@ jovanmaksimovic jedna kopija izabereš stranicu koja ti treba odneseš on ti iskopira ti vratiš sve gdje si našao i to je to

20 feninga to je malo jače od 20 centi
Glede derbija, mislim da su očekivanja bila veća od realnog stanja na terenu, niti je Željezničar svemirski brod, niti je Sarajevo kanta i obrnuto. Plavi su imali generalno bolju atmosferu uoči ovog derbija generalno u i oko kluba, dok je Sarajevo u lošoj atmosferi već duži period.
Ako pogledate realno onda ćete vidjeti da je recimo Almir Bekić u potpunosti zaustavio Stevanovića, a činjenica je da je većinu dobrih stvari Željezničar ove jeseni napravio preko njega. I o tome možemo pričati i govoriti o kvaliteti igrača, ali da ne dužim bezveze oko toga. Druga stvar gdje je Željezničar trebao imati prevagu a to je sredina terena nije ga bilo nigdje. Odnosno i ovakav Rustemović zajedno sa Sarićem su bolje funkcionisali nego trio Marković, Radinović, Blagojević, koji su realno kvalitetniji igrači kao skupina od trojca u Sarajevu koji još čini Ćetković.
Željezničar je izgledao tromije nego inače da li je do priprema, terena, treme ne znam, ali je Sarajevo izgledalo fizički spremnije iako mislim da su i u tom segmentu tu negdje. Remi generalno nikome ne odgovara kao klubovima osim trenera oba tima jer su nažalost u zadnje vrijeme počeli svi da igraju d a ne izgube.
Ali kad vidim ove majmune iz Uniteda i Liverpoola, samo kažem živio sarajevski derbi! Ne bih dao onog osjećaja kad dolazi derbi za stotinu Paul Pogbi **** ih on