dabogda nam svi bili ne Bošnjaci, a da sve osvajamo, samo zbog takvih kao sto si tibianco blu je napisao/la:neka nam Zebe, barem je Bošnjak
dabogda nam svi bili ne Bošnjaci, a da sve osvajamo, samo zbog takvih kao sto si tibianco blu je napisao/la:neka nam Zebe, barem je Bošnjak
19adi21 je napisao/la:dabogda nam svi bili ne Bošnjaci, a da sve osvajamo, samo zbog takvih kao sto si tibianco blu je napisao/la:neka nam Zebe, barem je Bošnjak
O tome pričam, kakav ba pritisak tu izađeš da pokažeš kakav si fudbaler, da te raja pamti cijeli život. Generalno navijači Sarajeva mogu biti zadovoljni jer su njihovi igrači dali sve od sebe i realno željeli pobjediti, dekoncentracija u završnici i malo sportske sreće su im falili. Njima ostaje žal za bodovimaa nama ni bod nije utjeha jer smo izašli samo da se pojavimo tu i da ono što se kaže odradimo 90 minuta pa kako god bude.Republika je napisao/la:Ako je 12.500 ljudi na tribinama i utakmica protiv gradskog rivala (za kojeg generalno boli kita većinu igrača u oba tima jer nisu odadvej i ne doživljavaju ga kao takvog) toliki pritisak da ih sputava da igraju i pokažu se, onda im je vakat odmah da upišu fakultete u Travniku, Loznici, Nikšiću ili Vrapču u zavisnosti iz koje države dolaze, i da se okane fudbala. Njima to treba biti motiv jer se na ovakvim utakmicama postaje igrač i besmrtan lik u navijačkim pričamapsihopata je napisao/la:pritisak i jeste najveći problem,pitari mislim nikad nisu dobili tekmu u kojoj su navijači zahtjevali da igraju za vedrana,sjećamo se kako ih je široki jedan dugi period dobijao,jednostavno to nije način da igrači proigraju,samo ih još više sputava iz razloga što su psihički nestabilni,i umjesto da dobiješ rastrčanu i borbenu ekipu,ti dobiješ alibi pasove i skrivanje od lopte,jer niko neće da pogriješi....GoodisonPark je napisao/la:Zanima me gdje je bila ona srce na teren, igrajte za Mirzu i još milion motiva da se obraduju navijači. Igraš na bod, odlično i ko ti brani da i u takvoj postavci pružiš svoj maksimum.. Trčanje jučer 0 i sa loptom i bez lopte, toliko raje dođe, toliko se toga napiše, toliko ih raja moli da daju sve od sebe i onda izađu na teren gdje ih naki Ćetkovići, Crnkici i Rustemovići nadigraju, e xebem te fudbale.
Da ti vidis sa kakvom curom hoda Sinisa Ferhadijom danas i ne bio izgubljen19adi21 je napisao/la:Ma ja i dalje mislim da psiha najvise djeluje u ovakvim utakmicama. Djaba sve Slavkine taktike i pripremanja kad je recimo Lendric ljut sam na sebe i to se tacno vidi u samoj kretnji, Sinisa prvih pola sata izgubljen ko da mu je 12 godina itd. i ove stvari ne rijesava trener nego psiholog.
Sjećam se ovog nicka, tuga je ovo Bgm, jedan po jedan brat nas napuštaju.storm_raider je napisao/la:Mnogima je promaklo u svoj frci oko derbija, jos jednom mi na forumu odajmo pocast jednom nasem bratu sa tribine koji je sa nama diskutovao ovdje.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=571
Napustio nas je par dana prije derbija.
Eh pa to je ono što sam pomenuo u sudaru Bekića i Stevanovića i njihovoj kvaliteti. Realno obojica su top igrači za ovu ligu, ali su upitni za lige većeg ranga i kvaliteta. Da ne ispadne da ih ponižavam, ali je to realnost. Druga stvar je ona koja se dešava često a to je dovođenje kojekakvih polovnjaka iz svih zabiti bivše Jugoslavije i davanje nekakvih cifri za njih što je još poraznije. A za mene je najporaznije da je u zapisniku od 36 igrača bilo njih čini mi se petorica koji su proveli u omladinskim pogonima oba kluba tri ili više godina. Kjosevski, Memija, Beganović, koji su nastupili te Radovac i Stanić koji su prošli te dječije derbije i učili se od malena šta znači igrati protiv Sarajeva/Željezničara.GoodisonPark je napisao/la: O tome pričam, kakav ba pritisak tu izađeš da pokažeš kakav si fudbaler, da te raja pamti cijeli život. Generalno navijači Sarajeva mogu biti zadovoljni jer su njihovi igrači dali sve od sebe i realno željeli pobjediti, dekoncentracija u završnici i malo hehe sreće su im falili. Njima ostaje žal za bodovimaa nama ni bod nije utjeha jer smo izašli samo da se pojavimo tu i da ono što se kaže odradimo 90 minuta pa kako god bude.
Kako bi izašli pred 50 milja jbt, možda bi padali u nesvjest, joooj trema jbt.. bježi ba.. Zar je moguće da se došlo do toga da moraš grah bacati da vidiš da li će ekipa pružiti maksimum? Zar se to ne podrazumijeva kad su profesionalni fudbaleri u pitanju?
Izgubila se draž derbija već poodavno, na našu žalost. Šta znaju ovi igrači šta je derbi i kako se tu nekad igralo. Rastjerali su raju sa tribina i evo ubuduće će derbije moći igrati bez nekog pritiska i velike galame. Pitanje je kako vratiti derbi na njegovo mjesto, kako vratiti publiku, igra je ta koja dovodi raju a igre nema ni na mapi..Republika je napisao/la:Eh pa to je ono što sam pomenuo u sudaru Bekića i Stevanovića i njihovoj kvaliteti. Realno obojica su top igrači za ovu ligu, ali su upitni za lige većeg ranga i kvaliteta. Da ne ispadne da ih ponižavam, ali je to realnost. Druga stvar je ona koja se dešava često a to je dovođenje kojekakvih polovnjaka iz svih zabiti bivše Jugoslavije i davanje nekakvih cifri za njih što je još poraznije. A za mene je najporaznije da je u zapisniku od 36 igrača bilo njih čini mi se petorica koji su proveli u omladinskim pogonima oba kluba tri ili više godina. Kjosevski, Memija, Beganović, koji su nastupili te Radovac i Stanić koji su prošli te dječije derbije i učili se od malena šta znači igrati protiv Sarajeva/Željezničara.GoodisonPark je napisao/la: O tome pričam, kakav ba pritisak tu izađeš da pokažeš kakav si fudbaler, da te raja pamti cijeli život. Generalno navijači Sarajeva mogu biti zadovoljni jer su njihovi igrači dali sve od sebe i realno željeli pobjediti, dekoncentracija u završnici i malo hehe sreće su im falili. Njima ostaje žal za bodovimaa nama ni bod nije utjeha jer smo izašli samo da se pojavimo tu i da ono što se kaže odradimo 90 minuta pa kako god bude.
Kako bi izašli pred 50 milja jbt, možda bi padali u nesvjest, joooj trema jbt.. bježi ba.. Zar je moguće da se došlo do toga da moraš grah bacati da vidiš da li će ekipa pružiti maksimum? Zar se to ne podrazumijeva kad su profesionalni fudbaleri u pitanju?
Dobro doso zajko zeba ... i storme jel istina da Mario stanic nudi slavku tri igraca sad na zimu kao sto je krizmana preporucio ?? jer sam to nacuo provjerena je info jel tacna znam za krizmana da je 100% ga on preporucio za ovo ostalo sam nacuostorm_raider je napisao/la:Ma to.. mahalac klasican. Ima magiju u nogama, ali eto.
