Nekako smo se brzo digli, imamo nevjerovatno moc brzog uspona i jos brzeg strmoglavog pada, od ocaja do sjaja, dobili dva derbija zaredom i sada automatski svaki moramo uzeti... Moramo da shvatimo da je nas trener izasao sa postavkom najbitnije je ne izgubiti, a ako sta udje to je premija. I kada gledamo s tacke gledista da je Kosevo jedno tesko gostovanje onda je X odlican rezultat. Svako lose donese nesto dobro, pa tako i nama Slovenci - ublehe donesose jednu grumadu od trenera, trenercinu, strucnjaka, i iskreno Boga molim da sto duze ostane tu na klupi mog Zelje jer zna, moze i zeli, nije ubleha niti suhi motivator. A bojim se da sa nama kakvi smo, ne moze nista kako treba. A kakvi smo to mi ? Zeljovci ? Sipatizeri? Ne mozemo da shvatimo da dusmana i pusiku.raca na sve strane , koji mrze naseg Zelju. Djelimo se na ove ili one , na tabore i grupice jedni su za ovo drugi za ono. Nemojte to da radite, da pojedinci cekaju samo neki kisks neki los potez pa da pljuju a nazivaju se Zeljovcima. Ja shvatam da ima gresaka uprave ali ne moze sve preko noci, niko nema carobni stapic, a pojedini nemoju strpljenja ili hoce paznju foruma ili sta vec. Smirite strasti ne dajite povoda pusiku,rcima raznim da orgijaju po ljudima koji imaju istu zelju kao i vecina nas, gadimi se citati nivo orgijanja znate gdje, nakon malog kiksa, takvi ljudi ne vole Zelju ba i tacka. Treba kritika, ali ne udarate na ljude koji zele uraditi nesto i rade onako kako najbolje mogu i znaju, a vjerujem da je malo onih kojih bi uradili vise. Ne dozvolimo svojim djeljenjem da ova prica koja se zapocela pocinje da pada ili nedaj boze propadne ali ako ovako nastavimo onda ne ide na dobro, oko sebe vidimo primjere velikana koji su se strmoglavili, nismo se prodali zapamtitie to, a ako se ne prodas i ne budes kurava tesko se popeti na vrh, a mi cemo uspjeti abd , ako se budemo sto manje dijelijeli i radi licnih interesa ili radi paznje udarali drvlje i kamanje na ove ljude. Imamo gromadu na klupi , ne dozvolimo da on ne ispise kod nas najvece uspjehe u svojoj karijeri, vjerujmo ljudima koji vode nasu svetinju, ne budimo pusiku,rci.