pon okt 17, 2016 12:37 pm
Gledam sad izvjestaj 1921.tv sa derbija, pa stvarno Lendricu, Memija se odlicno izborio za loptu i servirao mu bukvalno, on gleda u zemlju i u loptu, ispred Stevanovica, mogao mu samo gurnuti, a mogao je i prebaciti na drugu stativu za Krizmana, ali dzaba, gleda frajer u pod, ceka dobru sekundu i po i lose sutira...
Izgubi se covjek kad dobije loptu.
I da, bit cu razocaran ako prespori i tromi Bogicevic bude imao priliku ispred Keme.
Posto nisam upratio, je li prvo igramo u Gorazdu, ili?
Sto se tice Slavkine 'defanzivne' taktike, ja vas stvarno ne razumijem. To smo s Kosticem imali ofanzivnu, pa prosipali bodove kuci? Vidite ljudi, covjek igra pametno. Receno je da do kraja polusezone ne mozemo ocekivati neku lijepu igru. Borbeni smo bili protiv Radnika, strasno nam se svidjelo, ovdje smo zakazali, ali derbi je specifican. Kuci uzeti sve bodove, protiv manjih ekipa ici na pobjedu, a protiv jacih u gostima ostati neporazen. Odlicna taktika, ako mene pitate. I meni je muka ovog kalkulisanja u derbiju, ali vjerujte da bi nam najmanje trebao ovdje poraz, lose bi to bilo po ekipu. Takva su vremena nazalost. I meni bi bila draza odlicna igra, pa i da izgubimo 3-2, ali da se napadalo i svasta, ali druga su sada vremena. Mozda se opet to nekada vrati. Slavko je dosao u pola sezone, kada smo bili na katastrofalnoj poziciji na tabeli. Izvukao nas je za veoma kratak period, sedam utakmica imamo bez poraza i niz ce se nastaviti. To je nama najbitnije.
Iskreno, volio bih da sam juce vidio Bekrica u zadnjih 20 minuta, jer mi nije jasno zasto nije u prvih 18. Vjerovatno se na njega vise ne racuna, pa je to razlog. Ako je neko upuceniji, neka proslijedi informacije.
I smeta mi malo sto se klub nikako ne oglasava vezano za istok. Ne bi mi toliko smetalo da se Siljak nije ponasao prepotentno u medijima, pa je znao davati nerealne prognoze, bit ce gotova tribina u augustu, pa pocinje sigurno u septembru...ako nisi siguran, ne najavljuj. I Nikolic najavi titulu, pa sad belaj, raja to ocekuje, iako ja nisam takav tip, znam da smo klub koji se uvijek za to bori, ali samo tako je najaviti je haos neozbiljno. Dosta navijaca ce fakat biti razocarano ako se to ne ostvari, ali treba biti realan. Mi cemo se vjerovatno jos pribliziti Zrinjskom, pa se potuci na proljece, ali ne treba se opterecavati toliko trofejom. Samo neka Slavko ostane duzi period i bit ce trofeja. Svidja mi se njegova filozofija, stari je to lisac.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?