+1. A toliko lijepih pjesama imamo o Zelji.Okolele je napisao/la:Ovo je najgori derbi na svijetu,ocajno i s jedne i s druge strane vec godinama..Vise ne treba ni ici na ove derbije pa neka igraju pred praznim tribinama...I navijanje ocajno i jednih i drugih..Mi vrtimo 3-4 pjesme citavu utakmicu i kapak a odo toga u 3 pjesme jebes majku pitarima,jebes Sarajevo,jebes ovo,jebes ono..I to kad povedu svi nagrnu,samo da im je nesta jebati,vise mrze Sarajevo nego sto vole Želju tako ispada vec nekoliko godina unazad..Krene neka pjesma o Želji svi sute pjeva stotinjak osoba...Ocajno kako god okrenes..
Kako su naši veznjaci danas odigrali ne da bi Bekric imao mjesta za zadnjih 30 minuta nego cak i Meša koji nije lopte zaigrao vec 20 godina.Valter je napisao/la:Suma sumarum bodom mozemo biti jako zadovoljni prije svega jer su oni izgubili dva na domacem terenu. Kone danas tehnicki dosta bolje, pogotovo u drugom poluvremenu. Vezni red gotovo da nije ni postojao. Da li je danas bilo mjesta za Bekrica barem za zadnjih 30 minuta?
Kao prvo Grbavicu nismo pjevali na startu jer ipak vaznije je to da mi od 46'te jebemo Sarajevo,Širimo zastave i šalove nijednom nismo otpjevali,Mnoge godine sam prove s tobom nijednom..Ova nova pjesma isto koja je u isto vrijeme napravljena kao ova "od 46'te " nijednom..Bas sve ti dajemo nijednom,šalala nijednom...Znaci ocajan odabir pjesama..storm_raider je napisao/la:+1. A toliko lijepih pjesama imamo o Zelji.Okolele je napisao/la:Ovo je najgori derbi na svijetu,ocajno i s jedne i s druge strane vec godinama..Vise ne treba ni ici na ove derbije pa neka igraju pred praznim tribinama...I navijanje ocajno i jednih i drugih..Mi vrtimo 3-4 pjesme citavu utakmicu i kapak a odo toga u 3 pjesme jebes majku pitarima,jebes Sarajevo,jebes ovo,jebes ono..I to kad povedu svi nagrnu,samo da im je nesta jebati,vise mrze Sarajevo nego sto vole Želju tako ispada vec nekoliko godina unazad..Krene neka pjesma o Želji svi sute pjeva stotinjak osoba...Ocajno kako god okrenes..
Nije ova utakmica nikakvo mjerilo vjeruj mi..Ovakvi su derbiji iz godine u godinu,svi su od pocetka zadovoljni bodom i niko i ne igra,jedino ako uleti neki corak e onda se ko malo i nesta odigra..Tvrdim da cemo protiv Širokog dole i Zrinjskog odigrati puno bolje nego sto smo danas igrali..Plavi orkestar je napisao/la:Po danas prikazanoj igri ja mogu samo zakljuciti da nam je ova pauza dobro odmogla.Do danas sam se nadao borbi za titulu sa Zrinjskim od danas se nadam izborenoj Evropi,drugom ili trecem mjestu i puna kapa.
Volio bih da bude tako ali kad te nadigra onakva ekipa od uhljupa cemu se nadati dalje.Pola mi zivota skratiše svojim ne znanjem a ciframa se gadjaju kao da su sve Maradona do Maradone.Okolele je napisao/la:Nije ova utakmica nikakvo mjerilo vjeruj mi..Ovakvi su derbiji iz godine u godinu,svi su od pocetka zadovoljni bodom i niko i ne igra,jedino ako uleti neki corak e onda se ko malo i nesta odigra..Tvrdim da cemo protiv Širokog dole i Zrinjskog odigrati puno bolje nego sto smo danas igrali..Plavi orkestar je napisao/la:Po danas prikazanoj igri ja mogu samo zakljuciti da nam je ova pauza dobro odmogla.Do danas sam se nadao borbi za titulu sa Zrinjskim od danas se nadam izborenoj Evropi,drugom ili trecem mjestu i puna kapa.