Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 17, 2016 10:13 pm

e moj barbarezu, sta sam ja ucinio ovoj knjizi :D raspadaju se stranice hahhaha
100/94/37/34 - i to je to!

psihopata
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:18 pm

bekrić je u svojoj najboljoj formi nama bio korisniji i mogu reći bio je bolji i kompletniji igrač nego zeba u najboljoj formi,ali je problem sa bekrićem što je lik ofalio maksimalno,što se npr. zebi nikad nije desilo,i kad je u lošijoj formi puno više znači i daje na terenu od bekrića koji je takav igrač manje.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

barbarez
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:19 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:e moj barbarezu, sta sam ja ucinio ovoj knjizi :D raspadaju se stranice hahhaha
Ih ovo je samo jedna od mnogih koje posjedujem hahahahah. Nacu ti ja Ahila u peti hahaha

boja mora
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:22 pm

I ja mislim da se malo pretjeruje sa negativnim komentarima poslije derbija. Nismo bili baš toliko loši kao što se ovdje predstavlja. Pitari jesu bili nešto bolji ali se isto tako moglo desiti da i mi damo go i da sve bude drugačije.

mirsad94
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:29 pm

Nekako smo se brzo digli, imamo nevjerovatno moc brzog uspona i jos brzeg strmoglavog pada, od ocaja do sjaja, dobili dva derbija zaredom i sada automatski svaki moramo uzeti... Moramo da shvatimo da je nas trener izasao sa postavkom najbitnije je ne izgubiti, a ako sta udje to je premija. I kada gledamo s tacke gledista da je Kosevo jedno tesko gostovanje onda je X odlican rezultat. Svako lose donese nesto dobro, pa tako i nama Slovenci - ublehe donesose jednu grumadu od trenera, trenercinu, strucnjaka, i iskreno Boga molim da sto duze ostane tu na klupi mog Zelje jer zna, moze i zeli, nije ubleha niti suhi motivator. A bojim se da sa nama kakvi smo, ne moze nista kako treba. A kakvi smo to mi ? Zeljovci ? Sipatizeri? Ne mozemo da shvatimo da dusmana i pusiku.raca na sve strane , koji mrze naseg Zelju. Djelimo se na ove ili one , na tabore i grupice jedni su za ovo drugi za ono. Nemojte to da radite, da pojedinci cekaju samo neki kisks neki los potez pa da pljuju a nazivaju se Zeljovcima. Ja shvatam da ima gresaka uprave ali ne moze sve preko noci, niko nema carobni stapic, a pojedini nemoju strpljenja ili hoce paznju foruma ili sta vec. Smirite strasti ne dajite povoda pusiku,rcima raznim da orgijaju po ljudima koji imaju istu zelju kao i vecina nas, gadimi se citati nivo orgijanja znate gdje, nakon malog kiksa, takvi ljudi ne vole Zelju ba i tacka. Treba kritika, ali ne udarate na ljude koji zele uraditi nesto i rade onako kako najbolje mogu i znaju, a vjerujem da je malo onih kojih bi uradili vise. Ne dozvolimo svojim djeljenjem da ova prica koja se zapocela pocinje da pada ili nedaj boze propadne ali ako ovako nastavimo onda ne ide na dobro, oko sebe vidimo primjere velikana koji su se strmoglavili, nismo se prodali zapamtitie to, a ako se ne prodas i ne budes kurava tesko se popeti na vrh, a mi cemo uspjeti abd , ako se budemo sto manje dijelijeli i radi licnih interesa ili radi paznje udarali drvlje i kamanje na ove ljude. Imamo gromadu na klupi , ne dozvolimo da on ne ispise kod nas najvece uspjehe u svojoj karijeri, vjerujmo ljudima koji vode nasu svetinju, ne budimo pusiku,rci. :zeljeznicar1:

