Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 17, 2016 5:47 pm

salemprolic je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Je li istina da je Mario Stanic zasluzan za dovodjenje Krizmana, da ga je preporucio? Mozda bude jos nekih igraca tokom sljedecih prelaznih perioda koje bi nam mogao preporuciti. Ne mora biti covjek direktno u klubu, ali moze pomoci. To je super stvar.
Jeste dosao je preko Stane.
Gledam slike sa derbija na portalima i na jednoj slici nasa delegacija u lozi, Tica, Cenan, Misimovic...jel mi se ucinilo ili je pored Cenana sjedio i Mario. Nabio je neku kapu pa ne mogu da skontam.
I meni se čini da je on.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

pon okt 17, 2016 5:53 pm

Ma raja ja i dalje vjerujem u titulu.
Ako ostanemo do lige za prvaka u nekih 4-5 bodova sa Zrinjom, svasta se moze desiti.
Slavko je,tvrdim,najbolji trener u PL trenutno.Da je pregurat do zime sa tim nekim zaostatkom, a poslije je sve moguce vjerujte mi.
Inace postovi @sergejevica i @vrbanjuse koji su jedan iza drugog su fenomenalni, te @minjorea. :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pon okt 17, 2016 5:54 pm

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavi orkestar
Kontakt:

pon okt 17, 2016 5:57 pm

Kad vec napadaci nisu mogli zna li neko jel' ga bar direktor plasiro direktorici.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

shzna
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:09 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kad ste već kod navijačke scene,juče sam se uvjerio da ultrasi iz redova navijačke grupe ''Horde Zla'' mole da im se da šal vršeći dugu i dosadnu konverzaciju s osobom koja nosi šal uz to su i veoma brzi ! Trčanje u dužini jedne tramvajske stanice, uz to i prelazak ceste dalje od pješačkog prelaza su odlično uvježbali tako da ne sumnjam da im ovo nije bio prvi put. :D
Ma znali su iz auta izlijetati i startovati, ali kako bi brzo i kurčevito izletili iz auta još bi se brže vratili u isto i po gasu.
1987

damirfile
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:19 pm

Kolko nezadovoljstva zbog remija na derbiju ccc.

storm_raider
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:32 pm

Sve sto ste zeljeli znati o sarajevskom derbiju, a niste smjeli da pitate:

viewforum.php?f=70

@jovan se jos jednom potrudio i hvala mu mnogo!!! Obogatite podforum Historija vasim prisustvom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:41 pm

damirfile je napisao/la:Kolko nezadovoljstva zbog remija na derbiju ccc.
Ma nije problem remi. Na Koševu je 0-0 maltene fix rezultat. Nego jučer se fakat gledao antifudbal te ostale popratne okolnosti su samo dodatno upropastile događaj. "Veličanstvo" derbija se nije moglo vidjeti nigdje
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Jaozinho22

pon okt 17, 2016 6:45 pm

Remi je najmanja bitna stvar druže,s rezultatske strane dobro je,opet smo gore u par bodova s Zrinjom,moglo je biti i manje ali eto. Problem je jučerašnja bezmuda igra i kilava taktika a sa njom i zalaganje igrača izuzev jednog momčine.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

damirfile
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:48 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Ma nije problem remi. Na Koševu je 0-0 maltene fix rezultat. Nego jučer se fakat gledao antifudbal te ostale popratne okolnosti su samo dodatno upropastile događaj. "Veličanstvo" derbija se nije moglo vidjeti nigdje
Igraci su podbacili def. Ali da je toliko lose nije , nismo izgubili sto je bitnije. Osim igraca mi navijaci smo jos vise podbacili, priznaj.
Nakon 5 dobro odigranih utakmica ovaj je bila ispod prosjeka ali remijem nismo nista izgubili iako smo mogli dosta dobiti. Idemo dalje narednom pobjedom idemo na minimalo trece mjesto sto je savrseno.

storm_raider
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:51 pm

@Larson se takodjer potrudio i obavio svoj dio posla. Hvala mu!

Ko je dovoljno hrabar ili lud, neka pogleda:
viewtopic.php?f=67&p=117677#p117677

shzna
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:53 pm

Raja očekivala da ćemo raskovati pitare, pa zbog ogromne euforije remi smatramo porazom. Ja prvi. Pitari su imali 2 100% mi 1. Nikakva razlika na njihovom terenu, s tim što su oni daleko agresivnije ušli u derbi, pritisli sredinu i izgledalo je da smo inferiorni u odnosu na njih. Nešto slično kao prošle godine samo drukčije uloge.
1987

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon okt 17, 2016 6:58 pm

damirfile je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Igraci su podbacili def. Ali da je toliko lose nije , nismo izgubili sto je bitnije. Osim igraca mi navijaci smo jos vise podbacili, priznaj.
Nakon 5 dobro odigranih utakmica ovaj je bila ispod prosjeka ali remijem nismo nista izgubili iako smo mogli dosta dobiti. Idemo dalje narednom pobjedom idemo na minimalo trece mjesto sto je savrseno.
To sve stoji, fino napisano. Jednostavno smo mi previše očekivali od derbija; ili da bude lijep za oči ili da jedna ekipa pobijedi, pa sama igra pada u vodu. Nebitno je pobijediš li ti u derbiju drama dobrom igrom ili pobijediš spretnim golom i kasnije parkiraš autobus. Napisao sam u jednom od prethodnih postova da mi se čini da je Slavkov pristup u ovoj utakmici bio kao da se ne igra derbi, već sasvim obična utakmica. Čovjek ima svoju viziju i nebitno mu je ko je na putu. Naravno da neće isto pristupiti Vitezu ili Zrinjskom, ali njega posebno ovaj remi nije naljutio. Rezultat je najrealniji, obje strane mogu biti zadovoljne, a na nama je da uzimamo bodove gdje stignemo
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 17, 2016 7:10 pm

Tryg je napisao/la:slika

Neandertalac skroz desno :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sve se kratko sto milja a po stambolu se hoda svakih deset dana, da nije od para od apoteke.. slika

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

pon okt 17, 2016 7:18 pm

http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-zelje ... zde/22439/

U srijedu nam dolazi jedan prijateljski klub. Gledam nesto spisak ekipe Gorazda, imaju solidna imena u igrackom kadru, nema sta. Zeljo i Gorazde kombinovano imaju skoro 200 godina postojanja.

GoodisonPark
Kontakt:

pon okt 17, 2016 7:29 pm

Nema opravdanja za jučerašnju očajnu igru bez trke bez zalaganja bez želje da se pobjedi vječiti rival. Nema veze što nismo pobjedili ali indolentnost i ne dati maximum na derbiju to je za kritike. Šta kažete Slavko išo na bod, u redu neka je ali kakva je to igra na bod a puše sa svih strana, vile nas nosaju cijeli derbi a on fol pogodio taktiku na bod, jes kako nije.. Pitari koji su inače jako loši su jučer pružili svoju ubjedljivo najbolju partiju i samo nas je fortuna pogledala pa nismo zijanili. Najgora ekipa Sarajeva u nazad 50 godina nas nadigra ko da smo neki amateri jbt.

Šta ba da budem zadovoljan, pišam se na bod koji nismo ni zaslužili. Boccaccio je u dva posta sve odlično objasnio, ja sam to jučer odmah spominjao raji, to da nismo imali dovoljno svježine, da smo od prve minute djelovali da ne možemo potrčati, nismo pretrčali ni pola ko u Bijeljini, ko je kriv za to Ćelo sigurno jer nije dao dovoljno odmora igračima. On je zadužen da ekipa maksimalno spremna uđe u tekmu. Šta kaže ne računam na Bekrića dan pred derbi a isti taj Bekrič nije ništa lošiji od 80% ekipe, a laže svako ko kaže da jučer nije mogao igrati bar poluvrijeme. Ne vrijedi izdvajati nikoga od igrača, a vidjelo se da jedini Križman i Miro jučer mogu dati gol ostalo ni blizu niko, Lendrić smiješan.

Ćelavi se fol ulizuje pitarima, djelovalo je kao da nas je namjerno naguzio postavkom da zijanimo i nevjerovatno je bilo da pitari izgledaju kao duplo bolja ekipa od nas, navijanje kad sam govorio ovdje da se smanji yebavanje jok ono od prve minute. Da li zapad treba da povede navijanje pa da se pjeva normalno? Pitari dobiju aplauz za divove 5 minuta do početka i svi na zapadu komentarišemo sad će Grbavica jer je bilo tačno vrijeme za nju ono krene od 46.. naka fol zaebana pjesmica na koju bi mogao hladno zaspati, odron navijanje a slobodno mogu reći i naše najgore u istoriji derbija na koševu.

