Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kospicar
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 11:10 am

Morzhy je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:http://sc sport.ba/vijesti/zeba-odbio-unosnu-ponudu-bh-premijerligasa-elio-je-samo-u-eljeznicar/119655

Jah..
Sto jah?
Jel to ne vjerujes da je najbolji igrac iz prosle sezone imao na stolu ponudu Zrinjskog? Eto Zeba jedva i u Zelji moze igrat, ni Krupi ne bi bio pojacanje..
Unosna je i naša ponuda, mi mu jedini možemo staž uvezati slika

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

@Morzhy je rekao vecinu, a ispade sad Zeba cvjecka sto je izabrao nas hahah.. neminovno je da je top igrac, samo da ne odemo u nedogled sto se tice te njegove "dobrote".
Igraci ce biti i otici, a Zeljo ostaje vjecno.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto okt 18, 2016 11:13 am

Elegant je napisao/la:Eno pitari pisu da im se nudio Zeba, Cala ga odbio. :rofl:

Ja nesto ne vjerujem da je Zeba odbio dobre pare u Zrinskom jer zeli da zavrsi karijeru u Zelji, to su meni glupe price.
hahaha, kakvi moroni... cuj zeba se nudio... sad sam vidio tamo... i jos ljudi ce vjerovati da se to desilo... hahahaha pitari sa gg.ba, klovnovi najveci...
100/94/37/34 - i to je to!

revolt
Kontakt:

uto okt 18, 2016 11:23 am

Pričao je s nekim ljudima iz Sarajeva, a poručio im je da ne bi ni mrtav za Sarajevo potpisao. Iz njegovih usta.
plavi su pravi crveni su drveni

mula
Kontakt:

uto okt 18, 2016 11:24 am

Ne znam stvarno koji je razlog negodovanja oko dolaska Zebe? Ako je čovjek prošlu sezonu bio najbolji igrač u ligi, kako sad odjednom da nam nije pojačanje ili npr. da je star, nije mi jasno kako je mogao ostariti toliko od prošle sezone.
Poštujem svačije mišljenje i nemam ništa protiv toga što pišete, ali kada već iznosite neke argumenete barem se trudite da budu donekle uvjerljivo.
P.S Čisto sumnjam da neko je bolji poznavalac igrača od Petrovića pa da može tvrditi da nije pojačanje u ovom trenutku. Ko zna možda imate neki karton više od Petrovića... :)
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

exbabilon
Kontakt:

uto okt 18, 2016 11:29 am

Raja kivna zbog povrataka Bekrica i Jahica, koji su se pokazali kao promasaji moze se reci, solidne pare primaju, a na terenu ne prave prevagu. I sad je i Zeba problem, a garantujem da nije trazio nikakve specijalne uslove, sto ne znaci da ce igrati dzaba. I sigurno da je bilo i boljih ponuda od nase, ali iako mnogi ne vjeruju, Zeba je fakat Plav, fakat Zeljovac, od glave do pete.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 11:33 am

kod mene ima minus veliki za odnos prema grbu i dresu kada ga je amar s razlogom otjerao, trebace mu mnogo vise da to ispravi, makar kod mene...
100/94/37/34 - i to je to!

teatrale36
Kontakt:

uto okt 18, 2016 11:34 am

19adi21 je napisao/la:Ma ja i dalje mislim da psiha najvise djeluje u ovakvim utakmicama. Djaba sve Slavkine taktike i pripremanja kad je recimo Lendric ljut sam na sebe i to se tacno vidi u samoj kretnji, Sinisa prvih pola sata izgubljen ko da mu je 12 godina itd. i ove stvari ne rijesava trener nego psiholog.
Ma gubitnički mentalitet je to. Izgubili smo taj prepoznatljivi pobjednicki mentalitet, ovi sadasnji igraci jednostavno ga nemaju. Nemaju naviku osvajanja trofeja niti igranja u takvim klubovima. Nazalost

delinjo
Kontakt:

