Nisu dozvolili da se unese šetalica, pa se ništa i nije dizaloKospicar je napisao/la:Zna li neko od vas sta se desilo pa je propala koreografija
Nisu dozvolili da se unese šetalica, pa se ništa i nije dizaloKospicar je napisao/la:Zna li neko od vas sta se desilo pa je propala koreografija
u suštini vedran do zrinjskog manje više ništa nije "predeverao". on je u prvim seniorskim nastupima u kupu odmah dobro branio. i kad je prošle polusezone gurnut kao prvi golman, nije te ništa glava zaboljela zbog njega, nisi ništa "trpio", a u nekim utakmicama nas je i dobro izvadio (npr. u tuzli 0-1). njegovo preispitivanje je počelo djelomično sa incidentom u zenici, ali što se samog branjenja tiče tek poslije viteza i zrinjskog. do zrinjskog i djelomično viteza je teško reći da nas je on koštao nekih bodova.Hadzijalagic je napisao/la:Kako se Vedran gurnuo tako se mogao gurnuti i Osmankovic.. I Vedranova pozicija je nezahvalna, imao je uspona i padova, nesmotrenih i glupih poteza, pocele ga sveznalice pljuvati na sve moguce nacine ali je on to sve predeverao i poceo braniti sve bolje i bolje.. U zadnje vrijeme je vise nego solidan, nista losiji od mnogih iskusnijih kolega.. Osmankovic je trebao dobiti neke utakmice.. Mozda bi nas kostao nekih bodova ali bi znali na cemu smo sa njim.. Il je za Zelje ili nije.. Ako nije ispisnica i cao.. Za guranje mladjih igraca je potrebna hrabrost trenera ili ono ko Dinamo da dominiras sa 15 bodova prednosti pa da ti hrabrost nije potrebna za promovisanje mladih..
Nije mu punac. Da jeste, znao bi Zubanov stav oko svega. Veze nema šta piše...Plavi orkestar je napisao/la:Ti mora da si Zubanov punac ili šura jer su samo oni sposobni da ga ovako srcano zastupaju i traze mu funkcije.Neandertalac je napisao/la:MrRicoli@ Hajde jarane, vidjecemo sve jesu li prepustili ili ne. Cenan je samo Misimovic Eva produžena ruka, ništa vise.
Ono što je sigurno kako će "djeca" dobiti više prostora. Više trošimo nego što zarađujemo. Zato je i zovnut Zuban prvi put nakon me znam tacno koliko mjeseci. Malo licemjerno ali neka proba, u Željenom je interesu. Kako rekoh danas ja bi njega na poziciju SD ako on hoće.
Vrag@ Evo Hadzialagic@ ti je odgovorio u jednom finom postu koji je u pet deka sa mojim razmisljanjem
Ne znam šta ti nije jasno, ja sam jedan od onih što je od 1i15 redao one papire po tribini, propalo je sve zbog toga što se nije mogla parola okačiti odnosno što policija nije dala, propalo je sve što se isplaniralo, baklje su pale pred početak utakmice, ma sve je propalo, zamisli sad osjećaja momcima koji su radili na tome i kad je sve propalo,a vezano za Mirzu koji je vodio u drugom, kreštao on il ne kreštao bolja je atmosfera bila nego u prvom i bolji izbor pjesama svakako.Choks je napisao/la:Nije mi jasno za koreografiju . I za onog vodju sto se popeo u drugom , frajko vrišti kao majmun , kaže ne gubimo navijajte. Pa kad ne znaš povest raju , idi negdje sa svojim krestavcima sto svrsavate jedni na druge . Ni ritma ni niceg . Galami na raju , a on treba povest sve nas . Užas . Tekma slaba ,ali Ćelo će nas dovest do titule ove sezone .
upravo tako. definitivno nema potrebe za bilo kakvim pesimizmom i depresijom. sve se odvija kako treba. do kraja ovog dijela mi cemo biti drugi sa 4 boda zaostatka iza Zrinjskog. onda ide proljece....zubanovic89 je napisao/la:Slavko jos nema poraza sa Zeljom, 7 utakmica nismo izgubili, cemu ovako depresivan ton? Odigrali smo lose drugo poluvrijeme, derbi je bio standardno bezveze, od onog na Kosevu 2:2 kad smo gubili na poluvremenu, Selimovic dao 2 gola, ja se ne sjecam dobre utakmice. Peti smo na tabeli i imamo sansu iduce kolo da budemo drugi, znaci vratili smo se iz mrtvih i to treba da se postuje i da nas zadovolji. Bili smo u situaciji da se borimo za opstanak. Do kraja polusezone prolazak u kupu i 2-3 mjesto na tabeli sasvim zadovoljavajuce. Na zimu par pojacanja, pripreme sa trenerom pa cemo se potuci sa svima.
Onda ide proljeće i bolji Željo 5 puta nego što je sada, kada im Slavko dušu uzme na pripremama, gdje nam trkački neće niko moći parirati, bar se nadam da će biti tako...za_zivot_cijeli je napisao/la:upravo tako. definitivno nema potrebe za bilo kakvim pesimizmom i depresijom. sve se odvija kako treba. do kraja ovog dijela mi cemo biti drugi sa 4 boda zaostatka iza Zrinjskog. onda ide proljece....zubanovic89 je napisao/la:Slavko jos nema poraza sa Zeljom, 7 utakmica nismo izgubili, cemu ovako depresivan ton? Odigrali smo lose drugo poluvrijeme, derbi je bio standardno bezveze, od onog na Kosevu 2:2 kad smo gubili na poluvremenu, Selimovic dao 2 gola, ja se ne sjecam dobre utakmice. Peti smo na tabeli i imamo sansu iduce kolo da budemo drugi, znaci vratili smo se iz mrtvih i to treba da se postuje i da nas zadovolji. Bili smo u situaciji da se borimo za opstanak. Do kraja polusezone prolazak u kupu i 2-3 mjesto na tabeli sasvim zadovoljavajuce. Na zimu par pojacanja, pripreme sa trenerom pa cemo se potuci sa svima.
Rodom s mejtaša je napisao/la:Kad sam znao kuditi Vecu red je i da ga pofalim. Jučer je bio vrlo dobar. Onako treba da djeluje golman, da unosi sigurnost, a ne strepnju. Bio je na svakoj lopti, nije pravio gluposti i sl. Veca samo nastavi.
Nažalost, od Memije opet ništa, valjali ga ljudi ko kadeta. Više je bio na zemlji nego na nogama s loptom. Sve što je bilo problema po desnoj strani je bilo što nije imao fizičke snage da se izbori, nametne, reaguje. Stvarno više ne znam šta s njim. On Dulji ne može ništa evo već godinama, a šta bi da ode negdje u jaču ligu gdje 'nak'i ko Dulja na tribinama sijede.
Onaj Siniša makar ne da ga valjaju. Od beka je primarno da začepi propuh po strani, a još ako šta umije gore dobro i jest. Nad'o sam se od Memije da čvaknemo kakvu solidnu lovu, ali bojim se da ne završi ko Stanić ili će otići za nekakvu siću.
Sve u svemu ostaje žal jer smo mogli bolje. Što je najgore pitari ne mogu bolje od ovoga jer nemaju nikakvu igru i sistem već se sve zasniva na potezu pojedinaca, na neke kontre ili polukontre. Na postavljenu odbranu ne mogu ni do 16 doći. Mi se jednostavno nismo snašli. Vjerovatno pritisak, psihoza, bez veze teren itd.
Idemo dalje, Olimpic pa Široki. Ako kojim ćudom dole uzeli tricu što se skoro pa ne dešava, to bi nas dobro vratilo.