pon okt 17, 2016 8:11 pm
U jednu ruku mi je drago sto smo haman svi nezadovoljni, u drugu ruku nije.
Da je bolja igra mogla biti, mogla je, da je remi loš, nije.
Ko je god igrao fudbal zna kako je teško igrati na lošem, natopljenom terenu. Utakmica ko utakmica nije bila loša s obzirom na uslove, da je bolji teren bio gledali bi odlican meč.
Na trenutke smo igrali lijepo al bez efikasnosti.
Veca odradio odlično, pohvale, samo nastavi.
Odbrana tu i tamo, ne znam nit' smrdi nit' miriše, Siniša je munja defanzivno, par puta ofanzivno mu igrači nisu vjerovali i nije dobio loptu a sam je bio po strani, a trebali su ako ništa raširili bi pitare. Memija s druge strane solidan, njega gledam posebnim ocima, ocekujem puno od njega i onda ni sa ovim jucer nisam zadovoljan, ali solidno, prolazna ocjena ali ovo je nista sta on moze i sta ocekujem. Stoperi, ne znam, Boccacini ima ono nesto ali zna izletiti i jednom u utakmici je dovoljno da te zayebe, Aco kakav je trenutno, po meni igrac za klupe ali trenutno nema niko kvalitetniji ili spremniji ko ce ga premjestiti tamo.
Sredina solidna do nekad pred kraj kada sam vidio pad, trebalo je osvjeziti sa Šečerom, Uglješa je vidio koliko još nije zreo igrač, i neka je ne krivim ga ništa, pamet u glavu za ubuduce. Za Križmana je Bocaccio sve rekao, i meni se dopada i vjerujem mu. Miro nemam poseban komentar, on je konstanta, odigrao je zadovoljavajuce, koliko se moglo odigrati.
Lendric zuji, pritisce, nije ono sto je bio ali ce biti. Ne trebamo mu za vrat skakati, trebamo mu dati podrsku. Jucer nista posebno, realno treba reci da nije ni imao neke sanse, tako da hvala na zalaganju, a golovi ce doci.
Budite pozdravljeni.
Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."