posljednjih par mjeseci, da se organizuje eventualno neka akcija za skolarce, djevojke i slicno.. ovako ce Grbavica biti prazna, a profit minimalan.

Grbavica
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:34 pm

pite stalno dovode nekakve organizacije, škole, asocijacije, ma sve živo... evo i sad na derbiju su davali šakom i kapom, pa su opet pozvali rukometaše i košarkaše bosne čini mi se + one trebe sfk2000 ili kako već
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Jaozinho22

uto okt 18, 2016 7:35 pm

shzna je napisao/la:Je l' vi shvatate da ne živite u Švedskoj nego u BiH. Halo, čuj za utakmicu sa Goraždem Zapad 20 KM. Pa ko da Barcelona dolazi. Mene boli kuratz, hvala Bogu mogao sam sebi priuštiti godišnju, ali ima raje koja to nije mogla sebi da priušti i koja ne može dozvoliti sebi luksuz da u sedmici poslije derbija opet daje 20 KM minimalno ako će ići na dvije utakmice ove sedmice na sjever ili pak minimalno 40 KM.

Ovdje da uprava preko zvanične lansira da je sutra četvrtak javili bi se neki i rekli jeste, tako je. Pa dajte..

Ako nešto ne valja onda ne valja!
:klanjase2: :klanjase2:
Trebali su pustit članovima besplatan ulaz da se sutra nas milja i pol ne blamira pred svijetom. :r
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

ChWilla
Kontakt:

uto okt 18, 2016 7:37 pm

na ovakve tekme svakako dolaze samo bolesnici, da se ne lažemo. sutra će sa ovim cijenama biti jedno 1.500, a da je ulaz džaba bilo bi jedno 1.850. ali ružno je.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava