Isto tako Greda nije htio Zebu u ekipi. A ne mislim da Zeba dolazi kao neki igrac na kojem ce se igra zasnivati. Ja mislim da bi on bio ono sto Bekric nije bio u stanju da napravi poluvrijeme kad treba da ulije sigurnost u ekipu i takve stvari, barem na osnovu plate.Morzhy je napisao/la:Nisam to znao, ali i to je također potvrda da ga ne treba dovoditi. Takav karakter ne bi smio igrati u Želji, odnosno u ovom slučaju za predsjednika Želje koji mu se trenutno sviđa. Ovaj klub bi trebao biti nedostupan za takve, to je moje mišljenje. A kad isključimo emocije, opet ponovimo da igrač od 34 godine ne smije biti vrhunsko pojačanje ako iole dugoročno razmišljamo...poražavajuće Bgmpile87 je napisao/la:Zeba i Gredic nisu u bas najboljim odnosima i po rijecima Zebe dok je Greda bilo sta u klubu ne bi igrao.Morzhy je napisao/la: Stoji da je on majstor i da još može igrati, ali nas bukvalno treba da nosi svaku tekmu po 90 minuta...nije to ni slično Tottiju u Romi koji igra po 15 minuta već odavno. A i Romi kad zafali para prodaju Pjanića i žive, dok mi nemamo koga više prodati. Svi ovdje znamo da se Zajko nudio prije Slobode nama, što ga tada ne potpisaše? Zato kažem da se malo izgubio kompas...
shzna je napisao/la:Nek nas sa godišnjom od Juga puste na sjever, javljaju kišu.
shzna je napisao/la:Nek nas sa godišnjom od Juga puste na sjever, javljaju kišu.
Hurmasica je napisao/la:shzna je napisao/la:Nek nas sa godišnjom od Juga puste na sjever, javljaju kišu.
Norvežani do sada izdali nisu
NikadHurmasica je napisao/la:shzna je napisao/la:Nek nas sa godišnjom od Juga puste na sjever, javljaju kišu.
Norvežani do sada izdali nisu
Vlasnicima godisnje karte zvati SIPU. Jos ako Novalic sazna ko su oprace ih na klixu samo takostorm_raider je napisao/la:Vjerovali ili ne, nema svako para da iskesira godisnju odmah, koliko god cijena iste bila prilagodljiva obicnom korisniku. Pogotovo ko ima djecu, porodicu, obaveze.
Sto se tice sutra utakmice, smanjiti cijenu obavezno. Najmanje sto se moze uraditi.