Inače pohvale portalu za novi dizajn, naslovnu..jako lijepo :palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Alipasino
Kontakt:

pon okt 17, 2016 8:00 pm

Gdje smo bili prije 7 kola 3 bobe od zone ispadanja gdje smo sad 3 dakle okrenuli tabelu naopako i sta neki bi vec celu tjerali.Nismo zadovoljni igrom nismo i sta sad zato su odigrali one 3 prije odlicno.Nekima je bitnije pobjedit pitare jebes i evropu i sve.Kao sto sam reko mi ove godine utakmice vise necemo zijanit.Zrinjskog uzimamo u Mostaru.

rodrigo87
Kontakt:

pon okt 17, 2016 8:09 pm

Naša ljubav jača je od vaše represije

SirAlexFerguson
Kontakt:

pon okt 17, 2016 8:11 pm

U jednu ruku mi je drago sto smo haman svi nezadovoljni, u drugu ruku nije.
Da je bolja igra mogla biti, mogla je, da je remi loš, nije.

Ko je god igrao fudbal zna kako je teško igrati na lošem, natopljenom terenu. Utakmica ko utakmica nije bila loša s obzirom na uslove, da je bolji teren bio gledali bi odlican meč.

Na trenutke smo igrali lijepo al bez efikasnosti.
Veca odradio odlično, pohvale, samo nastavi.
Odbrana tu i tamo, ne znam nit' smrdi nit' miriše, Siniša je munja defanzivno, par puta ofanzivno mu igrači nisu vjerovali i nije dobio loptu a sam je bio po strani, a trebali su ako ništa raširili bi pitare. Memija s druge strane solidan, njega gledam posebnim ocima, ocekujem puno od njega i onda ni sa ovim jucer nisam zadovoljan, ali solidno, prolazna ocjena ali ovo je nista sta on moze i sta ocekujem. Stoperi, ne znam, Boccacini ima ono nesto ali zna izletiti i jednom u utakmici je dovoljno da te zayebe, Aco kakav je trenutno, po meni igrac za klupe ali trenutno nema niko kvalitetniji ili spremniji ko ce ga premjestiti tamo.
Sredina solidna do nekad pred kraj kada sam vidio pad, trebalo je osvjeziti sa Šečerom, Uglješa je vidio koliko još nije zreo igrač, i neka je ne krivim ga ništa, pamet u glavu za ubuduce. Za Križmana je Bocaccio sve rekao, i meni se dopada i vjerujem mu. Miro nemam poseban komentar, on je konstanta, odigrao je zadovoljavajuce, koliko se moglo odigrati.
Lendric zuji, pritisce, nije ono sto je bio ali ce biti. Ne trebamo mu za vrat skakati, trebamo mu dati podrsku. Jucer nista posebno, realno treba reci da nije ni imao neke sanse, tako da hvala na zalaganju, a golovi ce doci.

Budite pozdravljeni.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

GoodisonPark
Kontakt:

pon okt 17, 2016 8:17 pm

Ko ba tjera Petrovića? Niko ali kritika mora biti kad ima razloga za istu. Jučer je fulio sve što se moglo fuliti od taktike, izmjena i svega ostalog i slobodno možemo reći da ga je nadmudrio opštinski službenik. Pitari su svoj bod zaslužili mi nismo ni taj jedan. Nikolić koji je donio bodove iz Bijeljine dobija popišane 3 minute a 87 igra Lendrić koji jedne yebene lopte ne zna primiti i razigrati ekipu, Vadi Križmana koji je jedini svojom lucidnošću mogao jučer zabiti a debelo kasni sa svim izmjenama. U redu postavka na bod ali nije tu bilo nikakve čvrstine i nekog bedema ispred našeg gola već smo se gubili i ispadali amaterski totalno.

Slažem se za one prepreke i kontrole, šta je ono ba pa ja mislim da je masa raje zakasnila na početak tekme. Napravili su nepotrebnu gužvu i tjeraju onako i ono malo raje sa derbija što dolaze.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava