Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 12:55 pm

Samo sutra treba odmoriti Miru, nema smisla stvarno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:00 pm

storm_raider je napisao/la:Samo sutra treba odmoriti Miru, nema smisla stvarno.
slazem se :) poslati ga na tribinu medju manijacima da malo vidi i atmosferu iz epicentra navijanja :D
100/94/37/34 - i to je to!

Jaozinho22

uto okt 18, 2016 1:01 pm

Vala nisam bio za Zebu al kad sam vidio kako izvodimo kornere i prekide i da to većinom radi najbolji skakač u ekipi,definitivno je to prevaga.
Jos potpis Mire i lijevi bek i ja sam miran.
Da li nas napokon čeka normalan prelazni rok!? :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

barbarez
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:02 pm

Ma Zebu dovesti i udarati se nogom u guzicu. Zeba je nase dijete, svako u zivotu napravi pokoji pogresan potez. Proveo sam sa njim 5 godina treniranja, i boljeg od njega nema. Danima citam neandertalca kako pise o Slavki kao ziherasu. A veceg ziherasa od Amara nije bilo. Ustalj3na taktika sa 2 defanzivna vezna i onim klocem naprijed. Prolazilo i drzao se toga. Nikakve ljepote u igri nije bilo. Ok rezultati su mijerilo, ali nemojte pricati bezveze na Slavka , kad je ovaj bio isti.
Pa se spocitava sad Zebi nesta. Ok onda ko mladji je poletio za parama i izradio nas. Pa jednom i na bajramskom kad je za Sarajevo igrao. Ali ovo sad zadnji put, ma covjek je totalno upravu bio. Amar je trpio neznanje Jamaka, Svarake, Stanica i Adilovica, a strogocu trenirao na Zebi.
Ja se radujem Zebi. Mico ce uz njega biti zvijer.

bistrikboy
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:09 pm

bianco blu je napisao/la:neka nam Zebe, barem je Bošnjak
Obradovao se Memija pravo,dosadilo mu da se samo njemu smiju sto je osunecen
1921-1987-2007

LARSSON
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:11 pm

Nudio se Zeba Sarajevu, istina je, ali Janjos rekao sta ces mi ti, imamo vec najboljeg igrača albanskog prvenstva, šta će nam još najbolji igrač bosanskog :ganja:

teteac8684
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:11 pm

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Hare79
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:19 pm

Apsolutno sam za dolazak Zebe. To što je bilo u prošlosti, treba potisnuti, jer ako ga ostavimo na miru pružit će dosta razloga za radost i slavlje. Takvog igrača, koji može da podvali loptu, da gol iz prekida itd., trenutno nemamo, koliko god se drugi trudili, nije to to, jednostavno niko nema taj profil. Dati mu slobodu prema naprijed s minimalno defanzivnih zadataka i sigurno će to znati vratiti. Ne treba zaboraviti da je ponikao kod nas, da je Željino dijete, a iskreno govoreći, kada sam vidio prvih jedanaest protiv Sarajeva, kontam postali smo reprezentacija drugorazrednih igrača iz Srbije i Hrvatske. Utoliko više se radujem njegovom povratku jer on ima onaj neki Željin šmek koji drugi nemaju da igraju još 10 godina u Želji, nije to ta japija...

1921.ba
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:34 pm

slika

NAJAVA: Željezničar dočekuje Goražde

http://1921.ba/najava-kup-bih-18-finala ... razde-2907
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Okolele
Kontakt:
Status: Online

uto okt 18, 2016 1:35 pm

LARS1921 je napisao/la:Nudio se Zeba Sarajevu, istina je, ali Janjos rekao sta ces mi ti, imamo vec najboljeg igrača albanskog prvenstva, šta će nam još najbolji igrač bosanskog :ganja:
Ma imaju ba Obi Mikela haha..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:43 pm

storm_raider je napisao/la:Samo sutra treba odmoriti Miru, nema smisla stvarno.
Ma i da ga odmoris, on ce na Vils poslije utakmice...

Hurmasica
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:48 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Vala nisam bio za Zebu al kad sam vidio kako izvodimo kornere i prekide i da to većinom radi najbolji skakač u ekipi,definitivno je to prevaga.
Jos potpis Mire i lijevi bek i ja sam miran.
Da li nas napokon čeka normalan prelazni rok!? :D
Vala šta sam puta sam sebe uhvatio kako na tekmi govorim "Eh da nam je Zeba.." prilikom slobodnog udarca.. :lol:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dolina
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:50 pm

Ako Zeba dodje Bekrić neće još dugo biti u Želji
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Elegant
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:53 pm

Zeba ako dođe samo neka ne krene stopama Bekrica i Jahica.

Sve i da ne dođe daj Boze da ova dva budu od pomoci do pauze i na ljeto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Morzhy
Kontakt:

uto okt 18, 2016 1:59 pm

Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...

cikazubo
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:11 pm

Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.

MATORI
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:12 pm

Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Vala i ja mislim isto.
Od ovih što se kod nas vraćaju "pod stare dane" do sada ništa.
Volio bih da sa Zajkom ne bude tako.
Hajd, valjda ćelo zna šta radi, ili su mu u baklavu stavili kanabisa :lol:

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:15 pm

cikazubo je napisao/la:
Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.
Bas tako
A i imali smo priliku gledati Zebu. Doci ce nam dobro, za ugovor od godinu i po, to je savrseno. Zeba i jos dva do tri pojacanja na zimu, vise ne bi trebalo ni smjelo.

Nisam bio pretjerano za Zebu prije par sedmica, ali sada mi se sve vise svidja ta ideja. Je li Jahic bio na zagrijavanju, ali ga nije ubacio Slavko, nisam dobro vidio?

Miru bi ja odmorio, nek Stanic igra umjesto njega. Takodjer bih volio vidjeti Kemu i Besirevica. Prognoziram 3:0 sutra.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:17 pm

lično - protiv. ali bio sam i za bekrića i jahića, a evo vidimo kako to izgleda...ako odluku donosi onaj ko treba da donosi imam povjerenja. godine same po sebi nisu problem, bekrić je godinu mlađi ali vidi kako se vuče...
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto okt 18, 2016 2:18 pm

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava