Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 16, 2016 9:59 pm

ChWilla je napisao/la:pa sam kažeš da ekipa nije tako dobra. i to nužno diktira suzdržaniji pristup. mi i od zadnja tri puta kad smo bili šampioni, najveći dio vremena nismo derali i razvaljivali protivnike. to smo u suštini radili samo u drugoj polusezoni 2011/12. nisu ni drugi kad su bili šampioni zadnjih desetak godina...
spomenuo bih i drugi dio sezone 2009/10 kad smo zaista igrali razvaljivacki...
100/94/37/34 - i to je to!

Hurmasica
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:00 pm

Ma Žeru, Mujagu i još neke ja očekujem u srijedu protiv Goražda.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:01 pm

moram se dotaci i ove teme oko ivana... nije da ga branim... ali mislim da se on osvrnuo na medije, ne navijace... ne treba ovo licno shvacati... ja sam ga isto tako kritikovao i evo sada isto, ali ne shvatam ovo kao da se obraca nama navijacima...

Republika
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:02 pm

VIDEO: Horde zla i Manijaci napravili sjajnu atmosferu

http://sport1.ba/tifo/video-horde-zla-i ... feru/69749

pintol_TM87
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:04 pm

ostalo je samo ime !!

Grbavica
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:05 pm

jes' vala, kad se sjetim kakav je nekad igrač bio, sad je zaista samo ime ostalo...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 16, 2016 10:10 pm

.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u ned okt 16, 2016 10:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

pintol_TM87
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:11 pm

Grbavica je napisao/la:jes' vala, kad se sjetim kakav je nekad igrač bio, sad je zaista samo ime ostalo...
blagi ?

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:12 pm

Krizman na devetku, Lazic lijevo.
Neka odmori najbolji strijelac.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:12 pm

kad pobjedimo gorazde i olimpik bice druga prica ovde :D sada smo svi nekako down, jer smo mogli vise a nismo, a po meni kriv je slavko i njegova preoprezna taktika, ali ako je i tako uzeo bod, onda prihvatam, samo da se to vise ne ponovi... mi trebamo igrati napadacki... vise volim da pobjedim 5-4 nego 1-0, ali slavko misli drugacije, i mozda je u pravu... sa radnikom je tako kup uzeo... nemam nista protiv da i mi dignemo taj pehar, ako vec ne mozemo da budemo prvaci...

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:14 pm

Ma ja ocekujem pobjede u naredne cetiri utakmice.
2 protiv Gorazda, 1 protiv Olimpika, i Siroki sada ili nikada.
Imam osjecaj da cemo odigrati jako jako dobro utakmice i na Pecari i u Mostaru.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:18 pm

Joj ima ovdje nekih pretjeranih komentara. Kako smo igrali, najvise je utjecala taktika, da li smo igrali ovako I sa Edisom? Jesmo, ali smo dobili, mozda smo I vise defanzivno igrali nego sad. Edis je vjerovatno tad ima vise razloga za takvu igru nego Slavko danas. Vecina misli da bi ih dobili da smo hrabrije igrali I napali.
Ne treba ici u krajnosti I pricati ovakve stvari, kao ostalo je ime (nista protiv tebe, nego si zadnji koji je pisao) I druge price. To su isti igraci koji su razbili Radnik, ali uz drugaciji pristup.
Za navijanje mozemo reci I da je dobro kakvo peglanje je bilo pri dolasku na stadion I ove odluke.policije sto nam osnovne stvari nisu dozvolili da unesemo.

Idemo dalje, srijeda nova tekma, razbit cemo Gorazde. Vec dugo nismo porazeni, nije lose.

Pinkii
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:18 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ma ja ocekujem pobjede u naredne cetiri utakmice.
U Mostaru tesko. Realno su ispred ostalih u ligi. Nisu dobri koliko su drugi losi tj. uzasni,ali nikad ne gube bodove u Mostaru. Vec na Pecari mozda nesto mozemo ocekivati mada mi je realan remi.
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:21 pm

opet da ne miješamo defanzivno i loše. mi nismo odigrali svoje, nismo nametnuli ritam, nismo bili uvijek na lopti kao protiv radnika...ne vjerujem da smo se svjesno povukli.
gradi željo boli te *****

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 16, 2016 10:22 pm

Vrag je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Bruda.TM je napisao/la:Derbi za zaborav....

Al ovom Slavki je i danas krivo sto nije na kosevu sef, kakav aplauz i palac gore istoku, pa ne vjerujem....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Nije mu fazon, ali eto...
Cini mi se da mu se pjevalo krme debelo
Jedan dio, a jedan je odmah ustao i aplaudirao mu

Sent from my C5303 using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:23 pm

Aplauz nije bio upućen Slavki, nego Erminu Avdiću skautu !

dimitrijevic

ned okt 16, 2016 10:23 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:kad pobjedimo gorazde i olimpik bice druga prica ovde :D sada smo svi nekako down, jer smo mogli vise a nismo, a po meni kriv je slavko i njegova preoprezna taktika, ali ako je i tako uzeo bod, onda prihvatam, samo da se to vise ne ponovi... mi trebamo igrati napadacki... vise volim da pobjedim 5-4 nego 1-0, ali slavko misli drugacije, i mozda je u pravu... sa radnikom je tako kup uzeo... nemam nista protiv da i mi dignemo taj pehar, ako vec ne mozemo da budemo prvaci...
Po meni nije Slavko kriv i Amar je takodjer znao odigrati derbije bez pogleda na gol. Opcenito ni tada nismo uzimali na ljepotu i slicno, nego na spremu, ozbiljnost i izgradjeni mentalitet koji je odgovarao velicini Zelje barem u nasim krajevima. Eh sad bitno je pobjedjivati ono sto moras kao sto su ove dvije iduce i igrati cvrsto i borbeno sto nije bio slucaj sa Kosticem. S obzirom na start sezone ovo je sasvim OK i optimisticno barem za one koji prate Zelju svaki dan ili sedmicu. I ja da pregledam pet utakmica godinsje ovo bi izgledalo lose, ali sasvim je pristojno i ocekivano. I da mislim da cemo se boriti sa Zrinjskim za prvaka ako dovedemo kvalitetnog lijevog beka i dobrog veznjaka, te se rijesimo skupih polovnjaka i toga je i Slavko svjestan.

Sto se mene tice, sve pobjediti do kraja i izvuci remije u Sirokom i Mostaru, potpisujem odmah i uz jedan ili dva kiksa Zrinjskog mi smo na minus sest, pa cemo se ganjati. Volim te Zeljo !
Mirza Rascic !

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:27 pm

Pinkii je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Ma ja ocekujem pobjede u naredne cetiri utakmice.
U Mostaru tesko. Realno su ispred ostalih u ligi. Nisu dobri koliko su drugi losi tj. uzasni,ali nikad ne gube bodove u Mostaru. Vec na Pecari mozda nesto mozemo ocekivati mada mi je realan remi.
Ne kazem da necemo biti porazeni u Mostaru, ili da eventualno uzmemo bod, ali sigurno cemo pruziti puno bolju partiju i imati cemo svoje sanse.Zadnjih par puta u Mostaru ni oni nisu svjesni kako su izbjegli poraze ;)
A za Pecaru sam siguran u tri boda, ovo mi se nije ranije desavalo pred gostovanje njima.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:31 pm

A nezz u cemu he problem odigrali smo nerijeseno sa direktnim protivnikom u borbi za evropu, da smo igrali lose jesmo i pitarri su igrali dobar presing na nase da nasi nisu znali sta ce sa loptom. Kad bi osvojili po bod u mostaru i sirokom i to bi bilo extra. O ovom neandertalcu ko je kome ostao duzan sto milja eura buraz to su stvari i price do kojih mi ne dolazimo to odakle tebi ne interesuje me, ali i ja svasta cujem ali ni u sta ne vjerujem jer je mahala i mahalski jezik pogan. Idemo dalje tekmu po tekmu...

Sent from my C5303 using Tapatalk

Pinkii
Kontakt:

ned okt 16, 2016 10:34 pm

Evo Petrovic na Bht
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.

Prijava