Gdje si gledao taj snimak, nema ga na Youtubeu? Malo je reci da bih volio vidjeti taj snimaksalemprolic je napisao/la:Gledam nedavno neki snimak derbi iz 1985. na Grbavici, 2-2 zavrsilo, atomski fudbal za ovo sto mi gledamo u zadnje vrijeme. I nije to do toga sto su ovi iz tog vremena znali sta je car derbija i njegovali to nego sto su za ove sadasnje igrace svemirski brod po fudbalskoj kvaliteti. Jednostavno mi gledamo nekvalitetne, neškolovane fudbalere i svejedno je jesu li naša djeca ili nisu oni su jednostavno loši. Nije Miro Stevanovic najbolji bio i na ovoj utakmici jer zna sta je car derbija i sta je carsija, mahala, radnicka klasa, nego sto je kvalitetan fudbaler i pravi profesionalac. Kvaliteta nama fali na terenu da bi se derbi popravio. Zadnji derbi koji ja pamtim da je bio dobra tekma je onaj u kupu na Grbavici prije par godina, 1-1 kad je bilo. Za nas tada igrao Ara, Tomic, Svraka, kod njih Jajalo, Cimirot, Stojcev...e toga fali na derbiju, kvalitetnih fudbalera.
Ne bih znao. Mislim da se Slavku niko ne mijesa, a on ce uskoro da preda spisak igraca koji su mu potrebni.Neymar 11 je napisao/la:Dobro doso zajko zeba ... i storme jel istina da Mario stanic nudi slavku tri igraca sad na zimu kao sto je krizmana preporucio ?? jer sam to nacuo provjerena je info jel tacna znam za krizmana da je 100% ga on preporucio za ovo ostalo sam nacuostorm_raider je napisao/la:Ma to.. mahalac klasican. Ima magiju u nogama, ali eto.
Sezona kad je Sarajevo bilo prvak? Pa pogledaj realno igrače koji su igrali tada i uporedi sa ovim današnjim i znaš da nikad neće završiti u Štutgartu, Betisu, Sošou, Grčkoj igrati polufinale Lige Evrope, i tako dalje... Ako skupe koji nastup za repku na Kiro Gligorov kupu to je toOmar500 je napisao/la:Gdje si gledao taj snimak, nema ga na Youtubeu? Malo je reci da bih volio vidjeti taj snimaksalemprolic je napisao/la:Gledam nedavno neki snimak derbi iz 1985. na Grbavici, 2-2 zavrsilo, atomski fudbal za ovo sto mi gledamo u zadnje vrijeme. I nije to do toga sto su ovi iz tog vremena znali sta je car derbija i njegovali to nego sto su za ove sadasnje igrace svemirski brod po fudbalskoj kvaliteti. Jednostavno mi gledamo nekvalitetne, neškolovane fudbalere i svejedno je jesu li naša djeca ili nisu oni su jednostavno loši. Nije Miro Stevanovic najbolji bio i na ovoj utakmici jer zna sta je car derbija i sta je carsija, mahala, radnicka klasa, nego sto je kvalitetan fudbaler i pravi profesionalac. Kvaliteta nama fali na terenu da bi se derbi popravio. Zadnji derbi koji ja pamtim da je bio dobra tekma je onaj u kupu na Grbavici prije par godina, 1-1 kad je bilo. Za nas tada igrao Ara, Tomic, Svraka, kod njih Jajalo, Cimirot, Stojcev...e toga fali na derbiju, kvalitetnih fudbalera.
Hvala brt na odg, samo prenosim i iznosim sto sam cuo da ne bude da lazi iznosim, trazi ljevog beka i stopera kolko sam ja nacuo ..storm_raider je napisao/la:Ne bih znao. Mislim da se Slavku niko ne mijesa, a on ce uskoro da preda spisak igraca koji su mu potrebni.Neymar 11 je napisao/la:Dobro doso zajko zeba ... i storme jel istina da Mario stanic nudi slavku tri igraca sad na zimu kao sto je krizmana preporucio ?? jer sam to nacuo provjerena je info jel tacna znam za krizmana da je 100% ga on preporucio za ovo ostalo sam nacuostorm_raider je napisao/la:Ma to.. mahalac klasican. Ima magiju u nogama, ali eto.