Sirimo sve zastave i salove
Derimo grla i dlanove
Neka nasa pjesma odjekuje
I nosi Plave sve do pobjede
to je dobro... mozemo ga iskoristiti u tom takmicenju takodjer...LARS1921 je napisao/la:Nijejovanmaksimovic je napisao/la:jel zeba igrao u kupu za slobodu ove sezone?
Valjda im dosla Federalna policija. Traze sve dokumente od transfera zadnjih 15 godina.Pinkii je napisao/la:Sta se desava ?Leon_Professional je napisao/la:Evo Celik se ugasi!
Po meni je on to takticki uradio. U intervju je rekao da je prije 20 dana donio odluku,a Kup se igrao u tih 20 dana. On je tad rekao da je bolestan i na infuzijama.jovanmaksimovic je napisao/la:to je dobro... mozemo ga iskoristiti u tom takmicenju takodjer...LARS1921 je napisao/la:Nijejovanmaksimovic je napisao/la:jel zeba igrao u kupu za slobodu ove sezone?
Nisam to znao, ali i to je također potvrda da ga ne treba dovoditi. Takav karakter ne bi smio igrati u Želji, odnosno u ovom slučaju za predsjednika Želje koji mu se trenutno sviđa. Ovaj klub bi trebao biti nedostupan za takve, to je moje mišljenje. A kad isključimo emocije, opet ponovimo da igrač od 34 godine ne smije biti vrhunsko pojačanje ako iole dugoročno razmišljamo...poražavajuće Bgmpile87 je napisao/la:Zeba i Gredic nisu u bas najboljim odnosima i po rijecima Zebe dok je Greda bilo sta u klubu ne bi igrao.Morzhy je napisao/la:Stoji da je on majstor i da još može igrati, ali nas bukvalno treba da nosi svaku tekmu po 90 minuta...nije to ni slično Tottiju u Romi koji igra po 15 minuta već odavno. A i Romi kad zafali para prodaju Pjanića i žive, dok mi nemamo koga više prodati. Svi ovdje znamo da se Zajko nudio prije Slobode nama, što ga tada ne potpisaše? Zato kažem da se malo izgubio kompas...cikazubo je napisao/la: Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.
Prosjecni navijac neka se jebe u guzicu. Treba ovo treba ono neka prosjenci gleda Bajern u premieru sa 15 listica ispred sebeEisenbahner1921 je napisao/la:Mišljenja sam da se trebala organizirati neka akcija ili bar sniziti cijene karata. Da smo dobili derbi, pa na neku euforiju privući gledatelje, a ovako prosječni navijač nema razloga dati 10 KM za sjever. Ako bude 1000 prodatih karats biću zadovoljan. Prednost je termin, igramo u 19:00 (?)
Sami smo vidjeli da nam igrač kao Zeba fali. Ja njega ne vidim kao dugoročno rješenje ili neko na kome bismo mogli uzeti kakav novac, ali trenutno nam on može biti od pomoći. Imati ga na klupi je dobra stvar, ako već dovedemo nekog boljeg i mlađeg.
ma ljudi bacili sve karte na kupLARS1921 je napisao/la:Goražde zadnja 2 meča, 0-0 protiv veleža i poraz 2 0 od Novog Travnika, inače zadnja ekipa fbih, iz 11 mečeva 5 bodova.
Ovo bi trebalo lagano biti
Vrag je napisao/la:Prosjecni navijac neka se jebe u guzicu. Treba ovo treba ono neka prosjenci gleda Bajern u premieru sa 15 listica ispred sebeEisenbahner1921 je napisao/la:Mišljenja sam da se trebala organizirati neka akcija ili bar sniziti cijene karata. Da smo dobili derbi, pa na neku euforiju privući gledatelje, a ovako prosječni navijač nema razloga dati 10 KM za sjever. Ako bude 1000 prodatih karats biću zadovoljan. Prednost je termin, igramo u 19:00 (?)
Sami smo vidjeli da nam igrač kao Zeba fali. Ja njega ne vidim kao dugoročno rješenje ili neko na kome bismo mogli uzeti kakav novac, ali trenutno nam on može biti od pomoći. Imati ga na klupi je dobra stvar, ako već dovedemo nekog boljeg i mlađeg.
jeste se isplatilaHurmasica je napisao/la:Kad smo kod te priče oko karata, sad baš nešto gledam, ko je uzeo npr. godišnju za sjever već mu se isplatila, a 6 utakmica odigrali kod kuće..
ma jasno svesalle86 je napisao/la:jeste se isplatilaHurmasica je napisao/la:Kad smo kod te priče oko karata, sad baš nešto gledam, ko je uzeo npr. godišnju za sjever već mu se isplatila, a 6 utakmica odigrali kod kuće..
to stoji
ali nisu svi iste financijske moći
recimo meni sa tročlanom porodicom i platom od 800Km lakše dođe svake druge sedmice dati 5 ili 10 KM nego odma iskeširati
više ni auto ne registujem odma već na rate
da ne bude da je kuknjava, nego onako samo konstatujem![]()
![]()
Nije glupa nego je na mjestusalle86 je napisao/la:Vrag je napisao/la:Prosjecni navijac neka se jebe u guzicu. Treba ovo treba ono neka prosjenci gleda Bajern u premieru sa 15 listica ispred sebeEisenbahner1921 je napisao/la:Mišljenja sam da se trebala organizirati neka akcija ili bar sniziti cijene karata. Da smo dobili derbi, pa na neku euforiju privući gledatelje, a ovako prosječni navijač nema razloga dati 10 KM za sjever. Ako bude 1000 prodatih karats biću zadovoljan. Prednost je termin, igramo u 19:00 (?)
okači ti ovu svoju priču mačku o rep
jer je glupa
željo nikad nije bio klub onih koji imaju već svih koji ga vole
a to kad neko ne može da dođe je samo zato što ima kladionicu, ligu šampiona i sl ???
10 KM je puno, previše
meni nije, mada i ja radije biram jug nego sjever i to samo iz financijskih razloga
više volim djetetu kupiti sokić, čips
a volim i želju
treba da željo voli i te koji vole njega, treba da je ljubav uzajamna
za derbi, protiv zrinjskog, širokog nek stave jug 6 KM što se mene tiče
ali nek ide protiv ovih lošijih sjever ko ranije bar
jug eto ne mora niže od 5
ili nek bude sa članskom jeftinije