Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon okt 17, 2016 3:49 pm

boccaccio je napisao/la:Stalno mi se vrti misao da je bitan faktor jucerasnje onako odigrane utakmice sa nase strane bio nedostatak svjezine kod nasih igraca. Bas mi se nesto to urezalo u glavu. Poredeci utakmicu protiv Radnika i ovu sada protiv komsiluka, obje su bile strasno zahtjevne. Slavko je jako dobro pripremio ekipu Radnika i ta ekipa zaista vazi za onu koja fizicki izlazi na kraj sa protivnicima. Dokaz je i zadnja utakmica protiv Zrinjskog, gdje su u zadnjoj minuti izjednacili. Oni su naravljeni da igraju 90 minuta kroz trku. A utakmica sa nama je pokazala da smo mi podigli taj nivo fizike i sa visokim presingom, i odlicnim stavom kroz cijelu utakmicu prakticno natjerali Radnik da kapitulira na svom terenu, kroz kvalitet o kojem je Slavko pricao i gdje je bio u pravu da je on na nasoj strani, ali je bilo pitanje koliko smo mogli trkacki izdrzati tempo. Pa se vidjela na utakmici jedna fina svjezina kod nasih igraca, lagani trk, i zauzimanje prostora kroz cijeli teren. Svaki put smo u posjedu lopte imali viska igraca sto nam je davalo rjesenje u veznom edu , a tako ti je to kada dobro mozes da trcis. Prema tome, pokazali smo kao ekipa da mozemo da trcimo.

Moguce je, vrlo je moguce da je ova pauza napravila samo onu trenutnu tezinu neosvjezenosti u nogama igraca. Vidjelo se da se mucimo sa kretanjem na terenu. To je tako djelovalo kao da smo jutros odigrali mec, pa poslijepodne izasli da igramo sa komsijama. Moze to da se desi, s obzirom da ekipa kroz prvenstvene pauze pokusava da stigne zeljeni nivo fizicke spreme, ovo je vec druga pauza u kojoj Slavko iskoristava mogucnosti te pauze da ih jos malo naspanuje i poveca razinu fizike, a igraci jos uvijek nisu navikli na takve promjene. Slavko je izjavio prije derbija da je on zadovoljan kako su iskoristili pauzu i da je tu bilo duplih treninga te da je razina fizicke spreme podignuta za jos nekih 10 procenata. Ja sam apsolutno ubijedjen u to da je ovo istina. Medjutim, mozda zadnja dva dana sa laganijim treninzima igraci nisu uspjeli da maksimalno akumuliraju tu snagu, osvjeze tijela da bi dobili na toj svjezini. Nisam bio na treninzima po njihovom povratku iz Hercegovine , ali Slavko je rekao da je nastavio sa jakim intenzitetom treninga i da je ostavio dva dana za osvjezavanje ekipe. Toliko je zapravo i dovoljno da se ekipa u potpunosti osvjezi, ali kada je vec na zadovoljavajucem nivou. Meni jednostavno nije izgledalo da je nas tim svjez i spreman za potrebnu trku kakvu smo imali protiv Radnika. Da smo to uspjeli, onda bi i los teren pao u vodu, mi bi sa takvom vrstom pristupa napravili komsijama mnoge probleme. Stekao se dojam da smo jako tesko trcali, tacno teske noge i nismo mogli stizati desavanja na terenu. To ce se kroz koji dan potpuno promijeniti i ekipa ce dobiti poletnost sa malo laksim treninzima. Mozda da se utakmica odigrala sutra npr. da bi to bila potpuno drugacija slika naseg tima po pitanju trcanja. Znam da peglam sa ovom teorijom, prosto mi je to stalno u glavi. Vrlo je moguce da potpuno grijesim, prenosim samo svoj osjecaj.

Moram jos samo na trenutak da se dotaknem Krizmana. Ja ne znam sta je meni, da li sam ja totalno u pravu ili sam totalno u krivu, ali mene taj igrac odusevljava iz utakmice u utakmicu. Totalno je van kondicije , da se razumijemo, vidi se to iz aviona, ali mu i stil igre , nacin kretanja nije promjenjiv i nece biti promjenjljiv cak i kada bude na 100 % snage. On jednostavno tako igra i tako izgleda, da nema kuveta u sebi nimalo. I cesto je na utakmici nevidljiv. Ali cak se i na derbiju vidjelo da savrseno dobro prati utakmicu i njemu treba samo jedna mala sitnica da dodje u situaciju da poentira i da stvori znacajan iskorak. Samo sekunda. Covjek je na lijevom krilu, nezainteresovan, nezapazen, spor, izvan duela je...i kada tako gledamo to je sve ispod prosjecno. A on se u sekundi stvori na petercu suprotne strane kao pravi centarfor, gdje ocekujemo zapravo Ivana, nadje se bas Krizman, potpuno neopazeno se izvuce i uvuce u sansu da poentira i da ostane sam pred golmanom, necuvan od protivnickog igraca. To se moze postici samo izuzetnom lucidnoscu i jako dobrim pracenjem igre. On po utakmici bar jednom to odradi. Druga je stvar da li ce imati srece da poentira, ali bude tu, odradi to u nekom svom lukavom maniru. I protiv Radnika se isto desilo i poentirao je poslije greske golmana, bio je na mjestu gdje je Ivan trebao biti, kao kiler , onaj koji ceka takve greske pa zabija golove. To odradi Krizman ulazeci neprimjetno kao lazna devetka. Izuzetan smisao za kretanje po tom dijelu terena i osjecaj da ce takvim potezom bar jednom na utakmici u pravo vrijeme bas on biti na tom mjestu.
Ja sam prosto odusevljen. Ne vidi se, a odradi najbolju sansu na prosloj utakmici. Vuce se kao umorni starac, i onda dodje u sansu. Nisam siguran da ce on djelovati nesto drugacije ni kada bude mnogo spremniji. Takav tip, uspava te, i tebe i protivnicku odbranu, ljudi pomisle, ovaj ne moze da hoda, ne treba ga ni cuvati. Opasan lik. Opasan.
Po meni je to i djelom razlog sto Ivan ima problem sa realizacijom, ako me razumijes sta hocu reci.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon okt 17, 2016 3:53 pm

Je li istina da je Mario Stanic zasluzan za dovodjenje Krizmana, da ga je preporucio? Mozda bude jos nekih igraca tokom sljedecih prelaznih perioda koje bi nam mogao preporuciti. Ne mora biti covjek direktno u klubu, ali moze pomoci. To je super stvar.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

bianco blu
Kontakt:

pon okt 17, 2016 3:53 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la:
Pinkii je napisao/la:Sta se pjevalo sa igracima na kraju osim ono od '46 postoji ovaj derbi...?
I oni na onu pjesmu skacu ko djeca kakva i pjevaju ko da su uzeli bod Bayernu a ne mrtvim pitarima,kako ih nije stid nek se pokupe odmah u svlačionicu.
Apsolutno se slazem vise ovo postaje smijesno.
šta vam postaje smiješno? Šta trebamo, da psujemo igračima kao torpederi? Ako vam se ne sviđa, imaš brate sjever Grbavice, zapad koševa i uživaj.

fk1921

pon okt 17, 2016 3:57 pm

bianco blu je napisao/la:
teatrale36 je napisao/la: I oni na onu pjesmu skacu ko djeca kakva i pjevaju ko da su uzeli bod Bayernu a ne mrtvim pitarima,kako ih nije stid nek se pokupe odmah u svlačionicu.
šta vam postaje smiješno? Šta trebamo, da psujemo igračima kao torpederi? Ako vam se ne sviđa, imaš brate sjever Grbavice, zapad koševa i uživaj.
Realno navijanje nam je kriza juce bilo, nista normalno nisu pjevali zato je od 3000 navijaca 500 njih znalo pjesme. Prosli derbi smo bili bolji 10x nego sad.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

bianco blu
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:00 pm

fk1921 je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:
Realno navijanje nam je kriza juce bilo, nista normalno nisu pjevali zato je od 3000 navijaca 500 njih znalo pjesme. Prosli derbi smo bili bolji 10x nego sad.
slažem se 101%. Al ovaj sima simau misli na pozdrav sa igračima na kraju tekme.

pile87
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:09 pm

Omar500 je napisao/la:Je li istina da je Mario Stanic zasluzan za dovodjenje Krizmana, da ga je preporucio? Mozda bude jos nekih igraca tokom sljedecih prelaznih perioda koje bi nam mogao preporuciti. Ne mora biti covjek direktno u klubu, ali moze pomoci. To je super stvar.
Jeste dosao je preko Stane.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Manager2016

pon okt 17, 2016 4:10 pm

boccaccio je napisao/la:Stalno mi se vrti misao da je bitan faktor jucerasnje onako odigrane utakmice sa nase strane bio nedostatak svjezine kod nasih igraca. Bas mi se nesto to urezalo u glavu. Poredeci utakmicu protiv Radnika i ovu sada protiv komsiluka, obje su bile strasno zahtjevne. Slavko je jako dobro pripremio ekipu Radnika i ta ekipa zaista vazi za onu koja fizicki izlazi na kraj sa protivnicima. Dokaz je i zadnja utakmica protiv Zrinjskog, gdje su u zadnjoj minuti izjednacili. Oni su naravljeni da igraju 90 minuta kroz trku. A utakmica sa nama je pokazala da smo mi podigli taj nivo fizike i sa visokim presingom, i odlicnim stavom kroz cijelu utakmicu prakticno natjerali Radnik da kapitulira na svom terenu, kroz kvalitet o kojem je Slavko pricao i gdje je bio u pravu da je on na nasoj strani, ali je bilo pitanje koliko smo mogli trkacki izdrzati tempo. Pa se vidjela na utakmici jedna fina svjezina kod nasih igraca, lagani trk, i zauzimanje prostora kroz cijeli teren. Svaki put smo u posjedu lopte imali viska igraca sto nam je davalo rjesenje u veznom edu , a tako ti je to kada dobro mozes da trcis. Prema tome, pokazali smo kao ekipa da mozemo da trcimo.

Moguce je, vrlo je moguce da je ova pauza napravila samo onu trenutnu tezinu neosvjezenosti u nogama igraca. Vidjelo se da se mucimo sa kretanjem na terenu. To je tako djelovalo kao da smo jutros odigrali mec, pa poslijepodne izasli da igramo sa komsijama. Moze to da se desi, s obzirom da ekipa kroz prvenstvene pauze pokusava da stigne zeljeni nivo fizicke spreme, ovo je vec druga pauza u kojoj Slavko iskoristava mogucnosti te pauze da ih jos malo naspanuje i poveca razinu fizike, a igraci jos uvijek nisu navikli na takve promjene. Slavko je izjavio prije derbija da je on zadovoljan kako su iskoristili pauzu i da je tu bilo duplih treninga te da je razina fizicke spreme podignuta za jos nekih 10 procenata. Ja sam apsolutno ubijedjen u to da je ovo istina. Medjutim, mozda zadnja dva dana sa laganijim treninzima igraci nisu uspjeli da maksimalno akumuliraju tu snagu, osvjeze tijela da bi dobili na toj svjezini. Nisam bio na treninzima po njihovom povratku iz Hercegovine , ali Slavko je rekao da je nastavio sa jakim intenzitetom treninga i da je ostavio dva dana za osvjezavanje ekipe. Toliko je zapravo i dovoljno da se ekipa u potpunosti osvjezi, ali kada je vec na zadovoljavajucem nivou. Meni jednostavno nije izgledalo da je nas tim svjez i spreman za potrebnu trku kakvu smo imali protiv Radnika. Da smo to uspjeli, onda bi i los teren pao u vodu, mi bi sa takvom vrstom pristupa napravili komsijama mnoge probleme. Stekao se dojam da smo jako tesko trcali, tacno teske noge i nismo mogli stizati desavanja na terenu. To ce se kroz koji dan potpuno promijeniti i ekipa ce dobiti poletnost sa malo laksim treninzima. Mozda da se utakmica odigrala sutra npr. da bi to bila potpuno drugacija slika naseg tima po pitanju trcanja. Znam da peglam sa ovom teorijom, prosto mi je to stalno u glavi. Vrlo je moguce da potpuno grijesim, prenosim samo svoj osjecaj.

Moram jos samo na trenutak da se dotaknem Krizmana. Ja ne znam sta je meni, da li sam ja totalno u pravu ili sam totalno u krivu, ali mene taj igrac odusevljava iz utakmice u utakmicu. Totalno je van kondicije , da se razumijemo, vidi se to iz aviona, ali mu i stil igre , nacin kretanja nije promjenjiv i nece biti promjenjljiv cak i kada bude na 100 % snage. On jednostavno tako igra i tako izgleda, da nema kuveta u sebi nimalo. I cesto je na utakmici nevidljiv. Ali cak se i na derbiju vidjelo da savrseno dobro prati utakmicu i njemu treba samo jedna mala sitnica da dodje u situaciju da poentira i da stvori znacajan iskorak. Samo sekunda. Covjek je na lijevom krilu, nezainteresovan, nezapazen, spor, izvan duela je...i kada tako gledamo to je sve ispod prosjecno. A on se u sekundi stvori na petercu suprotne strane kao pravi centarfor, gdje ocekujemo zapravo Ivana, nadje se bas Krizman, potpuno neopazeno se izvuce i uvuce u sansu da poentira i da ostane sam pred golmanom, necuvan od protivnickog igraca. To se moze postici samo izuzetnom lucidnoscu i jako dobrim pracenjem igre. On po utakmici bar jednom to odradi. Druga je stvar da li ce imati srece da poentira, ali bude tu, odradi to u nekom svom lukavom maniru. I protiv Radnika se isto desilo i poentirao je poslije greske golmana, bio je na mjestu gdje je Ivan trebao biti, kao kiler , onaj koji ceka takve greske pa zabija golove. To odradi Krizman ulazeci neprimjetno kao lazna devetka. Izuzetan smisao za kretanje po tom dijelu terena i osjecaj da ce takvim potezom bar jednom na utakmici u pravo vrijeme bas on biti na tom mjestu.
Ja sam prosto odusevljen. Ne vidi se, a odradi najbolju sansu na prosloj utakmici. Vuce se kao umorni starac, i onda dodje u sansu. Nisam siguran da ce on djelovati nesto drugacije ni kada bude mnogo spremniji. Takav tip, uspava te, i tebe i protivnicku odbranu, ljudi pomisle, ovaj ne moze da hoda, ne treba ga ni cuvati. Opasan lik. Opasan.
Nema svjezine poslije priprema. Umorni 12. kolo kao da su balerine a ne profesionalni igraci. U evropi ljudi s 18 igraca igraju ligu, kup, evropsko takmicenje, a mi ne mozemo igrati ni ligu. Stalno ista prica godinama. Nesto nije onda uredu ako promjenis toliko kondicionih i uvijek isto sve.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:20 pm

Samo bih se dotakao toga kako ubijaju bh fudbal. U redu stoji 500 ljudi, guzva je, ljudi nabijeni jedni na druge, specijalci ulijecu i kao auto prolaze kroz ljude jer su vidjeli da je momak, kojem su usput receno spale pantole, iste te pantole podigao. Izvode ga i obaraju na zemlju da kaze gdje je baklja, a momak veze nema sa bakljama. Drugo, ljudima kisobrane uzimali, pa neprestani teror nad pojedincima.
Dosta raje je zakasnilo na utakmicu, sto se na Grbavici nikada nije desilo na vjecitom derbiju, ali nikada ! Dalje, setalica se nije mogla unijeti, kao ni barijaci i ostale parole. Dokle ? Za koga fudbal da se igra ?
Za medije koji za bakljadu navijaca u turskoj naprave veliki naslov : " Pogledajte sepktakularni dekor navijaca Galate", a za bakljade bh navijackih grupa govore da su staromodne, i da se to nigdje ne radi u svijetu ? Ili mozda za policiju, koja nije sposobna uhvatiti ubicu koji usput receno prodje citavu nam drzavu i uspije pobjeci. Draga gospodo iz MUP-a kisobrani, zastave, barijaci i kartoni nisu predmeti za ubijanje. Svaki derbi je sve manje gledalaca, sve vise policije. Zasto bi neko normalan s djetetom prozivio sve ono sto su juce ljudi morali izdrzati da pogledaju uspavanku, u narodu poznatiju kao sarajevski derbi. Da je Ceca na Kosevu imala koncert ne bi onoliko policije bilo, ne bi onakvi pretresi bili od njihove strane ( ne od strane sekjuriti agencija) i vjerovatno bi za 15 minuta svi usli bez problema.
Gospodo draga, zelite bolji fudbal, a navijace tjerate sa stadiona. Nece ovaj fudbal nikada doci na staze na kojima bi morao da bude.. Toliko od mene i izvinite na off-u.

delinjo
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:25 pm

Minjore je napisao/la:Samo bih se dotakao toga kako ubijaju bh fudbal. U redu stoji 500 ljudi, guzva je, ljudi nabijeni jedni na druge, specijalci ulijecu i kao auto prolaze kroz ljude jer su vidjeli da je momak, kojem su usput receno spale pantole, iste te pantole podigao. Izvode ga i obaraju na zemlju da kaze gdje je baklja, a momak veze nema sa bakljama. Drugo, ljudima kisobrane uzimali, pa neprestani teror nad pojedincima.
Dosta raje je zakasnilo na utakmicu, sto se na Grbavici nikada nije desilo na vjecitom derbiju, ali nikada ! Dalje, setalica se nije mogla unijeti, kao ni barijaci i ostale parole. Dokle ? Za koga fudbal da se igra ?
Za medije koji za bakljadu navijaca u turskoj naprave veliki naslov : " Pogledajte sepktakularni dekor navijaca Galate", a za bakljade bh navijackih grupa govore da su staromodne, i da se to nigdje ne radi u svijetu ? Ili mozda za policiju, koja nije sposobna uhvatiti ubicu koji usput receno prodje citavu nam drzavu i uspije pobjeci. Draga gospodo iz MUP-a kisobrani, zastave, barijaci i kartoni nisu predmeti za ubijanje. Svaki derbi je sve manje gledalaca, sve vise policije. Zasto bi neko normalan s djetetom prozivio sve ono sto su juce ljudi morali izdrzati da pogledaju uspavanku, u narodu poznatiju kao sarajevski derbi. Da je Ceca na Kosevu imala koncert ne bi onoliko policije bilo, ne bi onakvi pretresi bili od njihove strane ( ne od strane sekjuriti agencija) i vjerovatno bi za 15 minuta svi usli bez problema.
Gospodo draga, zelite bolji fudbal, a navijace tjerate sa stadiona. Nece ovaj fudbal nikada doci na staze na kojima bi morao da bude.. Toliko od mene i izvinite na off-u.

bar 20 ljudi u redu jucer dok su nas maltretirali je reklo ja vise ne idem nikada na utakmicu...od tih 20 nek 10 odrzi rijec sve ti je jasno...svi portali znaju napisati kako su prazni stadioni a niko da napise rijeci o policijskoj brutalnosti prema obicnim navijacima...ovaj derbi na kosebu treba bojkotovati zaista jer se bolje odnose prema stoki nego prema ljudima...i hocemo evropu,evropske lige pune stadione ....ma sjedi dole i poklopi se....najgora drzava na planeti ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:39 pm

@Minjore objasnio si. Jednostavno jučerašnji derbi je po svim parametrima bio antipropaganda za fudbal. Da mi neko kaže hajde me povedi na derbi, da i ja malo osjetim tu čar, poslije jučerašnjeg dana ja ne bih imao šta da kažem zašto je ta utakmica posebna. Prije jedno 7-8 godina sam odgledao domaću utakmicu Igmana s Ilidže i toga se još sjećam, tih komentara, te pozitivne zajebancije, a kvalitet fudbala s te utakmice i jučer je bio približan. Nezadovoljstvo u svim aspektima jučerašnjeg dana, teško je šta pozitivno izvući.
@boccaccio Čini se da Slavko nije davao puno pažnje ovoj utakmici, kao da mu je svejedno bilo igra li protiv Goražda ili Sarajeva. On je imao viziju da mora popraviti kondiciju i da će mu se to odraziti na poboljšanje igre. Kondicija ne može doći preko noći niti otići. Ako ostanemo neporaženi u Mostaru, Širokom, dobijemo "manje utakmice" prije svega što možemo svih 90 min igrati kako želimo, onda je on napravio dobar posao, bit ćemo mu svi zahvalni. Nama ova utakmica znači više od ostalih, ali šef gleda dugoročno plus k tome nije izgubio utakmicu. Znači neće mu niko tražiti glavu, nastavit će mirno raditi posao, a ekipa će iz dana u dan biti sve spremnija. Koliko god nama bilo krivo što nismo uzeli pitare, mi smo vjerovatno na dobrom putu i ekipa se "razvija" kako Slavko želi.
EDIT: Jesu li to našli konačno odgovarajuću veličinu kravate za Slavka? :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

ChWilla
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:47 pm

mi bi "samo" sa pobjedom protiv viteza i neriješenom sa zrinjskim sad bili sami drugi dva boda iza prvog. nikakve bravure nisu trebale, ništa briljantno, ni pobjeda na derbiju, ni protiv zrinjskog ili u tuzli. samo da su se bodovi ovako skupljali.
gradi željo boli te *****

krajisnik87
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:49 pm

Hocel biti kakvog prenosa protiv Gorazda ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

LARSSON
Kontakt:

ali ne bi imali slavka vjerovatno :D

Jaozinho22

Kad ste već kod navijačke scene,juče sam se uvjerio da ultrasi iz redova navijačke grupe ''Horde Zla'' mole da im se da šal vršeći dugu i dosadnu konverzaciju s osobom koja nosi šal uz to su i veoma brzi ! Trčanje u dužini jedne tramvajske stanice, uz to i prelazak ceste dalje od pješačkog prelaza su odlično uvježbali tako da ne sumnjam da im ovo nije bio prvi put. :D
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

krajisnik87
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:51 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kad ste već kod navijačke scene,juče sam se uvjerio da ultrasi iz redova navijačke grupe ''Horde Zla'' mole da im se da šal vršeći dugu i dosadnu konverzaciju s osobom koja nosi šal uz to su i veoma brzi ! Trčanje u dužini jedne tramvajske stanice, uz to i prelazak ceste dalje od pješačkog prelaza su odlično uvježbali tako da ne sumnjam da im ovo nije bio prvi put. :D
Stvarno jadno da ekipa iz prvih redova Hordi Zla skida salove djeci po tramvajskoj stanici.
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

ChWilla
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:54 pm

LARS1921 je napisao/la:ali ne bi imali slavka vjerovatno :D
ja ovo govorim na račun priče da je ovaj pristup kao neprihvatljiv jer smo mi željo...da je ovako bilo od početka bili bismo prvi ili drugi.
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

pon okt 17, 2016 4:54 pm

Da je baba muško zvala bi se Duško.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Fatić Nermin
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon okt 17, 2016 5:13 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Kad ste već kod navijačke scene,juče sam se uvjerio da ultrasi iz redova navijačke grupe ''Horde Zla'' mole da im se da šal vršeći dugu i dosadnu konverzaciju s osobom koja nosi šal uz to su i veoma brzi ! Trčanje u dužini jedne tramvajske stanice, uz to i prelazak ceste dalje od pješačkog prelaza su odlično uvježbali tako da ne sumnjam da im ovo nije bio prvi put. :D
Hahahahahhahahahahaahahhahahahahahahaha... Najbrze su horde zla!

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
A sektor je pravi sektor.

Tryg
Kontakt:

pon okt 17, 2016 5:25 pm

slika

Neandertalac skroz desno :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

salemprolic
Kontakt:

pon okt 17, 2016 5:41 pm

pile87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Je li istina da je Mario Stanic zasluzan za dovodjenje Krizmana, da ga je preporucio? Mozda bude jos nekih igraca tokom sljedecih prelaznih perioda koje bi nam mogao preporuciti. Ne mora biti covjek direktno u klubu, ali moze pomoci. To je super stvar.
Jeste dosao je preko Stane.
Gledam slike sa derbija na portalima i na jednoj slici nasa delegacija u lozi, Tica, Cenan, Misimovic...jel mi se ucinilo ili je pored Cenana sjedio i Mario. Nabio je neku kapu pa ne mogu da skontam.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava