Prođe još jedan derbi. Meni lično ništa ni bolji ni lošiji nego prethodnih 10, samo je falio (koji) gol da bude "bolji". U globalu standardno, očekivano. Derbi.
A tako i mora kad se igra da se ne izgubi, umjesto da se pobjedi.
Možda Slavko nije tako želio, možda ni igrači ali psiha je takva da su tako izgledali na terenu.
Nikog posebno ne bih isticao, nagledao sam se i boljih i lošijih utakmica našeg želje, pa i u vrlo bliskoj prošlosti, i onako iskreno danas su svi podbacili, svi nekako ispod svog nivoa. Zato i jeste "samo" bod. A opet bod koji kontam da više paše nama nego njima jer lakše ga je 'tvrditi' protiv olimpika nego protiv zrinjskog.
Taktika bod vani - tri kući fercera, ne treba biti ni plaho nezahvalan jer nanizali smo već dosta bez poraza a znalo se nanizati 3 zaredom poraza.
Idemo dalje, na redu kup, tu ostvariti rezultat za miran revanš, pa onda i 3 bobe protiv olimpika i tabela će izgledati još ljepša.
I samo da se ipak dotaknem same organizacije utakmice. Stvarno papanski ono danas peglanje, pola sata se ide mic po mic do ulaza na sam stadion, dole vratite dvije djevojke jer kao cure moraju na drugi ulaz a tamo gužvanija. Odavno nisam ovako kasno ušao na sam stadion a da sam opet ranije krenuo.
Pitari smiješni zaista, nikad manje na sjeveru a podijelili bruku karti džabe.
Al eto i jedna pohvala, nisam ovaj put morao pjehoke sa koševa na Ilidžu, stigao me tramvaj kod mupa

Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