slazem sestorm_raider je napisao/la:Samo sutra treba odmoriti Miru, nema smisla stvarno.
Obradovao se Memija pravo,dosadilo mu da se samo njemu smiju sto je osunecenbianco blu je napisao/la:neka nam Zebe, barem je Bošnjak
Ma imaju ba Obi Mikela haha..LARS1921 je napisao/la:Nudio se Zeba Sarajevu, istina je, ali Janjos rekao sta ces mi ti, imamo vec najboljeg igrača albanskog prvenstva, šta će nam još najbolji igrač bosanskog
Ma i da ga odmoris, on ce na Vils poslije utakmice...storm_raider je napisao/la:Samo sutra treba odmoriti Miru, nema smisla stvarno.
Vala šta sam puta sam sebe uhvatio kako na tekmi govorim "Eh da nam je Zeba.." prilikom slobodnog udarca..Jaozinho22 je napisao/la:Vala nisam bio za Zebu al kad sam vidio kako izvodimo kornere i prekide i da to većinom radi najbolji skakač u ekipi,definitivno je to prevaga.
Jos potpis Mire i lijevi bek i ja sam miran.
Da li nas napokon čeka normalan prelazni rok!?
Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Vala i ja mislim isto.Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...
Bas takocikazubo je napisao/la:Mislim da kod Zebe godine nisu problem, on po mom misljenju ima jos bar dvije sezone fudbala u top formi, to je igrac koji nikad nije zivio od neke brzine, dugog koraka, borbenosti, takav je tip Bekric i zbog toga mu brze "istekne rok trajanja", Zeba je vise igrac poteza, za njega ekipa radi al on to vraca duplo svojim pasovima, jednostavno ima loptu u malom prstu, da je Totti zivio od brzine i atletike klinac bi ga i sad U 40toj igrao u Romi, a i dan danas za 15 minuta uradi vise nego svi ostali za 75, to je majstorluk i rutina.Morzhy je napisao/la:Ja mislio dovode Zebu za sportskog direktora, kad ono on treba da igra, odnosno da nas pojača kao niko nikad...u 34. godini života. Nemam ništa protiv Zajke fakat, ali ne znam u kojem to pravcu vodi. Definitivno se izgubio kompas...