uto okt 18, 2016 11:52 am

ma Zeba je najbolja desetka lige i sada i zaadnjih godina i bice sve dok bude mogao hodati...nije on ni los covjek ja se druzim sa njegovim bratom,nego nama je tesko da shvatimo da neko ima porodicu da zaradjuje za hljeb,da trerba prehraniti svoju porodicu,nije Zeba cvjecka ali nje ni los momak...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

uto okt 18, 2016 11:59 am

Ma Zeba je dobrodosao uvijek po meni..Za razliku od Bekrića i Jahića koje vidim mnogi spominju i misljenja su da ce i Zeba biti poput njih, Zeba je naviknutiji na ovu ligu..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto okt 18, 2016 12:06 pm, ukupno mijenjano 3 puta.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:05 pm

Ko je nama jedan karton pred suspenziju u narednom periodu ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

boccaccio
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:10 pm

U pogledu Zebe, znamo svi kakve su njegove igracke sposobnosti. Ako je istina da dolazi, ja nemam apsolutno nista protiv. Miran sam zbog Slavka u tom pogledu. Zeba nece dobiti ni minute ako ne bude top spreman i ako ne bude maksimalno motivisan. Slavko mu je gori od Amara po tom pitanju. Zebin motiv igranja u Zelji, pogotovo sada pri zalasku karijere bi trebao da mu u njegovoj glavi bude dobar podsjetnik kako je zavrsio posljednju epizodu u nasem klubu i kako ga je Amar ispucao iz kluba. Dobar igrac, jos uvijek najbolji veznjak lige ( sto je meni realno zalosno, liga onda nista ne napreduje ), igrac za kojeg treba trcati, a trkaca imamo, a koji prema naprijed moze uraditi jako dobre stvari. On jedino maksimalno spreman pod Slavkinom komandom i motivisan da zavrsi karijeru u klubu kojeg voli,svijetla obraza, za razliku od proslog raskida, moze biti cak i maestralan. Zdrav je, nije povrijedjen, u iskusnim godinama, sa mnogo utakmica u ovoj nasoj ligi, zna kako liga dise, zna se postaviti prema tome. Jedino da u glavi shvati da je ovaj potez njegova zadnja sansa da na jedan lijep nacin odigra za Zelju i da ode kako on to zeli. Iz prvih 11, a ne sa tribina. Ja kontam, ako je uopste istina da dolazi, da on ima dovoljno motiva i da je svjestan sta ce se od njega kao igraca traziti.

Tryg
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:11 pm

Ako Petrovic ne zna za Zebu, sta bi sa onim da samo on odlucuje koji ce igrac doci? #samopitam
#neandertalacnaaparatima

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

mula
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:17 pm

delinjo je napisao/la:ma Zeba je najbolja desetka lige i sada i zaadnjih godina i bice sve dok bude mogao hodati...nije on ni los covjek ja se druzim sa njegovim bratom,nego nama je tesko da shvatimo da neko ima porodicu da zaradjuje za hljeb,da trerba prehraniti svoju porodicu,nije Zeba cvjecka ali nje ni los momak...
Čisto sumnjam da će Zeba biti ona desetka klasična , to jest da je onaj igrač iza napadača. Mislim da je on tu deficitaran kada je je u pitanju pravljenje presinga na zadnju liniju zajedno sa napadačm, jednostavno to on nikad nije ni radio, nije bio igrač-trkač, za razliku od Uglješe koji to sasvim dobro radi(pravi presing na zadnju liniju zajedno sa Lendrićem). Mislim da će ipak igrati malo povučenije sa Blagojevićem kao centralni vezni, to mu je prirodna pozicija i ima najvise kontakta sa loptom,što on i najviše voli.
Dobro se sječam kada je jedno vrijeme pod Osimovom erom igrao na toj poziciji i nije pružao najbolje partije, pa ga je on premjestio na lijevog veznog, tada su i počele nešto lošije partije i na vrhuncu je uslijedio onaj izlazak u 20-toj min i kraj za njega.
Također i u Slobodi sam ga pratio kao povučenijeg to jest plejmekera sa Sarićem(Sarajevo) , a ispred njega Ordagić.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Dzezvar
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:37 pm

