Mada sam i ja veća budala što to čitam i živciram se.
ono, jedna kamera bez komentatora? ako je istina, svaka vam cast!!!storm_raider je napisao/la:Za ove sto nece moci doci protiv Gorazda, bice stream na sport1.ba
99% da je zavrseno. Jedino ako se nesto iznenada ne promjeni sutra, a ne bi trebalo.jovanmaksimovic je napisao/la:ono, jedna kamera bez komentatora? ako je istina, svaka vam cast!!!storm_raider je napisao/la:Za ove sto nece moci doci protiv Gorazda, bice stream na sport1.ba
Veteran je napisao/la: Druga stvar trener. Da ne bi bio pogrešno shvaćen bio sam svim srcem za to da Mrvica preuzme Želju i podržavam ga maksimalno. Nije lako upasti u ekipu koja je u velikoj rezultatskoj krizi, u najgorem momentu, i pokazao je prava muda tu, međutim uprkos njegovom znanju i iskustvu fale njemu neke stvari za voditi Želju. Bez obzira koliko loši mi bili, koliko loša liga bila, mi smo tu najveći i najtrofejniji i najzahtjevniji. Tražimo poseban pristup koji po meni njemu ponekad, u nekim izjavama i postupcima fali...iskreno se nadam da će vremenom nadoći na to i shvatiti u kakv klub je došao, i kakvim očima nas gledaju gdje god putujemo i igramo.
.
Ma buraz nisam mislio da treba biti kurčevit, nego nekako nađem u nekim njegovim izjavama neku crtu koja mi govori da je Slavko možda trenirao veće i kvalitetnije klubove od Želje, ali ne i najtrofejnije u ligama u kojima je radio. Nekako se o tome radi. Možda nisam u pravi, ali nekako se ne mogu oteti takvom mišljenju....psihopata je napisao/la:Veteran je napisao/la: Druga stvar trener. Da ne bi bio pogrešno shvaćen bio sam svim srcem za to da Mrvica preuzme Želju i podržavam ga maksimalno. Nije lako upasti u ekipu koja je u velikoj rezultatskoj krizi, u najgorem momentu, i pokazao je prava muda tu, međutim uprkos njegovom znanju i iskustvu fale njemu neke stvari za voditi Želju. Bez obzira koliko loši mi bili, koliko loša liga bila, mi smo tu najveći i najtrofejniji i najzahtjevniji. Tražimo poseban pristup koji po meni njemu ponekad, u nekim izjavama i postupcima fali...iskreno se nadam da će vremenom nadoći na to i shvatiti u kakv klub je došao, i kakvim očima nas gledaju gdje god putujemo i igramo.
.
nisi u pravu,sjeti se amara i njegovih izjava i vidjećeš da nas nikad nije uzdizao u odnosu na ostatak lige,vazda je govorio da je liga u pet deka i da svak svakog može dobiti,pa čak i kad smo derali sve redom.meni je iskreno draže kad slavko na digitronu sračuna koliko mi bodova moramo osvojiti u koliko utakmica i to ostvari,nego kostić koji najavi titulu i brdo golova u protivničkim mrežama u igri sa 2 napadača,a na kraju ne opucamo kako treba na gol i svi nas poderu.
Danas je navijanje katastrofalno bilo.godrina je napisao/la:da se i ja malo upisem
vala ja sam ocekivao bolji derbi, i na terenu i na tribinama (sta je ono sa kona mati mila)
meni se blagojevic cinio dobar prvo poluvrijeme barem, miroslav standardno nekad mi ga bude ovako zao gdje i skim igra ali momcino nastavi jos godinu-godinu i po i bjezi
vedran se poceo dozivat
morat cu pogledat utakmicu jos jednom, zanimaju me memija i lazic, mada mislim da necu imat sta posebno vidjet od njih dvojice
iii momci koji su blize grupi, treba se ba pokusat promjenit izbor pjesama (nemoj samo da neko kaze otidji i reci im), meni je bas glupo cuj nije se pjevala Grbavica, i jos bruku dobrih pjesama a konama smo jebali sve po spisku
Veteran je napisao/la:Ma buraz nisam mislio da treba biti kurčevit, nego nekako nađem u nekim njegovim izjavama neku crtu koja mi govori da je Slavko možda trenirao veće i kvalitetnije klubove od Želje, ali ne i najtrofejnije u ligama u kojima je radio. Nekako se o tome radi. Možda nisam u pravi, ali nekako se ne mogu oteti takvom mišljenju....psihopata je napisao/la:Veteran je napisao/la: Druga stvar trener. Da ne bi bio pogrešno shvaćen bio sam svim srcem za to da Mrvica preuzme Želju i podržavam ga maksimalno. Nije lako upasti u ekipu koja je u velikoj rezultatskoj krizi, u najgorem momentu, i pokazao je prava muda tu, međutim uprkos njegovom znanju i iskustvu fale njemu neke stvari za voditi Želju. Bez obzira koliko loši mi bili, koliko loša liga bila, mi smo tu najveći i najtrofejniji i najzahtjevniji. Tražimo poseban pristup koji po meni njemu ponekad, u nekim izjavama i postupcima fali...iskreno se nadam da će vremenom nadoći na to i shvatiti u kakv klub je došao, i kakvim očima nas gledaju gdje god putujemo i igramo.
.
nisi u pravu,sjeti se amara i njegovih izjava i vidjećeš da nas nikad nije uzdizao u odnosu na ostatak lige,vazda je govorio da je liga u pet deka i da svak svakog može dobiti,pa čak i kad smo derali sve redom.meni je iskreno draže kad slavko na digitronu sračuna koliko mi bodova moramo osvojiti u koliko utakmica i to ostvari,nego kostić koji najavi titulu i brdo golova u protivničkim mrežama u igri sa 2 napadača,a na kraju ne opucamo kako treba na gol i svi nas poderu.
na trenutke je bilo dobro, al u po frke se pjevaju istovremeno 2 pjesme... ne znam moze me se shvatit pogresno necu puno o tome valjda skontaju greskerodrigo87 je napisao/la:Danas je navijanje katastrofalno bilo.godrina je napisao/la:da se i ja malo upisem
vala ja sam ocekivao bolji derbi, i na terenu i na tribinama (sta je ono sa kona mati mila)
meni se blagojevic cinio dobar prvo poluvrijeme barem, miroslav standardno nekad mi ga bude ovako zao gdje i skim igra ali momcino nastavi jos godinu-godinu i po i bjezi
vedran se poceo dozivat
morat cu pogledat utakmicu jos jednom, zanimaju me memija i lazic, mada mislim da necu imat sta posebno vidjet od njih dvojice
iii momci koji su blize grupi, treba se ba pokusat promjenit izbor pjesama (nemoj samo da neko kaze otidji i reci im), meni je bas glupo cuj nije se pjevala Grbavica, i jos bruku dobrih pjesama a konama smo jebali sve po spisku
Sutra bismo trebali znati sve pojedinosti volja postoji sa obje strane pa vidjet ćemojovanmaksimovic je napisao/la:ono, jedna kamera bez komentatora? ako je istina, svaka vam cast!!!storm_raider je napisao/la:Za ove sto nece moci doci protiv Gorazda, bice stream na sport1.ba