FKZ1921
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:34 pm

Previse je je negativnih komentara i, opcenito,negativne energije nakon derbija. Ako cemo realno analizirati stvari,nema razloga za to.
Stoji cinjenica da je odigrana ispodprosjecna utakmica. Ali je isto tako cinjenica da se posljednjih godina odigralo dosta slicnih derbija.
Osim toga,vecinu utakmica u ovom prvenstvu smo odigrali na ovom ili jos nizem niou. U par utakmica se igralo bolje,ali samo u odredjenim periodima. Mozda je jedino prosla u Bijeljini u cijelini bila solidna. Ali samo solidna. Problem je sto su je mnogi vidjeli kao perfektnu i na tome gradili optimizam pred derbi. Vidjeli smo jucer da to nije bilo realno.
Neki prigovaraju na losoj taktici...Ne vidim sta se drugacije takticki moglo uraditi pa da bolje odigramo. Mogao si malo bolje da je teren bio bolji i da si igrao sa vise rizika. Da li bi i to donijelo pobjedu,pitanje je.
Po meni je ovo dobar rezultat. Iz vise razloga. I nije vrijeme za neka velika problematiziranja.
Ono sto moramo shvatiti,po meni, je cinjenica da mi imamo prosjecnu ekipu. Potpuno neizbalansiranu,po svim parametrima. Nemamo brzih igraca,nemamo visokih igraca,nemamo fizicki snaznih igraca,nemamo ni jednog lijevaka u ekipi,imamo nespremnih igraca...Imamo podosta psiholoski labilnih igraca...ovo su cinjenice.
U takvim okolnostima je tesko napraviti funkcionalnu cjelinu za koju znas kako ce reagovati u odredjenim situacijama.
Sad je vazno skupljati bodove...Popravljati sta se s ovim igracima moze popraviti do pauze. Predpostavljam da ce se dovesti neki igraci i u nastavak prvenstva uci u boljem stanju.

GoodisonPark
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:35 pm

Republika je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Vadi Križmana koji je jedini svojom lucidnošću mogao jučer zabiti a debelo kasni sa svim izmjenama.
Križman je sam tražio izmjenu nekih 7,8 minuta prije nego je izašao iz igre
Aha zahvaljujem na info, nisam to vidio.

Niko ne pretjeruje i ja prvi neću da budem zadovoljan da se u najvećoj utakmici ove lige (a slobodno se može reći i najvećoj svih vremena) mi ponašamo ko amateri. Veze s'vezom ovo nije imalo. Da je Kostić bio na klupi yebali bi mu od-do za amatersku postavku, motivaciju, bla bla. Ovako fol se ovom Švabi mora šutiti, ne mora i neće. Kad zasluži pohvale kao u Bijeljini onda ih i dobije kad u derbiju postavi igru da se molimo Bogu da ne primimo go onda će dobiti i kritiku. Šta trebam i u ligi za prvaka strahovati hoće li neki amater u bordo dresu imati svoj dan pa zabiti jednu od onih šansi koje su zapucali preko gola.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

alombardo
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:39 pm

Nevjerovatna kolicina nezadovoljstva nicim izazvana. U situaciji u kojoj je zeljo bio avaki kiks je bio provalija i vrlo vjerovatni plasman ispod 6 nakon 22 kola, slavko spasava situaciju i vraca u igru za evropu a mozda se zakuha i za prvo mjesto. Napravi se neka kolektivna histerija podcjenjivanja pitara iako se milijardu puta pokazalo da u derbiju nema favorita, a u ovom slucaju nije ga bilo ni po kvalitativnom odnosu snaga..... Boba ko lutka na derbiju

Jaozinho22

pon okt 17, 2016 10:47 pm

GoodisonPark je napisao/la:
Republika je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Vadi Križmana koji je jedini svojom lucidnošću mogao jučer zabiti a debelo kasni sa svim izmjenama.
Križman je sam tražio izmjenu nekih 7,8 minuta prije nego je izašao iz igre
Aha zahvaljujem na info, nisam to vidio.

Niko ne pretjeruje i ja prvi neću da budem zadovoljan da se u najvećoj utakmici ove lige (a slobodno se može reći i najvećoj svih vremena) mi ponašamo ko amateri. Veze s'vezom ovo nije imalo. Da je Kostić bio na klupi yebali bi mu od-do za amatersku postavku, motivaciju, bla bla. Ovako fol se ovom Švabi mora šutiti, ne mora i neće. Kad zasluži pohvale kao u Bijeljini onda ih i dobije kad u derbiju postavi igru da se molimo Bogu da ne primimo go onda će dobiti i kritiku. Šta trebam i u ligi za prvaka strahovati hoće li neki amater u bordo dresu imati svoj dan pa zabiti jednu od onih šansi koje su zapucali preko gola.
Sreća naša pa ne znaju...ni Rustem ni Crnkić ni onaj Ćetković.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Republika
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:51 pm

Naredni protivnik Željezničara promijenio trenera

http://sport1.ba/fudbal/naredni-protivn ... nera/69801

Bila je neka akcija Željezničara i Križman je ostao da šepa nije ni ispratio akciju, tražio je odmah izmjenu, čini mi se da su mu ukazivali pomoć i ostao je poslije toga u igri, mislim nekih 5,6 minuta nakon ukazivanja pomoći.

Ovaj derbi je pokazao puno i za jednu i za drugu ekipu ko je htio i želio da vidi

Tryg
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:55 pm

Dobro to, ali ako su promjenili trenera, ko je novi ? Valjda su smjenili ovog.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Republika
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:56 pm

Tryg je napisao/la:Dobro to, ali ako su promjenili trenera, ko je novi ? Valjda su smjenili ovog.

Nekakav Ušanović valjda nemam pojma

Tryg
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:56 pm

Pa napisite to majka mu stara :D

Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:57 pm

Ma ko je da je novi trener, nece biti problema protiv Goražda. Nemojte se sikirati ni najmanje :ne:
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Republika
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:59 pm

Tryg je napisao/la:Pa napisite to majka mu stara :D

Zvanično je smijenjen Kulović. Zvanično niko još nije imenovan. To ti je kao poslije Kostića situacija, Musa - Petrović :D

Hurmasica
Kontakt:

pon okt 17, 2016 10:59 pm

Joj drame... :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon okt 17, 2016 11:00 pm

da li neko od vas ima novinarske izvjestaje utakmica prije 2007. godine? trebaju mi konkretno one sa slavijom...
100/94/37/34 - i to je to!

Grbavica
Kontakt:

pon okt 17, 2016 11:01 pm

Sad kad novi trener donese pozitivni šok i uzmu nas na Grbavici :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Republika
Kontakt:

pon okt 17, 2016 11:03 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:da li neko od vas ima novinarske izvjestaje utakmica prije 2007. godine? trebaju mi konkretno one sa slavijom...
To možeš u onom arhibu uzeti samo pokupi datume i odeš kopija ti je ja mislim 20 feninga

Tavas1921
Kontakt:

pon okt 17, 2016 11:05 pm

Ja eto sve amateri igraju u Sarajevu, a nasi su majstor do majstora.. Hajmo biti malo realni nece nam skoditi. Da su se ovako skupljali bodovi od pocetka prvenstva bili bi u extra poziciji. U nasoj ligi ko svaku igra da pobjedi taj igra za raju, a znamo kako takvi prolaze. Ekipa se gradi duze vremena i ovaj trener ima kapaciteta da napravi respektabilnu ekipu kroz godinu dobrog rada, ne samo njega vec i ljudi zaduzenih za sportski segment. Istina je da su se potrosili odredjeni novci, (vjerovatno ce se opet morati raditi pozajmice) ali ako se nastavi sa dobrim radom, dodje taj dugo iscekivani sponzor, posveti se malo gradjenju ekipe u pravom smislu te rijeci, onda mozemo ocekivati svjetliju buducnost. Bitno je da vidimo da se radi i da podrzimo, ali naravno i uputimo kritiku kad za nju ima mjesta. Neki bi trebali dvaput razmislit pa napisat nesto, jer je dosta nebuloza pisano kroz zadnja 24 sata.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Prijava