Tryg je napisao/la:Ako Petrovic ne zna za Zebu, sta bi sa onim da samo on odlucuje koji ce igrac doci? #samopitam
#neandertalacnaaparatima

Sent from my iPhone using Tapatalk
A mozda je i pila naopako.Jesi li razmisljao o tome?Ipak jos uvijek nije sve gotovo.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:39 pm

Slavko rece da ne zna da je potpiso ;)

Dva razlicita pojma. Pogotovo ako procitas dalji tekst o Zebi ...
Željezničar ante portas !

sajo10
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:40 pm

Ma hajte, kada Zebinho bude uvalio prvi gol iz prekrsaja bici ponovo heroj a ne zlocinac! Yebote pa i igraci su ljudi, ponesu te emocije, ali to ne mora predstavljati cijelu sliku. Kako god dobrodosao nazad Zeba! Trebat ce nam tvoj instant effect na proljece, odnosno u ligi za prvaka! ;)

Citam ovu izjavu Petrovica za kilo, i ima tu mnogo dobrog, predlozio bi svima da procitaju koji nisu, tako da djabe da je ne prepisujem! Ali vidi se da covjek ima autoritet. Kada kaze "posle zimski priprema nijedan klub u drzavi nece biti bolje pripremljen od nas"!! ;) ;)

storm_raider
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:44 pm

Slavko ce ih iscijediti, a najbolje je sto za razliku od Kostica, ima autoritet. Prvo sto je onako kao pojava autoritativan, a drugo sto i zna zanat. Ne bih im bio u kozi preko zime, mada znam da je jedini covjek koji ce bez ikakvih emocija odraditi pripreme Miro Stevanovic. Nama je najveci prioritet da on parafira.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:52 pm

Miro na coveru, znaci to nesto ... :D
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:53 pm

Zeba je dobrodosao. Prosle godine najbolji igrac lige. Statistika kod nas mu je strasna. Nadam se da ce doci.

A sta se cudite pitarima, to im je klasicna prica vec godinama, kao.njima se prvo nude pa onda ostalim klubovima. Igraca kojeg nisu uspjeli dovest kazu da se nudio ali trener ga nije htio. Ista prica je bila.za Kostica, Dzidica I tako dalje I tako dalje.. Samo nek oni "odbijaju" I zive u tim uvjerenjima!

delinjo
Kontakt:

uto okt 18, 2016 12:55 pm

mula je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma Zeba je najbolja desetka lige i sada i zaadnjih godina i bice sve dok bude mogao hodati...nije on ni los covjek ja se druzim sa njegovim bratom,nego nama je tesko da shvatimo da neko ima porodicu da zaradjuje za hljeb,da trerba prehraniti svoju porodicu,nije Zeba cvjecka ali nje ni los momak...
Čisto sumnjam da će Zeba biti ona desetka klasična , to jest da je onaj igrač iza napadača. Mislim da je on tu deficitaran kada je je u pitanju pravljenje presinga na zadnju liniju zajedno sa napadačm, jednostavno to on nikad nije ni radio, nije bio igrač-trkač, za razliku od Uglješe koji to sasvim dobro radi(pravi presing na zadnju liniju zajedno sa Lendrićem). Mislim da će ipak igrati malo povučenije sa Blagojevićem kao centralni vezni, to mu je prirodna pozicija i ima najvise kontakta sa loptom,što on i najviše voli.
Dobro se sječam kada je jedno vrijeme pod Osimovom erom igrao na toj poziciji i nije pružao najbolje partije, pa ga je on premjestio na lijevog veznog, tada su i počele nešto lošije partije i na vrhuncu je uslijedio onaj izlazak u 20-toj min i kraj za njega.
Također i u Slobodi sam ga pratio kao povučenijeg to jest plejmekera sa Sarićem(Sarajevo) , a ispred njega Ordagić.
ima i ta mjesta ali spremit ce ga Slavko po meni najbolje bi bilo tu iza napdaca njegova jedna lopta rijesi utakmicu...

ONO sto me jnajvise radje da cemo opet biti neki faktor u prekidima,da se radujem slobodnjaku nakon dugo vremena .D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava